görseller
çocuklar duymasın 

belki ilginizi çeker
  1. · diziler ve satın aldırdıkları ürünler
  2. · ışık açık yorgan tamamen kapalı sevişme tekniği
  3. · kızıyla cinsellik hakkında konuşan baba
  4. · sonuna amına koyim yazılabilecek dizi isimleri
  5. · çocukları yiyelim
  6. · barni moloztaş
  7. · türk tarihinin 1938 den sonrasının okutulmaması
  8. · izlenmemesi gereken diziler
  9. · engin koç
  10. · çocuklar duydu
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · colin kazım richards
  5. · domuz gribi
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · u boot
  9. · karbon 14

çocuklar duymasın  

sayfa  / 2
  1. star tv ekranlarından yayına devam eden ve seneye de devam edecek olan, artık bayan dizi. evet en başta yaratıcı bir fikirdi ilgi çekmişti.
    (giberling, 02.03.2004 20:14 ~ 20:14)
  2. senaristliğini birol güven in yaptığı dizi
    (cyrus the virus, 11.03.2004 15:57)
  3. hayatta görmediğim kadar mantıklı bir kadının anne rolunu oynadıı dizi.
    (alf, 18.03.2004 01:13)
  4. çağdaşlıkla birlikte batılılığı simgeleyen anne karakterinin hep haklı çıktığı,psikologla sohbetleri beni çıldırtan dizi.bu arada yerli maçoyu oynanayan babanın çizdiği potre de ışımaya maruz kalmış bir maçonun hayatını temel alıyor galiba.veletleri (yani üstlendikleri rolleri) hiç sormayın,ikisine de çalacan deyneaa.çekilmez dizi,başka sözüm yok.
    (genel başkan, 19.03.2004 22:45)
  5. meltem'in yetiştirme tarzıyla havuç un ileride top olacagını,bastı bacak kızınınsa gelecek zamanın tikky tipi olmaya aday olduğunu düşündüğüm akıllara zarar türk aile yapısının kıyısından geçmeyen kümes gibi bir evde çekilen(öyle ki evin en mahrem yeri mutfak) sitcom tarzı dizi.
    (blacksmith, 30.03.2004 22:28)
  6. boku çıkan birol güven dizisi. hep aynı espriler, senaryolar.. bide ordaki kız* rol yapmıyo bilmiyo. bi insan bu kadar mı yapmacık ağlar?
    (creepingdeath, 07.04.2004 14:33)
  7. duysalar da kurtulsak dedirten dizinin adı
    (sensey, 07.04.2004 15:10)
  8. tamer karadağlı'nın da son çıkan olaylarından sonra ayrıldığını açıkladığı dizi
    (agust bocuu muittin, 04.08.2004 22:58 ~ 23:01)
  9. artık miladını doldurmuş olan dizi.
    (mystra, 04.08.2004 23:00)
  10. ve sonunda çocuklar duydu
    (giberling, 05.08.2004 23:23)
  11. haluk'dan sonra meltem rolündeki zeynep tokuşunda kadrodan ayrılmasıyla göte gelen dizidir.
    (creepingdeath, 05.08.2004 23:29)
  12. hatta ve hatta dekolte kafa'nın ve mary'^nin de ayrıldık dediklerini duydum bi kanalda
    (agust bocuu muittin, 05.08.2004 23:31)
  13. seyirci duymasın isminde bir kamera arkası yayınlayan dizi.
    (dydm, 06.08.2004 03:42)
  14. "artık bit be" denilesi dizi
    (data, 06.08.2004 20:25)
  15. birol güven bir röportajda filmdeki haluk karakterinin daha çok sevilmesine pek anlam veremediğini biz aslında haluk'u görgüsüz, kaba bir insan olarak kurguladık fakat türk insanı haluk'u daha çok sevdi şeklinde bir açıklama yapmıştı.birisi birol güvene türkiye'de yaşadığını hatırlatsın.
    (genemisis, 22.10.2005 13:31)
  16. star, atv ve tgrt de tekrarları 4 haneli rakamlara ulaşmış dizi..
    (crous, 23.02.2007 16:23)
  17. ---s03e17 spoiler---

promo'da gördüğümüz kadarıyla selamiler yine misafirliğe gelecek. tabi bu bütün teorileri geçersiz kılıyor. umarım birol güven'in kafasında bir açıklama vardır.

