görseller
çilek yiyen kız 

gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · itü sözlük
  3. · apertura 2009
  4. · yılmaz özdil
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · hödö
  9. · ne dersen iki katı

çilek yiyen kız  

1. herhangi bir meyveyi yiyen, hatta herhangi birşeyi yiyen herangi bir insandan farkı olmayan kızdır.
    (kaynak kişi, 11.04.2008 04:35)
  2. çok seksi olması beklenendir.

liv tyler'ın böyle bir pozu vardı yanılmıyorsam, ilk orada görmüştüm kendisini belki de. ilk görüşte aşka inanır mısınız? ya da neyse...
    (şiirbaz, 11.04.2008 04:38)
  3. tezatı için: (bkz: karpuz yiyen kız)
    (powdered sugar, 11.04.2008 07:06)
  4. "ne zamandır sözlükteyim. her nesilde iz bırakıp kanatlandırılmışlığım var ama vazgeçmiyorum, en sonunda kaldırıcam sözlükten birini bundan eminim. pür dikkat başlıkları kesiyorum, nickaltı giri takibi yapıyorum. olur ya yazarın biri, tatlı kızdır, zirvede yeşil gözlerinden alamadım kendimi bıdıbikbıdıbıdı yazarsa nickaltına; daha yakından ilgileniyorum tatlı kızın yazdıklarıyla...
    uykum kaçtı galiba, saatte sabahın 4ü olmuş, ne yapsam acaba? lan bu saatte hatun var mıdır sözlükte? önce yataktan kalkıp yüzümü yıkayayım sonrada ya nasip deyip geçerim monitörün arkasına.
    bu bilgisayarada yeni ram alma zamanı gelmişte geçiyor bile. bu yavaşlıktaki bir bilgisayarla biraz zor kalkar hatun, hatta nenesini bile kaldıramazsın mnskym.
    evet açıldı sayfa sözlükte bi yoklama çekelim kim var kim yok?...
    şansımı skym. saplamalar dolmuş. bakalım kim ne yazmış? zaman geçsin bari. fazla başlıkta açılmamış ama dur lan bi dakka! çi-lek yi-yen kız. kimmiş lan bu kaşar? gecenin bu saatinde kendinden bahsettiriyorsa vardır bi hikmeti.
    ara taraya bi girelimde neler döktürmüş bi görelim...
    bir şeyler bulmaya çalış hatta çalışma, bul lan o hatunu bana!"

(bkz: pek bir şey yok)

"hay mnkoim bigün olucak, biliyorum! 15. nesilde de yazsam kaldırıcam."
    (keightytwo, 11.04.2008 11:57 ~ 12:00)
  5. roman polanski'nin nastassia kinski'nin genç güzelliğini sergilemek için çektiği tess'den akılda kalan tek sahne.
    upuzun film, sadece nastassia kinski'nin çilek yediği sahne ile ün yapmıştır.
    (cohen, 11.04.2008 13:51 ~ 13:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil