çiş geldiğinde tuvalete gitmeden beklemek.alakalı kaslarınızın ne kadar sağlam olmasıyla alakalıdır.zira çişini saatlerce tutabilenlerin aksine iki dakika bile dayanamayanlar vardır. erkeklerde ve kadınlarda farklı hastalıklara sebebiyet verdiğinden, çiş geldiğinde tutulmamalı ve en yakın tuvalete koşulmalıdır.
genellikle temiz tuvalet bulunamadığı bahanesiyle yapılan eylem, ancak unutulmamalıdır ki özellikle kadınlarda idrar yolunun kısa olması nedeniyle çişini tutmak üriner enfeksiyonlara zemin hazırlayan bir durumdur.
uzun süre tutmanın
kronik bir hale gelmesi sonucunda
kronik böbrek yetmezliğine sebep olabilecek durum...
o zaman hiç işenilemeyeceği için akıl geçte olsa başa gelecektir...
lakin artık iş işten geçmiş olacaktır...
büyük bir azimle gerçekleştirirsin dışarıda.belkide saatlerce tutmuşsundur fakat evin kapısına gelince olan olur ve anahtarlarını bulana kadar tüm günün acısını çıkarıverir çişin, alır intikamını.
efsaneye göre (bkz:
ben itiraf com un yalancısıyım) küçükken çişini çok tutan dişiler büyüdüklerinde kaslarını kullanmayı öğrendiklerinden dolayı penisi sıkıştırıp içlerinde tutabilirlermiş.
(fluwn, 05.05.2007 22:45)
dişilerin vajinal kaslarını kullanmayı öğrenmek için yapmalarına gerek olmayan eylem...
bunun için
kegel egzersizini öğrenip uygulamaları yeterlidir...
elinizin çişlenmesiyle sonuçlanacak gereksiz, pis, başarısızlıkla sonuçlanacak eylem.
(luto, 06.05.2007 01:43 ~ 08.05.2007 22:06)
sadece arkadaşlarla iki üç geyik daha çevirmek adına evden kaçıp sabahlamanın sonuçlarından biridir...hele birde kızsanız,tuvalet bulamamışsanız,onca geyiğin arasında katıla katıla gülerken sonuçlarına katlanılası bir durumdur!belkide evdekiler kaçtığınızı anladı,bedduaları tuttu kimbilir..
sabahları biraz daha uyumak için ara ara kasıklarınız sinyal verip,uyansanızda kendinizi zorlayıp uykuyu tercih ettiğinizde gerçekleşen olay
oyun oynarken, gece uyku bastırınca ya da üşengeçliğin tavan yaptığı bir zamanda en cok yapılan eylemdir.hatta söylenme moduna geçer insan 'ne de cok geliyor ya bu off' şeklinde.
benim, 'yaaaaaa sabaha yaparım' diye vurup kafayı yattığım cok olmuştur.
sabahta gözünü bile açamadan koştur koştur gitmek daha bir acıklı sanki..
en büyük nimetlerden biridir, yapabilirlik adına. hakkatten.
(agoni, 24.10.2009 22:21)
üç yaş civarlarında öğrenilir; her insanın -anneye/babaya seslenip- badi badi tuvalete/lazımlığa koşmuşluğu vardır...
koşarken altına kaçırmışlığı da.
rekorumun 24 saat olduğu durum.siz siz olun şehirler arası otobüse binmeden önce çişinizi yapın arkdaşım. bunun trafiği var otlu boklu mola yerleri var. hayır çişini yapsan ya mikrop kapıp ölücen ya da çişini tutmaktan ölücen. zaten bir süre sonra istesen de çıkmıyo çiş. ayrıca bir girimde ilk kez bu kadar çiş dedim, gurur duydum, saygılarımla.
(death, 24.10.2009 22:41)