belki ilginizi çeker
  1. · otobüslerde yaşanan sinir edici olaylar
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · 2012
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · kanyak
  9. · şiraze

çocukların otobüste ağlaması  

1. öncelikle kendileri kesinlikle çocuk değil gürültü canavarlarıdır bildiğin canavarlardır.
    görüldüğü yerde kaçılması gerekir hatta hiç üşenmeden paraya da acımadan otobüsten inilip diğer otobüsün beklenmesi gerekir.
    duruma göre son otobüsten bile inilebilir durum o kadar vahimdir yani. eğer bir çocuk otobüste ağlamaya başladıysa kesinlikle susmaz.
    tamamen sebepsiz bir şekilde yol boyunca ağlar hatta bağıra bağıra ağlar.
    hayır hani çocuktur olur demek lazım ama olmaz ki be kardeşim.
    hangi canlı varlık 20 dk boyunca bıkmadan usanmadan yorulmadan nefes almaksızın ağlayabilir ki?
    bu taraftan da büyük bir yetenek gerektirir ki buna da hayranlıkla yaklaşıyorum ve sırf bunun için artık tırsmaya başladım evet evet bu türden tırsmaya başladım.
    he bi de çocuk ağlarken sağdan soldan ailesi tarafından "sus oğlum sus kızım, bak geldik, aa bak arabalara bak, oo bak bak nerelere geldik" gibi susturma harekatı başlar bu da ayrı bi kaos yaratır ve sinir katsayısı 2 katına çıkar bi de arkadan şoförün "bak şimdi indiricem kalıcaksın burda" gibi esprileri gelir ki işte o zaman doruk noktaya ulaşmış olur sinirler.
    artık yapılacak birşey kalmamıştır ve ne hikmetse inilecek durağa gelinmiştir.bunun için her zamanki gibi çocuklar kazanır bi facia olmadan olay kapanır.artık ilahi bi güç filan mı var şerefsizlerin arkasında anlamıyorum.hep ama hep kazanır adiler.
    (nuri, 11.09.2009 22:20 ~ 22:22)
  2. (bkz: otobüslerde yaşanan sinir edici olaylar)
    (anladıkça şaşırıyorum, 11.09.2009 22:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil