sözlük günlük periyodik bakım işlemleri sebebiyle az sonra kısa süreliğine servis dışı kalacaktır
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · beşiktaş
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · ateşli piliç
  9. · müzik kutusu

çizgi film karakterleri arasında taraf tutmak  

1. çizgi film tutkunları; özelliklede anime çizerler ve izleyenler tarafından ister istemez oluşan duygusal bağlar nedeniyle söz konusu olan durumdur. lakin olayın içinde olmayan için yeterince komik olabilir.
    (madhate, 02.05.2007 21:20)
  2. genellikle her türlü çizgi filmde karşılaşılan ve çizgi film yaratıcılarının da olayın içinde bulunarak örnek teşkil ettiği durum. bir bölümünde bugs bunny doğrudan kendi tarafının tutulduğunu bizzat ilan etmiş, kendi çizgi filminin kahramanı olarak yerçekimine karşı koyarak fizik ötesi bazı eylemlerde bulunmuştur. bir diğer örnek ise road runnerın olmayan tünel içinden geçmesidir.
    (fst, 02.05.2007 22:02)
  3. death notesayesinde bu durumun en fanatik örnekleri görülmüştür."kira"dan yana olanlar ile "l" taraftarları sıkı rekabete girmiştir.
    (hotaru, 05.07.2007 18:23)
  4. ---spoiler---

death note ta inanılmaz öne çıkan hededir. raito l i nasıl öldürmüştür hala anlayamadım gitti. o sayfayı gördüğümde raitoyu anime dünyasından silesim geldi, tırnaklarımla oyabilirim çizildiği sayfaları..
    (madhate, 06.07.2007 16:55 ~ 22.07.2007 00:34)
  5. annemin yıllardır bıkmadan usanmadan kendini jerry babamıda toma benzetmesi durumu. her seferinde 'heeh şimdi vur kafasına güzelce, şşştt gel buraya bak bak nasıl dövüyorum seni beşgen kafalı' diye diye adamcağızı evden kaçırtır. 'kaç baba kaç, bende kaçıyorum!' nidalarıyla sabahın köründe birbirimize şebelek şebelek bakakalmış bir baba oğul çifti oluştururuz.
    (rouxdoux, 06.07.2007 20:49)
  6. "bir kere de şu iskeletor kazansın yahu, üzmeyin şu adamı devamlı" ya da "bu kez adamın* planı süperdi, kesin dünyayı ele geçirecekti ama şu ninja pezevenkler*geldiler yine olayı bozdular" diye izlemektir bazen çizgi filmleri.

bir kere de onlar kazansa ne olurdu ki?
    (strutter, 06.07.2007 20:56 ~ 20:56)
  7. aynı durum teenage mutant ninja turtles'de mevcuttur shredder isimli o karizmatik saf kötü karakter,o kadar dünyayı ele geçirme planı yapar başarılı bir şekilde uygulamaya koyar ama ,sonunda hep iyiler kazanacak ya son dakika da rocksteadyve bebopisimli iki salak mutant veya kaplumbağalar tarafından planları bozulur.
    (sealth, 06.07.2007 21:19)
  8. laff a lympics de titrek yogilere karşı gerçek kötüleri o da olmadı scooby'leri tutmak buna örnektir.

roadrunner da hala geberemedi gitti, ona da aşırı tepkiliyim.
    (iao, 06.07.2007 21:23)
  9. kendimi bildim bileli coyote yi tutmaktayım.azmini herzaman takdir etmişimdir.bir yolunu bulsam roadrunner ı kesip,temizleyip, pişirip koyucam önüne bende rahat edicem oda.
    (bassmania, 06.07.2007 23:28)
  10. (rouxdoux, 21.07.2007 14:45 ~ 14:45)
  11. (bkz: tom)
    (bkz: gargamel)
    (bkz: sylvester)
    (ceyyar kermit, 21.07.2007 14:49)
  12. her çocuğun yaptığı çzenlerinde buna yönlendirdiği bir durumdur. çocukluğumda bende hep jerry'e acıyordum garibanım hep aç kalıyor bişeyler yesede doysa diye..
    (absolute zero, 07.01.2009 00:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil