gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · aşk ı memnu
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · boylumlama
  8. · the weakest link
  9. · yaran okur ukteleri

çizgi filmlerde artık kötüler kazansın diyenler  

1. (trt2dekiressam, 10.03.2009 21:18)
  2. (bkz: iskeletor)
    illaki de iskeletor! hayvan adam kötü lin siz o kendini iyi zanneden koftiden kahramanlara bin basarsanız kötü lin sen o kaltak prensesten 100 kere daha seksisin iskeletor
    hep seni tuttum.ama sen hiç başaramadın.kendine bu kadar güvenme
    planlarını güncelle, işini garantiye al he man i sıkıştırdığında 2 saat söylev verme gebert gitsin itoğluiti
    (sadakatsiz, 10.03.2009 21:45)
  3. cnn, bbc news, ntv gibi herhangi bir haber kanalını açıp 15-20 dakika izlese bu düşüncelerinden muhtemelen vazgeçecek olan insanlardır.
    zira tüm dünyada kötüler kazanmaktadır, iyilerin kazandığı tek yer kalmıştır: çizgi filmler.
    (crimsonspider, 10.03.2009 21:48)
  4. (kendimden biliyorum, 10.03.2009 21:50)
  5. bütün atraksiyonu kötüler ortaya koyar. her türlü iş bunların başına gelir. çabalar çırpınırlar sonra ne olur sümsük iyi gelir aksiyona konar.işte bundan rahatsızlık duyanların genel adıdır.
    (taze çekilmiş kahve kokusu, 10.03.2009 21:53)
  6. road runner'ın peşindeki çakal için üzülenlerin de dahil olmasını gönülden istediğim zahiri grup.
    (çiğnenmiş sakız, 10.03.2009 22:03)
  7. kötüler kazansaydı onları da kahramanımız yapıp iyi gibi görürdük.
    (yazarım çok can yakarım, 10.03.2009 22:05)
  8. o road runner'ın bir gün afiyetle yenilmesini istiyorum gerçekten. yazik lan o coyoteye. adam her bölümde kendini parçaliyo mühendislik harikasi tuzaklar hazirliyo ama tek meziyeti iki tane uzun bacaği olan allahin kuşu nanik yapa yapa gidiyo. zavalli coyote kendi kurduğu tuzaklara düşüyo. artik buna bir dur denilsin istiyorum. ezilenler artik ezilmesin. tom jerry'i sylvester tweety'i ateşte kızarta kızarta yesin lan.
    hele o jerry yok mu o jerry bildiğin şerefsiz. bi tane köpek vardi devamli gaza getirip tomun üstüne saliyodu. erkeksen teke tek de çiksana oğlum tom'un karşisina yemez di mi??. bi kere tom a miras kalmişti bu da nasiplenmeye çalişiyodu. beleşçi şerefsiz sana ne tom'un mirasindan? bu kadarsin işte sen.
    tweety'e değinmek bile istemiyorum. ''bi kedinin midesindeyim sanki'' diyeceğin ani iple çekiyorum. en olmadi seni civciv buğulama yapip sylvester'ın önüne de koyucam çok pis kararliyim.

evet bitti...
    (şirret olmayan görümce, 10.03.2009 22:46)
  9. lafalimpics olimpiyatlarinda bi keresinde "gerçek kötüler" in kazandığına şahit olunmuştur.
    yogi yahular,skubi dubiler,gerçek kötüler.
    (kozan, 10.03.2009 23:21 ~ 23:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil