belki ilginizi çeker
  1. · önemli olan ruh güzelliği
  2. · çirkin olsam beni yine sever miydin
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · galatasaray
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · erkekte ses tonu
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · çocuklar
  9. · sevemezsin

çirkin olmasına rağmen mesaj atan hatun yazarlar  

sayfa  / 2
  1. “ıyyyy üfffff yaaaa salak” tepkileriyle gıcık olma, sinirden parmaklarımı tahin pekmeze batırıp yalayarak bağırıp çağırma açısından asl belirtmeden mesaj atan saygısız yazarlarile siz hitap şekliyle mesaj atan yazarların arasında, yanında, belki de ikisinden de daha çirkefçe bir yerde durduklarına inandığım had bilmez kişiler.

ya bir erkek mesaj atınca, mesela” abi şu girin süper ya çok tuttum” filan yazınca, “eyv saolasın” ya da o anki mesajına göre bir karşılık verip düzgünce iletişim kurup zamanı geldiğinde olayı sonlandırıyorsun. kafana takılmıyor. herifin tipine koyayım banane diyorsun allahın apaçisi için. ama kız olunca iş değişiyor.

açık konuşuyorum. güzel olmayan hatun yazar bana mesaj atmasın. nasıl ki genelde insanların dürüst, iyi, samimi olması, v.s işte iç güzellikleri kriter olarak alınıyorsa, ben de arkadaş olup iletişim kurmak için hatunların güzel olup olmamasını dikkate alırım. kişisel tercihim. şekilci bir insanım.

dolayısıyla güzelliğine güvenmeyen hatun bana hiçbir şekilde mesaj atmasın. “şu yazınız çok güzel” falan fıstık tarzında da. çünkü ben onun hatun olduğunu anlayınca acaba güzel mi değil mi, gamzesi var mı, gülüşü nasıl gibi düşünceler içine giriyorum. halbuki şişko çirkinin teki muhtemelen. ve buna rağmen utanmazca bir an benim prensesim konumuna taşınıyor. ya nesin be sen benim kadınım olma şerefini tadabiliyorsun? kimsenin benim ruh dünyamla oynamaya hakkı yok. bir hatun nicki görüyorum mesaj kutumda, o nickin yarattığı imgeden sıcak, sımsıcak dostluklar kurmak için elit, tatlı, sevimli bir hatun düşlüyorum, halbuki o nickin gerisindeki c ya da d grubuna ait varoş bir hatun var. üffffffff yaaaaa….

tekrar uyarıyorum. güzel olmayan hatun yazarlar bana mesaj atmasın. ayrıca güzel ya da değil, bana mesaj atan hatunlar mesajlaşma tarzıma, dilime, kısacası bana uyacak, bık bık edip “ya bize şöyle dedi, şunu istedi” şeklinde şikayet etmeyecek. benim nasıl biri olduğumu biliyorsunuz sonuçta . ve kendi isteğinizle mesaj atıyorsunuz. her türlü yerinde ahlaksızlığa, pisliğe, yer altına hazır olacaksınız. bana bulaşmayın, bulaşırsanız da ağlamayın.
    (kayser sozer, 10.12.2007 00:23 ~ 00:27)
  2. çirkin olmasına rağmen kayzeri rahatsız eden yazarlarmış. bize neyse.
    (kalbime gömerim o zaman, 10.12.2007 00:35)
  3. hatun çirkinse hatun olur mu?

biraz illet insanlardır. yine de insaniyet namına insaniyetli olmak şarttır.
    (açık kalp ameliyatı, 10.12.2007 00:40)
  4. (bkz: gel kim olursan ol gel)
    (eazy, 10.12.2007 00:44)
  5. (bkz: önemli olan ruh güzelliği)
    (wildboy, 10.12.2007 00:53)
  6. haddini bilmeyen hatun kişinin terbiyesizliği, şahsımında çok musdarip olduğu konudur (bkz: yalanını sikeyim)

kardeşim teknoloji gelişmiş mesaj attığın zaman mayolu bir fotoğrafını upload et linkini mesajına iliştir. çok mu zor yani bunu yapmak. ama yok senin niyetin kötü. kendini göstermeden cillop gibi oğlanı kapmaya çalışıyorsun, çok yazık kınıyorum bu düşüncede olanları.
    (solt, 10.12.2007 00:59)
  7. hem bu kategoride olan, hem de bundan fazlasını yapanlar da vardır..

(bkz: sözlükte atılan her mesaja cevap veren çirkin kız)
    (dirtypain, 10.12.2007 01:01)
  8. (bkz: hacı hacıyı mekke de deli deliyi dakkada bulur)
    (kurutulmus kelebek, 10.12.2007 01:19)
  9. çirkin olmanıza rağmen-bak dikkatinizi çekiyorum rağmen!- mesaj atanlardan mısınız? ne bu yüzsüzlük. adresimi bıraktım inceleyinsenize ulan biraz. 50 defa söyletmeyin! kimlik fotokopinizi adrese yollayın işte, icabına bakıcaz..

empati kurunca oluyomuş be. bunları kabullenmek de büyük erdemlik ki be anam. osuruk bile ortama göre serbest bırakılır, her zaman niyaziiii efektinden vazgeçmessen o götü keserler bir gün. osurmanın bile asaleti var yani. bik bik bu ne be.. sahiden ezik olmanın yazıya dökülmüş hali bu mu, yoksa tüm bunlar şaka mı yav?
    (bkz: başlığa bakarak karakter tahlili yapmak)
    (sadomasochistic, 10.12.2007 01:24)
  10. (bkz: birinci geleneksel itü sözlük güzellik yarışması)
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 10.12.2007 01:28 ~ 01:29)
  11. bana da attı bikaç tanesi.

görmem gerek dedim. buluştuk. zevk alamadım. birinin sağ tavşan dişi çürüktü. öpüşürken tiksindim. ittim yere düştü. tekme atmadan ayrılmak istedim ordan ama gülümsedi dişini gördüm dayanamadım bastım tekmeyi. diğeriyle buluştuk bikaç dakika sonra. mini etek giymesini istemiştim buluşmaya gelirken. kırmızı olacaktı ki hormonlarımı daha iyi harekete geçirsin. tatlıydı konuşması sözlükteyken. oturdum, beklerken başka bir hatunu gözlerimle orgazm ettim o gelene kadar. geldi. bekletmişti beni. güzel olsa belki idare edebilirdim. bi iki tokat atar affederdim. ama sinirlerimi bozacak kadar çirkindi bi de üstüne. yüzü simetrik değildi bi kere. her yerinden kusur akıyodu. rezilliğine mi beni beklettiğine mi kızsam... bocaladım bi an ama toparlanıp uçan tekme attım önce. biraz düzelir gibi oldu suratı. hoşuma gitmişti. "kalk" diye emir verdim. don lafontaine tonundaki sesim ürkütmüştü kızı. bak hala kız diyorum yaa! neyse hemen kalktı şaşkın bi ifadeyle. bir iki tokatla düzelttim kalan kusurları. kanlardan mıdır nedir bi çekicilik oluştu yüzünde. "eve gidiyoruz" dedim. eve geldik. bakışlarımdan soyunması gerektiğini anladı. soyundu da. tiksindim yine bir anda. ben sebep aramam tiksinmek için. sebepler aramak, olayları dallandırıp budaklandırmak karı işidir. pencereden kafasını çıkarıp "aşağı bak!" dedim. dördüncü kattaydık. "korkuyorum" dedi. hoşuma gitti sesindeki titreme. içeri çektim, kapıyı açtım, asansörü çağırdım. bindirip en üst kata bastım. "geceyi orda geçir. sabah olunca atla ve onurunla öl. sabah leşini kapının önünde görmek istiyorum" dedim. ses çıkaramadı.

eve girdim. sinirim tepemdeydi. bi teneke bal çıkarıp vücuduma sürdüm. kendimi yalamaya başladım. güçlü erkek karakterim ve inanılmaz boyutlardaki seksiliğimi kapıştırmaktı amacım. zevk alırsam cazibemin boyutları karşısında, almazsam da erkekliğimin tartışılmaz gücü karşısında kendime hayran olacaktım bir kez daha. sonucu söylemeyeceğim ki insanlar aşağılık kompleksiyle kahrolmasın.

şunu söylüyorum size sadece. verdiğim acının size vereceği zevki tatmak istediğinizi biliyorum ama tiksiniyorum sizden. hıncal uluç'tan güzelliğiniz konusunda tescil almadan rahatımı bozmayın benim bi daha!!

(bkz: zormuş lan)
    (bkz: büyüksün hocam)
    (billie jean, 10.12.2007 01:45 ~ 01:46)
  12. çirkinliğini anlayabilmek için bir aynaya, başlığı açan arkadaşa mesaj attığı için de bir akla sahip olmadığı belli olan ( zavallı ) kız. ne güzellik var ne akıl. işi pek zor garibin...
    (crow, 10.12.2007 02:02)
  13. (bkz: çirkin kadın yoktur az votka vardır)
    (paleface, 10.12.2007 02:02 ~ 02:03)
  14. [pencere]''sorun şudur ki çok çirkinsiniz mesaj atamazsınız''
    [buton]''böhü hiç bi zaman güzel olamıycam''
    (yata yata paslandık, 10.12.2007 02:05)
  15. (bkz: adres ver geliyorum)
    (oehh, 10.12.2007 03:17)
  16. zihniyetine sıçtığımındır afedersiniz..böyle adileşmek, bu kadar aşağılarda bir düşünce ile kendini tatmin etmek her insana mahsus bişey olmasa gerek..had bilmemek ne demek önce onu bilmek ve ona göre hareket etmek gerek..yazmadan önce, söylemeden önce eğer yapılabiliyorsa birçok kez düşünmek gerek..bilinçli bi şekilde yapılsa bile bilinçsizliğin dibine vurulmaması gerek..dipsizleşmemek gerek..c,d diye gruplandırmamak 29 harfi içine alabilmek gerek..soktuğum kriterlerini kraterlerinde(!) terletmeden saklayabilmek gerek..büzük ister..

genişleyen kraterlerine birde ben girip çıktım ayyüzlüm..
    (allahına kadar ateistim bacım, 10.12.2007 04:41 ~ 04:44)
  17. mesajı alan erkek kişinin ezik olup olmaması ile değişebilen tamlama.

(bkz: güzel olmasına rağmen mesaj atan hatun yazarlar)
    (billie jean, 13.12.2007 11:13 ~ 11:13)
  18. (bkz: kayser dediyse öyledir)
    (bkz: ezik)
    (maia, 13.12.2007 18:20)
  19. (bkz: abazan olmasına rağmen giri giren yazarlar)
    (amaç paraşütü, 13.12.2007 18:51)
  20. merhaba yazarlar,
    bu arada yazarlar diyorum da çirkin hatun yazarlara seslenmiyorum.
    işte ben türkiye'nin brad pitt'i. ben size şimdi banyomda aynada adeleli kollarıma, baklava göbek kaslarıma ve kusursuz simetrideki suratıma bakarken değerli kelimelerimi sarfediyorum (çirkin kızlar siktirin bu arada girimi okuyorsanız burada yeni ağda yaptırdığım kıl köklerim ürperiyor öfff). kusursuz fiziğimle kız erkek herkesin gözü üstümdedir. gittiğim gece barlarında güzel kızlar önümde kuyruk oluşturur genelde "ye beni ye beni hell yeaah!" diye de çığırırlar. ha aralarında çirkin oldu mu işte o zaman hışmımı görün! badem gözlerim kısılır, pürüzsüz tenim aniden gerilir, dolgun dudaklarım pörtleeer! içimdeki ruhunu taşıdığım hayvan ortaya çıkar işte o zaman. sonra kaçın benden! çirkin kızı haşince, maksimum seviyede aşağılayarak elimine ettikten sonra kaparım sıradaki en güzel hatunu, "hey beybe gel benle, bak bu şansı kaçırma" diye de uyarımı yaparım sonra...
    ve birden bire uyandım... sıska vücudumu yataktan çıkardım ve aynaya cılız vücuduma ve sivilceli suratıma baktım. şapkamı kafama taktım, oturdum bilgisayarın karşısında oturmaktan çıkmış kamburum ağrıyor... sonra girdim sözlüğe, baktım mesajım var mı...
    (gonewiththesin, 13.12.2007 19:45)
  21. itiraf ediyorum o benim. evet evet hem çok çirkinim hem de önüme gelene mesaj atıyorum.

dipnot: bu giri ironi içermemektedir.
    (nisan cadısı, 13.12.2007 19:58)
  22. ayıp eden yazarlardır. insan önce bir estetik cerraha gider, solaryuma girer, kuaföre falan uğrar da öyle mesaj atar. hiç düşünce yok ki kardeşim. bacaklarda kıçı kırık bir şort, saçlar süpürge gibi omuzlarda mesaj atıyorlar. olmamalı. yapılmamalı.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 05.05.2008 22:59)
  23. (bkz: itü sözlük yazarı çirkin olmasın ameleler dolmasın)
    (blondestorm, 05.05.2008 23:01)
  24. düşünememesine rağmen yazar olabilen yazarlar kadar olmasa da ayıp eden yazarlar..ayıp etmişler valla böyle de olmaz ki
    (torbaci sirin, 05.05.2008 23:08)
  25. amerikan sözlükleri sözüm sana!! yıllarca bizi çirkin bayan yazarlardan korkuttunuz, onları bir öcü gibi gösterdiniz ama çirkin de olsa yazar yazardır. ayrıca başlıktaki rağmen kelimesi bize ne anlatıyor? yatmadan önce değil yatınca, uyumadan önce bunu bir düşünelim etraflıca.
    (lonestar, 27.05.2008 18:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil