belki ilginizi çeker
  1. · kıçım bugün pek nüktedan
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · ugg
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · boylumlama
  8. · vakfıkebir ekmeği
  9. · 6 temmuz 2007 istanbul da yağmur yağışı

çirkin sevgili sahibi olmanın avantajları  

1. en önemlisi de insanları fiziksel özellikleriyle yargılamamak gerektiğini öğretmesidir. dış güzelliğin önemli olmadığını anlamaktır. yok bunu zaten anlamamışsanız gözün ister arkada kalsın, ister kalmasın bir anlam ifade etmez.
    aylar sonra gelen edit: başlık başıma kalmış en fecisinden, benden önce buralar hep giriydi.
    edit bütüd: üsteki girilerde; arkadaş kimse sevgilinize bakmaz, kimse sevgilinizi elinizden almaz tarzında bir kaç madde sıralamıştı.
    (yako, 20.09.2007 12:45 ~ 14.11.2008 21:23)
  2. sevgilisi gözüne güzel göründüğü için sevdiği sürece diğer insanlar gibi dış görünüşüne göre sevgisini değerlendirmemek gibi kendi için küçük fakat insanlık için büyük avantajlardır.

ayrıca nedir bu güzellik takıntısı anlamış değilim! herkesin güzel görünen bir yanı vardır (fiziksel olarak değil) ve insanları kaşına gözüne göre değerlendirme zihniyeti takıntı haline gelmiş durumdadır. erkeklerin güzel kız takıntısı yüzünden birçok kapris yemesi veya kızların yakışıklı erkek takıntısı yüzünden kendilerine yapılan köpek muamelesini sindirmesi de göz ardı edilmemelidir.
    (portakalda vitamin, 20.09.2007 12:53)
  3. sadece "ulan benim sevgilim acayip çirkin ne işim var bununla" diyebilen insanların etinden sütünden yararlanabileceği kaymağını yiyebileceği pozitiflerdir, normal insan işi değildir.

- dilendirebilirsiniz, çok çirkinse tatlı para kaldırırsınız.
    - sirkte çalıştırabilirsiniz, şaşkın kalabalığın gereksiz alkışları eşliğinde kasılıp o benim sevgilim diyebilirsiniz.
    - çirkin insanlara tapınan bir orta afrika kabilesi bulabilir (kesin vardır), seçilmiş kişinin sevgilisi ayaklarında iyi rant sağlayabilirsiniz.
    - poker oynarken gözünüzü kırpmadan ortaya sürebilirsiniz.
    (brain freeze, 20.09.2007 13:11)
  4. benim için şöyle: o çirkin, ben çirkin, üçüncü kişiye de kafam girsin diye takılabiliyorum. çok avantajlı.
    (eksiksizuyum, 20.09.2007 13:20)
  5. iştahın kesilmesi, şişmanlamayıp formda kalmak.
    (billie jean, 29.09.2007 13:23)
  6. bir de "çirkin eş sahibi olmak" versiyonu vardır bunun. sevgili olmakla kalmaz evlenirsiniz bir de üstüne. yorum yapabileceğim bir durum değildir ama. yaşayana sormak lazım.

(bkz: ben bilmem beyim bilir)
    (toşdidi, 05.10.2008 12:49 ~ 12:51)
  7. güzelleştirdikten sonra da sizinle sevgili olacak olmasıyla başlayıp, sadakatten tutun iyi niyete kadar türlü çeşit avantajları içeren listedir.
    tek sorun sevgilinin güzelliğini fiziksel güzellikle sınırlayan zihniyettir.
    (tarzan, 05.10.2008 13:24)
  8. -aldatılmamak
    -kıskanmamak
    -kıskançlık nedeniyle tartışmamak
    -o adam ya da kadın niye sana baktı gibi takıntılara sahip olmamak
    benzeri avantajların yazılacağını düşündüğüm ama görmeyince yazmaya karar verdiğim farazi avantajlardır.
    (roselife, 05.10.2008 15:23)
  9. sevgili sahibi olmaktır.çirkin sevgili sahibi olmak sevginin en güzelini yaşamaya engel değildir.çirkin yürekli sevgili sahibi olmak hayatın bir bölümünün resetlenmesine neden olur.çirkinim,sevgilim var,sevgilimin çirkin bir sevgilisi var mutluyuz.çir kurutulmuş kayısıya denir kin japonca pembe bulut demektir.çirkin pembe bulutlu pufik kayısı demektir.
    (bkz: kıçım bugün pek nüktedan)
    (ruhtamircisi, 05.10.2008 16:24)
  10. geleceğe yatırım yapmaktır. güzel sevgili adayları adaylıktan öteye gidemediği zaman, gelecekte güzel olabileceğini düşündüğünüz bir sevgili yapmanız en doğru davranış olacaktır. saçmaladım evet.
    (elladan tinuviel, 05.10.2008 16:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil