kıskanç bir kızdır. karşısındaki çirkin olsa bile güzelleşmesini istemez çok güzel olduğunu söyler ona.
- iç güzelliğine önem veren insandır.
-
allah yarattığı için, onun kulu olduğu için saygı duyuyordur.
- çirkin olduğunu yüzüne vurup, kalbini kırmak istemeyen insandır. onun da kalbi olduğunu bilir, kırılacağını düşünür zira.
- insanların şekilleriyle, yaradılışıyla dalga geçmek favori eylemlerinden biri değildir.
zaten her insan güzeldir de, bunu herkes göremez. iş bu insan, o güzelliği görebilen insandır.
(janny, 19.02.2009 21:34)
beyaz yalan söyleyen insandır. bir kadını üzerseniz kıyamet kopabilir ancak böyle bir durumda küçük bir beyaz yalandan
kıyamet mi kopar!? söyleyiverin
gari!
yalancıdır,kandırmaya çalışıyodur, yada bunların tam tersine çok iyi biridir karşıdakine moral vermeye mutlu etmeye çalışıyodur. başka bir ihtimalde çok aşık olabilir. mecnun mesela bunlardan biridir çirkinmiş çünkü leylası mecnunun tüm yazılan eserlerden onu anlıyoruz ama mecnuna hiç öyle gelmezmiş sormuşlar birgün mecnuna çünkü
-ugrunda yandigin leyla bu muymu$, ben de guzel mi guzel, $irin mi $irin birisini hayal etmi$tim gozumde.ne dersin?
-onun guzelligini goremezsiniz bu gozlerin ardindan bakmadan.
vadide kalıp aynı zamanda itü inşaatta okuyan insan. bir kızın, kampüs içinde, tarif ettiğim özellikleri taşıyan arkadaşıma otomasyonun nerede olduğunu sormasının ardından, arkadaşımın cevap verememesi gözümün önünden gitmez, çünkü normal hayatında bir kızla muhabbetinin olması vadi+inşaattan sonra imkansız hale gelmiştir.
aşık veyselin ; güzelliğin on par etmez
bu bende ki aşk olmasa
dizelerini sindirmiş,manasını kavramış kişidir.abaza falan değildir.kişiyi güzel yapan karşısındakinin ona hissettikleridir,aşkıdır,sevgisidir.
(palmira, 19.02.2009 22:36 ~ 22:36)
şiddetle muhtemeldir ki aşıktır, ne dediğini, neye aşık olduğunu bilmeme sebebiyle karıştırıyodur bişileri. bi gülüşe iki söze tav olmuştur da onu unutmuş ulan bu kadar sevdiğime göre güzel olsa gerek bu o fiziksel bişi oluyodu di mi diye saçmalıyodur.
zevkler ve renkler tartışılmaz sözünün en büyük kanıtıdır
beyinden gelen sinyallerle salgılanan aşırı testosteron nedeni ile sinirleri zedelenmiş ve görme yeteneğini azıcık yitirmiş insandır.
kesin magazin programını seslendirenlerden biridir.zira bu adamların hepsi sesi kötü olana güzel sesli, yanında çirkin bir adamla/kadınla yakalananlara yakışıklı/güzel arkadaşı diyorlar. nasıl iş hala anlayabilmiş değilim...
(billy, 19.02.2009 23:46)
tatlı bir yalandır. oldukça masumdur. sonuçta allah'ın yarattığını aşşağılayamayız.
aglayankeklerin ve
keklerinaqnun yakınen tanıdığı, hazırlık okurken aynı havayı soluduğumuz bir isimdir kendisi
*. kime bugün çok güzel olmuşsun derse o gün kesin salaş bir vaziyettesindir aslında. derdi
en güzel benim demektir.
o garip halinde ne sırlar gizli
onu bu hallere bir koyan vardır
belki benim gibi sevdiği vardır
(onder, 19.02.2009 23:55)
bunu söylediği şahıs ile arasında ki uzaklık mesafesine bağlı olarak göz rahatsızlıklarının varlığından bahsedilebilir.eğer söz konusu çirkin kişi ile söz konusu sazan birbirlerine yakın ise ,
hipermetrop uzak ise
miyopi gibi ciddi görme bozukluklarından herhangibiri bu başlık için teşhis niteliği taşır.
'ne desin,çok çirkinsin öghk kaka çiş git mi desin' dedirten kişidir.
profesyonel yalancıdır. ötesi yalan.
iyi bir insanın, çok çirkin kişinin kalbini kırmamak için söylediği sözdür.
(bkz:
kalpler kırılmasın)
benim bu. her gün söylüyordum üstelik bunu ve güzellik göreceli bir kavram olduğu için dürüstlüğümden bir an bile şüphe etmeden söylüyordum. arkadaşlar uğrunda yanıp kül olduğum şahsı gördükleri zaman 'ne buluyorsun bunda' diyorlardı hep, ben de mecnu'nun leyla'sını görüp hayal kırıklığına uğrayan kitleye verdiği cevabı veriyordum;
"sen
o'nu bir de benim gözümle gör.."
daha açıklayıcı olması açısından edit: (bkz:
yeni başlayanlar için aşk)