nükteli bir kelime sıralaması. bana bayağı eğlendirici geliyor. açıkçası başkalarına eğlenceli gelip gelmemesini de yadırgamam.
bunu severek kullanıyorum evet, çünkü
kırmızı donlu kızlar,
mor etekli kadınlar gibi ne idüğü belirsiz, anket desem değil, tespit desem değil, komik desem hiç değil, başlıklara uyuz oluyorum ve tepkimi de böyle dile getiriyorum. bu hareketimin anlamlı veya anlamsız olması görecelidir, okurun takdirindedir.
gelelim bunun üzerinden gelen başka tespitlere. yâhu bunun,
pippa bacca ile ne alakası var? o şanssız ve savunmasız kadına tecavüz eden sapık, itü sözlükten
* mi esinlenmiş, uyurken bile sütyen takan kızları
* mı düşünmüş bu eylemi yaparken? çalı arkasında tecavüz ederken, aklına vay " itü sözlük'te de zaten böyle yazıyordu, o zaman bu karı çok mu güzel sikilir " demiş. konuyla ilgisiz doneleri dile getirmenin mantığı nedir?
çok güzel sikilirler gibi anlamlı bir söze böyle bir eleştiri getirileceğine, türkiye gibi bir ülkede kadınların sorunlarına, aileiçi şiddet veya, tecavüz gibi konulara değinilmesini tercih ederim. ama ben bu konularda konuşmam deyip, amaç bir kişiyi hedef göstermek olursa o zaman da " maksatınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek " der köşeme çekilirim, takdir sizlerin.
ekleme: " sözlük hiçbir kurum ve kuruluşla ilgisi olmayan, kafasına göre takılan bir komünite olup her yazılanda mutlak doğruya ulaşma amacı gütmediğinden yer yer yalan, dolan, hurafe, kan ve pislik içerebilir"