çok güzel hareketler bunlar 

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. bkm mutfak oyuncuları tarafından yakında kanal d'de başlayacak komedi programı.

www.bkmmutfak.com
    (asymmetry, 19.05.2008 14:11)

2. reklamlarında yılmaz erdoğan'dan gelen bomba bir espriyle kopartan, merakla beklenen program.

'aloo, ben yılmaz erdoğan. tanıdın mı? gülben ergen'in kaynı!'
    (katinanınelindemakası, 21.05.2008 11:35)
  3. ilk bölümünün 28.05.2008 tarihinde saat 22:45'te yayınlanacağı duyurulan program.
    (axolotl, 22.05.2008 15:12)
  4. komedi dükkanı, anında görüntü show gibi doğaçlama programların çok tutulmasıyla işin ehli yılmaz erdoğan ve ekibi tarafından hayata geçirilecek olan program. gerçi geçtiğimiz yıl bir demet tiyatro'yu tekrar başlatıp hayal kırıklığı yaşamaları akla geliyor. üstelik bir demet tiyatro'nun yarısı demet akbağ idi. bu programda o yok. ayrıca eski bkm ekibinden çok az isim var. tutulur mu bilmem ama bir demet tiyatro'nun yerini asla tutamaz.
    (phoarbix, 27.05.2008 21:31)
  5. doğaçlama furyasından yararlanmak gibi bir düşüncsi olmayan program. skeçler yine, oynayan ekibin yazdığı metinlerden oluşuyor. yılmaz erdoğan gibi bir yazardan da zaten beklenmeyecek hareketler bunlar.
    (bulsaraa, 28.05.2008 23:30)
  6. ilk izlenimi gayet olumlu olan şey.arada yılmaz erdoğan stand - up da yapıyor
    (substance, 28.05.2008 23:30)
  7. eğer senaryoya yılmaz erdoğan hiç elini sürmüyorsa hakikaten güzel. oyunculuk da bi' o kadar güzel ama oyunculukta eksikleri olduğunu düşünüyorum. e tabi tiyatro bu, televizyona benzemiyor.
    (hülleci, 28.05.2008 23:40)
  8. yılmaz erdoğan'ın, reyting kaygısı içerisinde olduklarını gayet açık bir dille belirtmiş olması "acaba ne tür bi maymunluk bizi bekliyor" diye düşündürüyor.
    bismillah ilk dakikadan ilk5 e mi oynayacan.
    hele bi otur soluklan yiğenim.
    böyle olması proğramı kalitesizleştirir mi/yoksa kalitesizlik yılmaz'ın kendi iç dünyasında mıdır bilemem fakat ilk 2 skeci beni yarmıştır.
    aslında onlarda haklı. istediğin kadar süper(kime göre/neye göre) program yap, reytingin güzel değilse aydın doğan amca tekmeyi basıverir...
    (arkadan uzayan bir kisi, 28.05.2008 23:47 ~ 23:49)
  9. ilk bölümde televizyondaki bol reyting alan programlarla dalga geçen, kadrosu genç ve nispeten daha az tanınmış yüzlerden oluşan -istisnalar kaideyi bozmaz- yaz aylarında yüzümde bir tebessüm oluşturmasını umduğumuz program.
    (deonisra, 28.05.2008 23:48)
  10. gayet güzel olmuş dediğim, akşam akşam beni yeterince güldüren program olmuştur. performanslarını bozmazlarsa(ki hiç sanmıyorum) türk televizyonlarının klasiklerinden olması içten bile değil. çok güzeldi çok..
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 29.05.2008 00:40)
  11. ersin ve tabutçu rolünü oynayan oyuncu başta olmak üzere çok beğendim oyuncuları, senaryolarda çok iyiydi. çarşamba geceleri için avrupa yakasından sonra iyi giden program. ben hepsine ''çok güzel hareket'' verdim.
    (seroo, 29.05.2008 00:47)
  12. (bkz: eser yenenler)
    (songoku, 29.05.2008 00:49)
  13. yılmaz erdoğan'ın yetiştirdiği(hem yazarlık hem oyunculuk) insanlarla ne kadar gurur duyduğunu kasım kasım kasılarak ifade ettiği program. yanlış anlaşılmasın hakkıdır yani o bakımdan söylüyorum. skeç metinlerine hiç elinin değmediğini zannetmiyorum, elbet bir tashih, bir yol göstericilik rolü vardır tahminimce. gayet hoş ve eğlenceli bir yapım olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
    (martin hayda gel, 29.05.2008 00:52)
  14. güzel bir açılış yapmıştır.
    komedi dükkanı'ndan farklı olarak aralara yılmaz erdoğan'a özgü ince bir hüzün de serpiştirilmiştir ki tadından yenmez.
    (emigrant, 29.05.2008 00:54 ~ 01:07)
  15. çıtayı aştığını rahatlıkla söyleyebileceğim oluşumdur. ilk bölümüne bakılırsa izleyici tarafından keşfedilmesi komedi dükkanı kadar uzun sürmeyecek gibi.
    (aggressive, 29.05.2008 00:55 ~ 01:00)
  16. (bkz: çghb)
    (bkz: ghb)
    (bkz: y)
    (bkz: z)
    (bkz: ybsg)
    (6ustu6alti6, 29.05.2008 01:17)
  17. gercekten izlenilesi,hoş 'çok güzel hareketler' di. skeçler gayet başarılı. umarım ömrü daim olur...
    (pincir, 29.05.2008 17:32)
  18. son skeçteki baba oğul karşılaşması ile seyredenleri mahveden program olmuştur.* çok başarılıdır.
    (trouble, 29.05.2008 17:41)
  19. gayet başarılı esprilerin yanında ersin denen bir arkadaşı barındıran program.
    kendisi sadece dursa da güldürebilecek bir insanken, tayt giyip süper kahraman kılığına bürününce yarmaktadır.
    gayet başarılı bir program, umarım devamı gelir.
    (semih cumhuriyeti vatandaşı, 01.06.2008 22:23)
  20. sevişmek sevişmek sevişmek
    orgazım orgazım orgazım
    üçlemelerini bize kazandırmış ersin karakterini bünyesinde barındıran yılmaz erdoğanın sanat yönetmenliğini yaptığı program.
    (tersdönenşemsiye, 01.06.2008 22:28)
  21. ikinci bölümünü izlemek için sabırsızlandığım program.