---s03e17 spoiler---
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 24.05.2007 01:58)
  18. hatırlıyorum, dizinin 3 ila 23. bölümleri arasında [artık gelen kaşıntı ne fena bir kaşıntıysa] "meltem" karakteri "kocam beni sabaha kadar kucaklamıyor" nidalarıyla psikoloğu inim inim inletmekte, psikolog da muhtelif fantezilerini gerçekleştirmesi hususunda hastasına nasihat edip ertesi sabah "nasıl geçti ha, seviştiniz mi sonunda, doggy de denediniz mi?" minvalinde malzeme arıyordu..

sonuçta psikiyatriste müracat edilse 3. bölümde bitecek sorun pısırık bir psikoloğa danışılınca, hani tabiri caizse "dağ gibi bulaşık" gibi, "üzerinden bir sefer de ütüyle geçilerek 'en zor leke' haline dönüştürülmüş 'sıradan vişne lekesi'" gibi olmayacak, 4. bölümün ortasına kadar bi şekilde çözülecekti..

malumunuz, psikiyatristler müdahale yetisine sahip, psikolog sadece tırı vırı..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 05.10.2007 00:29)
  19. ---------------spoiler---------------

haluk: light erkeksin sen selami bir kalorilik erkek bile diilsin soğan erkeğisin
    selami: ahahaaaa ahaaaaa çok komik abicim çok komik ahahaaaa

mary hanım: uşaklar! bu dosyları kim böyle yapıyor?
    ismail: yasemin hanım şu dosyalara bi de biz bakalım

---------------spoiler---------------
    (tori, 30.01.2008 13:37)
  20. türk dizilerindeki klasik kişi çoğaltma, konu çoğaltma ve yeteneksiz yazarlık sendromuna kurban gitmiş bir dizidir. aslında konu ve tipler güzeldi. ancak sıkıştıkça yeni karakter ekleme kolaycılığına kaçılınca dağılmaya başladı. ve buna sayın birol güvenin karakterleri ve konuları birbirine bağlayamama konusundaki üstün yeteneği eklenince iyice çorba oldu. bir yerde lise öğrencisi bir kız ve erkek arkadaşı konuşurken öbür tarafta bir çaycı ve holding in genel müdürü aşk mektubu yazıyordu (ya da böyle bişi). kardeşim madem bağlayamıycaksın neden koyuyon oraya. aynı şeyi dizide değil de daha zoru olan filmde yapmayı başaran biri vardır ki, kendisini gerçekten takdir ettim. (bkz: yılmaz erdoğan)(bkz: vizontele) peki bunu doğru düzgün yapan yok mu diye sorarsanız, bazen saçmalasa bile (bkz: gülse birsel)(bkz: avrupa yakası)
    (heathcliff, 01.03.2008 02:52)
  21. aklımda kalan tek repliği "tüm amacı gol atmak olan bir oyunda, bir yandan da gol olmasın diye neden ofsayt kuralını koyar ki insan?" olan dizi. futbol üzerinden o kadar çok şey açıklar ki farkında olmadan bu cümle. birol güven bile bu yönden yazmamıştır bence ama burada standart kavramı çok güzel ortaya konur.
    tüm amacı mutlu olmak olan bir oyundur ilişki. ama sıradan mutlulukları engellemek için kurallar koyar insan. gollerin güzelliğini, standardını, mutluluğun çapını ve değerini yükseltmek için.
    (sadalet, 26.04.2008 10:36)
  22. tekrarları sayesinde insanları öyle bir duruma getirmiştir ki artık nerde o selami'yi,haluk'u,meltem'i cartı curtu görsem suratlarına kusacağım.bir dizi bu kadar mı tekrarlanır ya?talep filan mı var acaba?
    (delicaponcadı, 26.04.2008 11:06)
  23. ilk yayınlandığı zamanlar izliyordum hakikaten. utanmayın, hepimiz izledik bir dönem.

sonra baktım bunlar çok izlenmelerinin de verdiği bir sorumlulukla eğitim programına döndüler. kafası turuncu olan çocuğa(şimdi dana kadar olmuş) dişini nasıl fırçalayacağını anlatmaları bir 10 dakika sürüyordu. yaramazlık yapıldı mı, karneye zayıf not mu geldi, amanin öğüt üzerine öğüt, eğitim üstüne eğitim. artık o kadar çok feyz almışım ki diziden, sonradan komşular falan benden çok fena ışık çıktığını söylemişlerdi. çakralarım açılmış falan.

o ışıkla mahalledeki akranlarımı eğitiyordum ben de. biri küfretti mi "arkadaşına küfretmemelisin" diyordum.genelde aldığım cevap: "siktir lan göt" oluyordu. o zamanlardan sonra "skerim sosyal mesajını, kendi işime bakarım ben hacı" dedim.

--sosyal mesaj mode on--
    neyse geldi, geçti o dönem. "çocuklar duymasın" değil, çocuklar her şeyi duysun, dünyayı öğrensin aha.
    --sosyal mesaj mode off--

hala akıllanmamışım bak.
    (dedirten başlık, 15.07.2008 15:01 ~ 15:01)
  24. tam ben unutuyorum ne güzel, bir yerlerden hortlatıp karşıma çıkıyor. çocuklar duymasın laneti midir nedir...
    (closer, 15.07.2008 15:12)
  25. yeniden yeni bölümleri ile ekranlara dönüş yapma haberlerinin duyurulduğu dizi.

http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=msnsondakika&ArticleID=1002345&b=Hem%20de%20ayni%20kadroyla&ver=49&reftype=1
    (kizilotesi, 13.10.2008 15:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil