|
|
- en başta benimdir efendim utanmadan söylerim, yine olsa yine yaparım.zamanında üç tane atariyi artarda eskitmiş, bir sürü de kol koparmışımdır.
- yalnız mario değildir.street fighter unutulmamalıdır..
- (bkz: süper mario ya hebaa olsun)
- (bkz: 90 tank)
- aynı zamanda gerçek prensesi bulmaya heba olmuş yazarlardır. her seferinde kırılan , incinen kalpleriyle 'durmak yok yola devam' deyip bölümleri az mı geçtik beah ! gerçek prensesi gördüğümüzde de bir şey sanardık . aman sadece boyu biraz uzun yahu !
- çocukluğunu süper marioyla heba etmiş yazar yoktur. her bölüm sonunda bayrağı en tepesinden tutup aşağı indirmeye çalışan yazar vardır. prenses falan hikaye.
- yaş ortalamasını düşünürsek oldukça sık görülebilecek yazarlardır.
fakat heba etmiş yerine geçirmiş denmesini tercih ederdim.
(ayrıca buram buram zirve kokusu alıyorum)
- evet o benim..yemek yemeği bile unutturmuştur vakti zamanında.mario'yu kurtaracağım diye geceleri gözüme uyku girmediği bir kaç yıl yaşadım bu nedenle.o mantarların üzerinden atlarken bende onunla atladım,yetmedi bir can daha alabilsin diye türlü işvelerle altın topladım.kısacası hala bir çocuğu oynarken görsem "çekil len başından pırtık,bende oynamak istiyorum" diye gerektiği yerde kavgada etmişliğim vardır.
(bkz: eski güzel günler)
(bkz: o hikayedeki mal benim)
- (bkz: pişman değilim gene olsa gene yaparım)
- 10-12 sene kadar önceydi ,birkaç yıllık kara kutu isimli makine deneyimimin ardından 8-bit lik micro genius marka alet evime girmişti. ondan sonra sabah akşam mario olduk kutulara kafa attık , mantarları yedik, borulara girdik kaplumbağaları ezdik falan. bu götten bacaklı çirkin prensesi kurtarmak için harcadığımız enerjiyi verdiğimiz çabayı bünyede tutsak ,her birimiz birkaç atomu parçalardık muhtemelen. o değilde o zamanlar bu prensesi bulacaz diye 8 level mi ne oynuyorduk her seferinde bu karı, sırtı dikenli ipne dinazor ile kaçıp duruyordu, ee kardeşim karının gönlü onda işte bariz belli her seferinde yakalıoz " sorry mario but princes is in an another castle " şeklinde abuk subuk bahaneler ,karı o castle senin bu castle benim gezip duruyor her bölüm sonunda biriylen uygunsuz yakalanıyor bu ısrar niye, ne iğrenç bir aşktır ,ne çılgın bir mantalitedir bu anlam veremiyorum; hele bu marionun biraderi luigiye noluyosa oda bir gazla belki bu maceradan bizede bir ekmek çıkar diye kafayı kutulara vurup duruyordu, kaplumbağaları dişleyip, en boklu borulardan kayıyordu, belki bir ihtimal baldızınıda bana yaparız diye düşünerekten. bu saatten sonra bu sapık muslukçu mario biraderler benim için bitmiştir .
- bir zamanlar nintendo aldırmak için babaya ya da anneye yalvartan oyun
- ateriye çıkmış bütün mario oyunlarını bitirdiğini gururla söyleyecek kişidir*. 12 micro genius bir de klavyeli ateriyi eskitmiş,üstüne de bilgisayarında emulatör bulundurup çift çekirdekli 2 gb ramli 256 mb hd2300 ekran kartlı bilgisayarında hala mario 10 oynayabilen insandır.
(exclurel, 16.07.2008 23:57 ~ 21.07.2008 19:46)
- dyna blasterdan bihaber adam. boşuna yaşamış resmen.
(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
- takdir edilesi yazarlardır. çocukluk işte. şahsım için utanç kaynağıdır, çünkü eşek kadar insan olmuşken, çocuğum oynadığında, "bıraksa da ben oynasam" diye gözünün içine bakıp nöbet tutmuş ve o şapşal suratlı prensesi bulmak için ev işi yapmayıp, joystick e basmaktan, damarlarımı haftalarca şişirmişimdir. halâ da oynayası gelir insanın. bir başkadır süper mario.
- o aptal oyuna saatlerimi harcadığıma inanmıyorum,mantarların uzerine basıp ölduren, ejderhadan 1 kızı kurtaran ama 1 türlü mutlu sona ulaşamayan bahtsız adam mario...
- ama süper mario deyince durulmalıdır..hayır ailemizin bir ferdi olmuştu bizim için..
acımadıki:anne bak bu arkadaşım süper mario
anne:dediğin kadar süpermiş gerçekten..
- deniz: ceyza ben prensesi kurtardım.
ceyza: neeeee!!!! hemen geliyorum...
evet, telefonu kapatıp giyinip evden çıkıp koşarak bize onbeş dak koşu mesafesindeki evlerine koştum. prensesi gördüm!!! ilk görüşümdü onu. öyle güzeldi ki.(ceyza, 18.07.2008 17:56 ~ 17:57)
|