görseller
çikolata parçacıklı bol kremalı düşesçikolata parçacıklı bol kremalı düşes

belki ilginizi çeker
  1. · düşes
  2. · müşkülpesent
  3. · bitirme tezi teslim etmek
  4. · salı salı ne basketi lan zirvesi
  5. · kobe mi lebron mu bi bulamadık lan zirvesi
  6. · kobe mi lebron mu zirvesi 3
  7. · 19 ekim
  8. · nickten tip tahayyülü
  9. · sözlüğün kazandırdıkları
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · kaşlarını almayan kızlar
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · okan bayülgen
  9. · orucu kuş gripli tavukla seks yaparak açmak

çikolata parçacıklı bol kremalı düşes  

sayfa  / 2
  1. pozitif duygular uyandıran güzel nick sahibi altıncı nesil yazar, hoşgelmiş.
    (ahead full, 08.05.2009 09:06)
  2. altına yalarım diye bkz. verilirse manidar ancak kavga sebebi olabilecek bir nicktir.
    (sikko, 08.05.2009 09:40)
  3. insanın midesini kazıtıp gözünün önüne güzel bisküviler getiren altıncı nesil yazar.
    (tarzan, 08.05.2009 11:16)
  4. nicki fantastik karakterler içeren yazar.
    (bkz: çikolata)
    (bkz: krema)
    (bkz: düşes)
    ayrıca
    (bkz: tanımam etmem)
    (oerlikon, 08.05.2009 11:19 ~ 11:19)
  5. (bkz: parça tesirli bomba)
    (beyazleblebi, 22.05.2009 14:13)
  6. çok sinir olduğum bir konuda tam döktürecek iken nickinin içeriğiyle bir anda konsantrasyonumu darman duman etmiş yazardır kendisi. sayesinde siyasi bir entry parçalayacak iken yemeksepeti.com'da buldum kendimi! *

edit: arkadaşım bu şahsın nicki gibi an itibari ile bana mesaj vasıtasıyla gönderdiği türlü çeşit tatlı tarifleri de akıllara zarar!
    (photographer, 22.05.2009 16:57 ~ 17:04)
  7. işe yarar acıyı dindirmeye tavsiyleri bulunan yazar.
    (gece ve sancı, 25.05.2009 14:33)
  8. çok güzel bir tavuk yemeği yapmama yardımcı olan yazar , on parmağında on marifet derler ya işte öyle bir insan sanki , çok da pratik biri gibi , bana öyle geldi .
    (goriot ana, 01.06.2009 01:32)
  9. hakkında çok güzel şarkı söylediğine dair duyumlar aldığım yazar.
    (defanstaki son adam, 01.06.2009 14:04)
  10. bir insanın anadilini konuşması hakkında "mantar gibi türemeye devam etmekteler", "... kendi dillerini diledikleri gibi konuşup resmileştirme çiyanlığına" cümleler kurmuş has yazar

çok da güzel yazmış...

hangi demokrasi acaba... terör yüzünden daha konuşamadan ölen insanların demokrasisi mi.
    hangi insan hakları dağdaki bir kaç bölücü çapulcunun hakları mı
    bide bunların üzerinde bir insanlık bahsi...
    yazık...

öyle sulardan içti ki bu vatanın çocukları bazı şerefsizler ömür boyu içemeyecekleri için bunun kuyruk acısını yaşamak zorundadırlar...
    bu ülkenin tapusunu düşmanın elinden aldılar...

adı "türk"iye cumhuriyeti koyuldu...
    altına da ne mutlu "türk"üm diyene yazıldı...

ülkenin dili milli benliğinin simgesidir... saçma sapan siyasi hareketlere de "insanın ana dilini konuşmak istemesi mıy mıy viy viy liv liv" diye masum ezik kaybedenin ekmeğini yiyen tavırlarla alet edilmez...

bunun farkında olduğu ve bunu dobra dobra ortaya koyarak rengini ve fikrini belli etmekten çekinmediği için taktirimi toplamış yazardır...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 01.06.2009 14:22 ~ 14:27)
  11. ne de güzel bir nicke sahip yazardır. böyle düşese can kurban.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 08.06.2009 01:51)
  12. sözlük nickleri konusunda ilk 5'ime rahatlıkla girebilecek yazar... hayır hayır, şu an aç değilim onunla alakası yok... sadece acayip çekici geldi nedense...
    (elessar 5, 08.06.2009 02:49)
  13. (bkz: yeme de yanında yat)
    not: giri başlığadır.
    (ahead full, 08.06.2009 10:34 ~ 22:49)
  14. sanki ben. sanki aynayla konuşuyorum. sanki evdeyim, yalnızım kendi kendime konuşuyorum. insan bu kadar aynı şeyi kardeşiyle düşünmez be. eş ruhuz desem onlar bile arada fikir ayrılığına düşer. iki insanın başına gelen felaketler bile birbirine benzer mi? yada başkaları tarafından kötülenmek için edilen sözler.* valla hepsi aynı. acaba şizofren filan oldum da haberim mi yok, ondan korkuyorum. böyle bir yazar var dimi?*
    (çıtırpaneharcı, 16.06.2009 15:00)
  15. (bkz: @3569019) şu tespitine tav olduğum yazardır öncelikle.nickindeki krema değil de çikolata kısmı beni benden alıyor.kendisine de söyledim buna hakkın yok dedim.* haklısın ben de kendime kızıyorum dedi.amma velakin nick-yazar uyumuna güzide bir örnek teşkil ediyor kendileri.nickinde neyse gerçekte de o.* sözlüğe renk katıyor.

takipçisiyim.severek izliyorum.gülümsüyorum burdan kendisine.*
    (balefulwhisper, 17.06.2009 12:56 ~ 13:00)
  16. sıska bacaklı ve kavanoz dibi gözlüklü hatta ucubeyi andıran birisi
    (bkz: her şakada biraz gerçek payı vardır)
    (duygusuz, 19.06.2009 11:27)
  17. (bkz: bana göre süt onlara göre çikolata)
    (defanstaki son adam, 19.06.2009 11:29)
  18. ikili ilişkiler hakkında çok güzel, taptaze, fırından yeni çıkmış tespitleri bulunan; gülerek, severek ve överek okuduğum yazar kankam.*
    (balefulwhisper, 06.07.2009 11:14)
  19. canımın sıkıldığı sıcak yaz günü çılgın atmamı sağlayan, evinin arka bahçesinde kendisini ararken yağmurda ıslanarak vebaya tutulduğum, geceler boyu başımda beklemiş yazar. doğal zeytinlere karşı aşırı bir ilgisi olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim küçüğüm, sevgili georgiana. söylediğine göre porselen çaydanlığı ile harikalar yaratmaktaymış.
    (bağlaçolanki, 09.07.2009 21:25)
  20. sıcak havalarda erimemesini dilediğim yazardır.
    (rugan, 09.07.2009 21:30)
  21. insanın moralinde tavan yapmasını sağlayan,hoş sohbet yazar.
    (dikkat hız kesici var, 10.07.2009 20:34)
  22. trakya üniversitesi mezunu, edirneyi hala özleyen, hala çok seven yazar.bilirim edirne özlemini, 8 sene yaşadım bende bu özlemi.umarım en kısa zamanda edirneyi ziyarete gidebilir.ayrıca kardeşiyleydi yamulmuyorsam, aynı okulda okumuşluğumuz var.
    basketbol başarılarına gelince, böyle başarı elde eden bayanların, yollarının ya trakyadan ya da izmirden geçtiğini bir kez daha görmüş oldum.
    (slistrin silvarius, 25.07.2009 14:15 ~ 14:15)
  23. ne zaman kendimi puzzle gibi hissetsem soluğu kendisinde aldığım yazar.ne yardımlarını esirger ne de beni serinkanlı çözümlerinden mahrum bırakır.mikembel bir sistematik çerçeve içinde dert ve tasa gibi hedeleri masaya yatırır.bir bakışmışım guşlar gibi hafiflemişim.ohh.yahu biyle çok da tatlıdır bu sevgili düşes.nasıl diyim bana göre süt ama bana göre çikolata da.

minik bir not : o malum ayakkabın altına adımı yazmayı unutma.ehe.
    (balefulwhisper, 28.07.2009 14:01)
  24. kat kat yufkalı bol patatesli prenses olduğuna dair rivayetler de yok değildir...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 13.08.2009 17:01)
  25. (bkz: müşkülpesent)
    (albertkamuvicdanı, 13.08.2009 17:03)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil