diablo ii diyarlarında bile halkın büyük desteğini arkasına alan parti, partimiz, her şeyimiz. konuyla ilgili haber:
seçim karavanı yollarda
22 temmuz genel seçimlerine bir aydan bile daha az zaman kalmışken yurt genelinde yaptığımız seçim programları devam ediyor. yurdun her yerini
seçim karavanıyla dolaşan arkadaşlarımız
deckard cane ve
warriv çölün incisi
lut gholein'de seçmenin nabzını tuttular.
dc: deniz ticareti, oriental nimetleriyle doğuda çölün kenarında bulunan lut gholeinden iyi günler. bölücü başı
diablo'nun demon ordularının kırsalda ve şehir civarında estirdiği terörden dolayı lut gholein halkı rahatsız ve terör sorununun bir an evvel çözümlenmesini istiyor. bunun yanında şehirde en çok edinilen meslek bu terörden dolayı koruculuk olmuş durumda. eskiden türlü türlü kilimlerin, ziynet eşyalarının, müziğin şehri olan lut gholein'de gençler in önünde iki seçenek var gibi gözüküyor ya korucu olacaklar ya da işsiz kalacaklar. lut gholein'in 540 bin nüfusu bulunan şehirde 367 bin seçmen 4 milletvekili seçecek. arkadaşımız warriv'in şehirde seçmenin nabzını tuttuğu görüntüleri izliyoruz.
warriv: merhabalar, biz seçim karavanıyla il il seçmenin nabzını tutuyoruz. sizce bu seçimde lut gholeinliler hangi yönde oylarını kullanacaklar? oylarını kullanırken nelere dikkat etcekler?
meshif: valla nabzım iyi, seçim de güzel ama işler kesat.
kurast'a insan, mal taşıyom, benim gemim var bir tane. yolda giderken korsan falan denk geliyor, deniz ticareti yapamıyoruz, bir güven eksikliği ortamı var, özel tüketim vergisi, onun bunn vergisi ebemizi sikiyorlar. ben bu seçimde duygularımla değil de aklımla hareket edip çok önemli parti'ye vericem oyumu. vaadleri arasında "korsan'a hayır" yasa tasarısı getireceklerini duydum. çok karizma insanlar ayrıca. oyum onlara. eminim diablo'yu da kesecek bir kadroya sahipler.
geglash: sen benim böyle içtiğime bakma ben eskiden terörist demonları kesen yaman bir korucuydum. sonra hanım terketti beni, şaraba verdim. şarap çok pahalı. devlet'in başına devlet gelecek. terörü onlar bitiricek oyum onlara. bizim emmoğlunun cenazesine de geldiler. demonları da diablo'yu da keserler.
atma:kocamı radament öldürdü benim. terör kurbanıyız burda hepimiz. devlet bize yardım etsin. kocamın kardeşleriminin kanını yerde koymasın. 22 temmuzda oyum genç partiye. adam çok yakışıklı ondna vericem bir de tüm potionlar bir gold olacak vaadi var tabii. potion ucuz olursa daha kolay önüne geçilir bu terörün.
fara: valla buralarda türlü türlü ustalar olurdu, kılıç, kalkan, tencere döverlerdi ama terör belası burada ki esnafın kobinin sonu oldu. benim gibi bir iki demirci ya var ya yok. oyumu kime vereceğimi de söylemiyorum küstüm işte. hıh
lysander: potion 1 gold olcak diyorlar. niye bir gold olsun, benim bakmam gereken bissürü çocuğum 3 tane de kedim var. potion bir gold olursa açlıktan ölürüz valla.
kaelan: you may not pass.
greiz: valla gençlerimiz şehit düşüyor. birinin buna dur demesi lazım. korucularımızın sayısının artırılması lazım. her başa gelen vaadlerini yerine getirmiyor. koltuk sevdalısı oluyor. buraya ancak seçim öncesi geliyorlar. biz böyle siyaset istemiyoruz. ben oyumu çok önemli parti'ye vericem. gayet mantıklı şeyler söylüyorlar.
elzix: oyum akparti ye. cumhurbaşkalığı seçimlerinde haksızığa uğradığını düşünüyorum.
biri: valla bağımsız adaya vericem ben. böylece
diablo toplum partisi* mecliste temsil edilebilecek.
diğeri: oy moy yok. hepsi aynı bok. ama
mhp 1
chp 1 çöp 1 bağımsız 1 de
çöp çıkarır diye düşünüyorum.