ilk bölümünde akılda kalan en güzel kesitler "insanları pişmanlık duyularına geri götüren aydede", "saksı değilim ben" ve "işleri iyi gitmeyen tabutçu" idi. yenilerini heycanla bekliyoruz. izleyin izlettirin kaliteli komedi kolay bulunmuyo bu zamanda..
    (ismini vermek istemeyen bir yazar, 01.06.2008 22:54 ~ 22:54)
  22. eser isimli genç tiyatrocu arkadaşın bu kadar çok ön plana çıkarılmaması gerektiğini düşündüğüm, hoş, sıcak bir program.
    ayrıca yılmaz erdoğan sevgili yengesi gülben ergen in fevkaladenin fevkinde iğrençliğe sahip programını sabote etmiştir, sırf bunun için bile izlenilesidir.
    (onbeşdakikareklammıolurbekardeşim, 04.06.2008 21:19)
  23. her duyduğumda sanki beşiktaş taraftarı tarafından yazılmış bir söz öbeği gibi gelen bana çarşı grubunu çağrıştıran sözler.ne alakası var bilmiyorum.
    (magneto, 04.06.2008 21:22)
  24. 2. programıyla da yarmış, gülmekten öldürmüş program. deneme çekimi skecindeki baba karakteri mükemmeldi. tüm bkm mutfak ekibinin ellerine sağlık.
    (seroo, 05.06.2008 00:40)
  25. gerçekten de çok güzel bir program,ne komedi dükkanını sevebildim çok şu ana kadar,ne de anında görüntü şovu.bu program daha bir sıcak daha bir yakın geldi bana nedense..belki de bunun en büyük nedeni benim gözümde gerçekten bir usta olan yılmaz erdoğan..

saatler sonra akıl başa gelince boy gösteren düdüt:

barnah izi adlı skeçte gerçekten çok iyi mizah nasıl yapılır gösterdiler.yazılan şarkılar,oyuncuların oyundaki becerisi,esprilerin zamanlamaları,sarp apak imzalı dış ses herşey birleşti ve kahkaha tufanı oldu..gerçekten çok başarılı bir yapım..tebrikler..
    (cinoglan, 05.06.2008 00:48 ~ 18:34)
 sayfa  / 4