belki ilginizi çeker
  1. · sözlük bana karı bul lan allahsız
  2. · sözlük bana koca bul lan allahsız
  3. · kadıköy çingenesi
  4. · ilan ı aşkı anlamazlıktan gelen kız modeli
  5. · recep tayyip erdoğan ın dertli olması
  6. · ebeveynlerin çocuklarına attığı en büyük kazık
  7. · aşk
  8. · yeditepe sözlük
  9. · ben bilirim
  10. · ex aşk
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · galatasaray
  5. · disko kralı
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · alex hagi den daha iyidir
  8. · le the au harem d archimede
  9. · dünyayı durduran adam

çok dertliyim be sözlük  

1. dertleri zevk edinmiş örnek bünyenin sözlüğe haykırışı. başka birtakım örnek bünyeler için;
    (bkz: sözlük bana karı bul lan allahsız)
    (bkz: sözlük bana koca bul lan allahsız)
    (peng, 20.04.2006 21:17 ~ 21:17)
  2. günlük koşuşturmalardan, bitmek bilmeyen bir okuldan, yahut artık bitmesi gereken bir ilişkiden sıkılan bünyelerin feryadı.

çok dertliyim be sözlük, gidemiyorum. *
    (tatalu, 22.02.2008 18:56 ~ 18:57)
  3. derdini sözlüğe dökme eylemi için kullanılan giriş cümlesidir.
    çok dertliyim be sözlük .sevgilimle birbirimize zaman verdik.daha doğrusu zaman vermemizi istedim.çünkü beni çok kırıyo be sözlük .bi kavga ediyoruz görme! küfürler havada uçuşuyo.o asla küfretmezdi .ben zaten salak,aptaldan başka küfür bilmezdim.daha doğruru salak,aptalı küfür sanardım .artık çeşit çeşit küfür dağarcığına sahibim .hakkını yiyemem bu konuda sevgilimin.sırf öğreniyim diye üstüste üstüste hepsinden saydırdı. (bkz: repeat after me)" onmousedown="return bkc('3711177','+%60repeat+after+me%60')">repeat after me).
    neyse sadede gelelim sözlük.zaman istedim neticede, bende aynı fikirdeyim dedi saygımızı geri kazanmalıyız dedi bende sktr git o zaman güzel bi tatil yap kafanı toparla gel demedim tabiki.evet biraz zaman ikimizede iyi gelcek dedim.
    bu zamana kadar hiç ayrılmamıştık. belki bu sürede birbirimizi özleriz.gerçi ayrıyken bile tartıştık .

ben : msn şifreni değiştirmişsin?
    o : evet .
    ben : iyi bok yemişsin
    o : sen değiştirdin diye değiştirdim.
    ben : he tamam.

bu zaman diliminde senle çok haşır neşir olcam sözlük yakın zamanda ' herşey için sağol intahar ediyorum sözük' diye başlık açabilirim.kendine iyi bak
    (denizabeth, 16.07.2009 08:25)
  4. - çok dertliyim be sözlük.
    - bağa mı dertlisin amuğakoyum he bağa mı ?
    - sağlam kıroymuşsun ha sen de!!!
    - sktergetla!!!
    (fular, 16.07.2009 08:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil