görseller
çikita muz 

belki ilginizi çeker
  1. · chiquita
  2. · grup olalım grup
  3. · muz cumhuriyeti
  4. · ismail yk
  5. · uyku esnasında kulağın dibinde uçuşan sivrisinek
  6. · adına şarkı yazılan yiyecekler
  7. · evrim teorisi
  8. · kullanıcı adlarının kökeni
  9. · mühendis küfürleri
  10. · asıl sana kapak olsun
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · geniş aile
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · ezel
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · boylumlama
  9. · kızlık zarı

çikita muz  

sayfa  / 2
  1. (bkz: chiquita)
    (dlord, 21.12.2005 02:37)
  2. ajdar'ın yeni bombası.şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp...şeklinde saçma sapan sölerle devam eden son zamanlarda patlaması beklenen şarkı.(bkz: ajdar)
    (olahabeoy, 16.02.2006 11:34)
  3. ajdarın son şaheseri.bomba gibi sözlere sahip olup,artık hangi ilkokul çocuğuna yazdırdıysa kafiyeler süperdir.lan yoksa!?

şurup gibi şurup
    turp gibiyim turp turp
    ben ateş sen barut hmmm hmmm
    öptüm seni sap sup

sapsup sap sup sap sup
    ha sap ha supp
    şaka değil işte şurup
    krizlere girme beni unutup
    grup olalım grup
    grup olalım grup

ben hudut sen haydut
    gizli gizli gelme
    her derde deva
    şifasın şifa
    çok çektim cefa
    vitamini havuz
    ben gübre sen muz

ahhh muz gibiyim muz muz
    ohhh muz gibiyim muz muz
    çikita muz çikita muz

çikta çikta çikta çikta
    çik çik çik çik çikiiiita
    çikita muz çikita muz

fidanı uz
    sensiz kalbim buz buz
    hiçbir şey isteme benden ahhhh
    yoksa bu aşk buz buz ohhhh
    yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten

daha fazla diretme
    üstüme fazla gelme
    inan ilacın benim ahhh
    ok gibiyim ok ok ohh
    yok gibiyim yok yok
    çikita muz çikita muz

çikta çikta çikta çikta
    çikita muz çikita muz

aktın yüreğime
    yüreğindeki yerime
    yürek değil seninki ne
    geldim yoktun daha ne

daha fazla üzersen ahhhhh
    değil aşkın değil sen
    rica minnet kiminle gelsen
    ne yapsan faydasız
    değil aşkımı tırnağımı vermem ben
    ohhhh tırnağımı vermem ben
    çikita muz çikita muz

çikta çikta çikta çikta
    çikita muz çikita muz

şurup gibi şurup
    turp gibiyim turp turp
    ben ateş sen barut hmmm hmmm
    öptüm seni şap şup

şapşup şap şup şap şup
    ha şap ha şupp
    şaka degil işte şurup
    krizlere girme beni unutup
    grup olalım grup
    grup olalım grup

ben hudut sen haydut
    gizli gizli gelme
    her derde deva
    şifasin şifa
    çok çektim cefa
    vitamini havuz
    ben gübre sen muz

ahhh muz gibiyim muz muz
    ohhh muz gibiyim muz muz
    çikita muz çikita muz

çikta çikta çikta çikta
    çikita muz çikita muz
    (sycrone one, 07.06.2006 10:11)
  4. klibini izlemek için:

http://video.google.com/...
    http://www.youtube.com/...
    (tabudeviren, 16.08.2006 14:03 ~ 19.08.2006 18:14)
  5. bu klibi çeken yönetmene,bu şarkıyı söyleyene,klipteki konu mankeni kızlara,klibin çekildiği teknenin sahibine ve tüm medya maymunlarına -onlar da nasiplensin- sonsuz küfür saydırma isteği duyuran bir şarkıdır.

(bkz: allah akıl fikir versin)
    (sükun, 18.08.2006 12:05 ~ 12:06)
  6. klibinde ajdar vahşice muzu ısırmaktadır ve seyircisini gülmekten yerlere yatırmaktadır. anlaşılmayan nokta klip boyunca ajdar'ın ithal muz yemesidir, şarkıda niçin çikita muz demektedir anlaşılamaz. prodüktörün dalga geçmek için bu klibi yaptığını düşünürsünüz, sonra büyük bir risk olduğunu fark edip herhalde akıl dengi bunlar dersiniz. "nane nane" isimli eserin melodisine benzemektedir, hatta aynısıdır.
    (bkz: teşekkürler pop star)
    (tangerine, 18.08.2006 12:55)
  7. klibinde ajdar'ın parmaklarının arasında mütemadiyen yer değiştiren muzlara ve yeşil yapraklı turplara hayran olduğum şarkı. nasıl enteresan bir konsept ama. ajdar'ın güzel ellerinden sarkan salkım saçak turplar...
    (clementine, 18.08.2006 13:35 ~ 13:35)
  8. "ok gibiyim ok ok ohh
    yok gibiyim yok yok"

azmin zaferidir. ajdar anık'ın bir yıldız olmak için çekinmeden elinden geleni ardına koymadığını göstermektedir. tebriklerimle beraber kendisine 3 adet de "b" harfi iletiyorum.
    (azwepsa, 18.08.2006 13:58)
  9. (bkz: grup olalım grup)
    (finch, 18.08.2006 15:29)
  10. "alırım senden tüm yetkimi" parçası ile gönlümüzde taht kurmayı başarmış, "nane nane" ile tarzını iyice oturtmuş olan ajdar anık, son bombası "çikita muz" ile tekrar karşımızda. bu çalışmasında daha profesyonelce yaklaşımlarda bulunan ajdar anık, hiçbir masraftan kaçmayarak videoklibini beyazperdenin hırçın çocuğu, sınırtanımaz yönetmen, türk sinemasının yaramaz kreatifi ümit güneş'e çektirmiştir. (o kim lan!) üstelik bir tekne kiralayıp, iki adet de klip kızı (sanırım ecnebi) oynatmayı ihmal etmemiştir. tabi klipte hoyratça kullanılan muhtelif meyve-sebze de cabası...
    (finch, 18.08.2006 17:52)
  11. ebru çapa'nın hürriyet'teki muhteşem bir yazısı var bu yandan yemiş şarkı hakkında efendim :

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (sükun, 19.08.2006 11:14)
  12. yarmış ajdar parçası. sözleri, klibi, parçanın kendisi adamı gülmekten komaya sokar.
    (jamesdean, 27.08.2006 19:43)
  13. http://www.youtube.com/... adresinden klibi izlenebilecek aşmış şarkı böylesini hiç görmedim dinlendiğinde kişinin ötenazi istemesine neden olabilecek türden. ben ilk izlediğimde ağlayacaktım ama yine saygı duymak gerek. adam o kadar dalga geçilsede birşeyler için uğraşıyor çabalıyor yılmıyor.
    (dna, 27.08.2006 19:56 ~ 19:57)
  14. bir zamanlar 'baba'nın 'aile fotoğrafı'nda hatırı sayılır yeri olan yavuz donat'ın köşe yazılarının yegane esin kaynağı. misal mi istiyorsunuz? "(...) köşkteyiz... masadayız... masada ithal muz... çikita muz..."
    (ipimlekusagim, 04.09.2006 17:49)
  15. kendisini ancak üst seviye insanların anlayabileceğini öne süren yurdum popstarı(!) sayın ajdar şahsı muhtereminin ilginç söz yinelemeleriyle(grup olalım grup!!?v.b) ve kendine duyduğu sonsuz özgüven sayesinde ortaya çıkardığı eseri.ben gübre sen muz ne demektir yaaa!!?
    (ıgetbored, 04.09.2006 18:22)
  16. ajdar anik 'in son bombası. klibi çekilmiş şarkı. makyaj falan da yapmışlar ya, insan muz olsa, dile gelir isyan eder. o derece.. allahım sana geliyorum...

(bkz: keşke yazılmasaydı denen şarkılar)
    (dna, 04.09.2006 19:26)
  17. olamaz gerçek olamaz...
    (ace of spades, 06.09.2006 17:25)
  18. son derece akılda kalıcı oluşu başıma bela olmuştur, yolda giderken istem dışı muz gibiyim muz muz diye mırıldanmam bi yandan neşelenirken bi yandan elalem ne der, duyan ne düşünür diye düşünmeme neden olmaktadır.
    beni daha mutlu bi insan yapmıştır bi de, ne zaman canım sıkılsa muzdan etekleri, grup yapalım grup derken hatuna arkadan yaklaşan ajdarı, ellerinde muz sallayan kızları, denizin mavisiyle ajdarın göbeğini düşünüyorum. bi şeylerin kötü gittiğini düşünüyosam beterin beteri var diye, canım sıkılıyosa aslında dünyada çok eğlenceli şeyler var diye, yorgun ve bakımsız hissediyosam en azından tshirtümde muz baskısı yok diye, yapacak güzel bişe bulamıyosam ne yaparsam yapıyım ajdarla muz paylaşmaktan iyi olacaktır diye seviniyorum. süper hizmet.
    (etipuf, 11.09.2006 23:38)
  19. izlerken beni çok sıkan, sonuna kadar dayanamayıp oeehhh efekti ile kapattığım klibimsidir.
    (amy, 12.09.2006 16:06)
  20. (bkz: muz cumhuriyeti)
    (everestk, 23.09.2006 18:26)
  21. http://youtube.com/...
    adresindeki video 1.000.000 izlenmeyi çoktan geçmiş.
    youtube'de şimdiye kadar en çok izlenen 95. video. daha da yükselir.
    amacına ulaşmış gibi.
    (tabudeviren, 06.11.2006 19:06 ~ 19:07)
  22. klipte oynayan kızlar kesinlikle türk olamaz!!!
    ayrıca (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (pandalari koruyalim, 21.02.2007 18:11 ~ 25.02.2007 21:24)
  23. 0 rh pozitif isimli gençlerin süper bir coverını yaptığı şarkıymış. moral motivasyon bakımından: http://www.youtube.com/...
    (anfinindistortiondugmesi, 08.05.2007 17:14)
  24. an itibariyle 5 milyonu aşan hite sahip olan video.
    (finch, 05.06.2007 10:49)
  25. an itibarıyla http://www.youtube.com/... videosu 9,835,713 hit'e ulaşmış ve video artık reklam olarak
    kullanılmaktadır.

sayfa başlığı:
    youtube - ajdar çikita muz ( buraya reklam verebilirsiniz)

oha, oraya reklam versek rezil oluruz herhalde. gerçi 9 milyon hit de fena değil hani.*
    (areaofeffect, 21.08.2007 21:21 ~ 21:22)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil