dayanılmaz bir kız sorusu.
cevabın evet olması umulan ancak cevabı hayır olan soru. kimse kendini kandırmasın..
saçma, gereksiz, ne dediğini bilmeyen kişinin sorabileceği soru mahiyetinde zırvalama.
güzel olduğu kabulünü yapmış kız sorusu, bi gün kendimden geçip 100 erkeğe sorucam "
hayır" diyen de benim kabulümdür
*(bınar, 12.03.2005 23:29)
zaten çirkinsin ve seviyorumdiye cevaplanabilecek soru
sevinir mi üzülür mü bilinmez...
hem güzel olduğunu hem de sevildiğini zanneden kız sorusu.
(bkz:
çok bilen çok yanılır)
(solti, 13.03.2005 00:00)
evet diyebilecek erkeklerin de çıkabileceği sorudur bu. zira gerçekten çirkin kızlardan hoşlanan bir erkek grubu vardır. fakat karşısındaki insandan hoşlandığı veya sevdiği için onu diğer insanların gördüğü şekilde görmez ve daha başlangıçta bile çirkin gelmez karşısındaki kız ona. tamamen çirkin de değildir muhtemelen. saçı güzeldir, gözlerine bitersiniz ya da hareketlerinde farklı bir hava vardır. bunlar üzerine gider, toplamda çirkin olsa bile, kıza tutulursunuz. gayet normal bir durumdur. ne zamanki topluma karışır, insanlarla yüzleşirsiniz, ilk defa o zaman söyler birileri sevdiğiniz kızın çirkin olduğunu.
-çirkin olsam beni yine sever miydin
-evet.
-.....
-...(öpmeye çalışır)
-peki beni böyle ister miydin
-evet
-....
-...(iyice sokulur)
-aşkım peki benim güzelliğimin ne önemi kaldı o zaman?
şraakkkkkkk!!!
- çirkin olsam beni yine sever miydin?
+ çirkin olsan sana yazılır mıydım?
alternatif olarak,sadece geçici dumur amaçlı
* çirkin olsam beni yine sever miydin?
/ çirkin olsan seni hiç sever miydim?
(sidar, 13.03.2005 02:23)
eğer sabırlıysanız cevabını 30-40 sene sonra alacağınız soru cümlesi.
alacağı cevabın doğru olmadığını bildiği halde yalan da olsa duymaya ihtiyacı olan,tam tersi gibi görünse de aslında kendine güveni olmayan kızların sevgililerini bezdirmek için kullandığı sorulardan biri.
genelde cevabı çok açık hayır olan soru. hiçbir kız çirkin bir erkekle takılmak istemez ve erkek için de aynısı geçerlidir karşılıklı çıkar sözkonusudur.
"güzel olduğunu kim söyledi?" şeklinde cevap verilebilecek soru.
"niye seviyim,zevksiz miyim sadist mi" gibi bir düşünceyi beynimizde uyandırması muhtemel kız triplerinden bir tanesi.karşılığında "çirkin olsam beni sever miydin" diye soruyu yöneltmeniz olası bi durum.cevaplar her zaman "evet" olur her zamanda yalandııırrr
"hani ben güzelim ya" kısmı atlanarak sorulan tipik şımarık kız sorusudur. buraya giri giren tüm erkeklerin bu soruyla karşılaşmış olduğu ihtimali yüksektir kanımca. aynı şekilde kızların da bu soruyu sormuşluğu olabilir. (bkz:
o zaman güzeldi ama)
bu soruyu soranın ne kapasitede bir kız olduğunu göz önünde bulundurursak
**** "çirkin olsan seni şu an tanıyo olmazdım, lütfen kendini kandırma ve saçma sapan sorular sorma, git tuvalete makyajını tazele de gel." cevabının verilmesi gereken saçma kız sorularının güzel örneklerinden biri.
-çirkin olsam beni yine sever miydin
-
amına bile kordum
-ayy hayatımmm çirkin olsam beni yine sever miydin?
-aptallll öyle olsa sana bakar mıydım
-çirkin olsaydım beni yine sever miydin?
+...
-sedat!
+ha efendim bişey mi dedin?
-soru soruyorum dinlesene
+pardon hayatım halamın testisleri olsa nasıl olurdu onu düşünüyodum?
"belki zekanla aradaki farkı kapatırdın be güzelim,ahh ama senin zekanda yoktu dimi?ahh pardon pardon..."şeklinde cevaplanabilecek soru