belki ilginizi çeker
  1. · çiş çöplüğü
  2. · çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyor
  3. · küçük 50 büyük 100
  4. · seks göt am meme penis vajina bok çiş
  5. · bebek battaniyesi
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · çişi ile kakasını aynı anda yapan saygısız
  8. · pipi
  9. · yansıma sesler
  10. · 1 liraya yapılabilecekler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · ugg
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · argo tabanlı samimiyet gösterisi
  9. · bir insanın arkasından konuşmak

çiş  

1. (bkz. çiş çöplüğü)
    (zeus, 20.03.2004 21:10)
  2. aşırı koyu çıktığında bünyeyi telaşa sürükleyen sıvı çözelti .

(bkz: maymun götünü görmüş yaram var demiş)
    (zitox, 27.09.2004 22:51)
  3. ebeveynlerin yavrularını işetme repliği:

baba: çişşşşşşşş, hadi oğlum çişşşşşşş
    oğul: .....şırrrrr...

olayı gören mavio: şuna bak, rezalet
    babam: eşşoğlueşşek, sen farklı mıydın sanki?
    mavio: tamam, geçmişi unutalım
    (mavio, 21.11.2004 10:17)
  4. (bkz: idrar)
    (bkz: sidik)
    (viola, 21.11.2004 11:02)
  5. (bkz: tarkan)
    (bkz: çişim geldi)
    (srce, 21.11.2004 15:14)
  6. uykuyu bölen faktörlerden engellenemeyecek olanı. gece yatmadan önce sıvı tüketmesen de gelebilir her an. bira ise süper etkili şekilde tetikler.
    (marla singer, 01.06.2005 01:50)
  7. (bkz: aşk çiş gibidir gelince tutamazsın)
    (abece, 04.10.2006 06:52)
  8. sağlıklı bir insanda içinde sıfır mikroorganizma bulunur. hijyeniktir... o sebeple yara temizlemek için kullanılır. şöyle tatbik edilir: yaralı bölge açılır ortaya konur. don indirilir. penis hedefe nişanlanır. tavyik verilir. yaralı bölge yıkanır. tertemiz edilir, sarılır yara.
    (azwepsa, 02.12.2006 21:22)
  9. (bkz: çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyor)
    (zeus, 03.06.2007 13:40 ~ 14:19)
  10. birçok hastalığın tespit edilmesinde kullanılır.şöyleki bi rahatsızlık sebebiyle gittiğiniz hastanede elinize tutuşturulan beyaz plastik bardağa yapmak zorunda olduğunuz ve laboratuar görevlisine teslim etmeye götürürken çevrenizdeki insanlarla göz göze gelmemeye dikkat ettiğiniz sarımsı sıvıdır.ayrıca rengi yediğimiz yemeklere,kullandığımız ilaçlara ve hastalık durumuna göre değişir.
    sağlıklı kişilerde içinde glikoz bulunmaz ancak diyabetlilerinkinde görülür.bunu da eskiden yani tıp bu kadar gelişmemişken şöyle tespit etmişler: biri sağlıklı biri diyabetli iki adamı bir ağacın dibine işetmişler.şeker hastası kişinin yaptığı yere karıncalar toplaşınca anlamışlar ki onun çişinde glikoz var.allahtan tıp gelişti de artık ağaç dibine değil plastik bardağa yapıyoruz!
    (krem karamel, 13.08.2007 12:00)
  11. (bkz: sarı sıcak)
    (zoser, 20.08.2007 22:46)
  12. deniz anasının dokungaçlarının değdiği yere döküldüğünde ortamı nötrleyerek yanma hissini azaltan vücut sıvısı. televizyonda gördüm, denemişliğim yoktur.
    (fox mulder, 20.08.2007 22:52)
  13. en steril sıvılardan biridir;zararlı mikroorganizmalardan arınmışlığı nedeniyle-bazı patalojik durumlar hariç-...kişinin sıvı ihtiyacını giderme-zor zamanlarda- adına içmesinde sakınca olmayandır...tadı kötüdür(içtiğimden değil tahmin ediyom, sizde yani) vücuttaki fazla minerallerin atım sıvısı olduğundan...
    (biyolojiksaat, 21.08.2007 08:34)
  14. roma imparatorluğu döneminde insanların ağızlarını temizlemek için kullandıkları sıvı.
    (konu mandalı, 21.11.2007 19:49)
  15. ayaklarınızı üşüttüyseniz ciddi bir çiş sorunsalı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. hele bir de ev kaloriferli değil de sobalı ise, zaten üşümüş olan bünye buz gibi tuvalete gitmeye de üşenir. ama gitmek kaçınılmazdır, çünkü üşütülmüştür ve takriben 25-30 dakikada bir çişiniz gelir (bkz: kısır döngü). böyle durumlarda kalkıp kalkıp tuvalete gitmekten insanın içine fenalık gelir. sıcacık odadan çık, soğuk koridordan geç, daha soğuk tuvalte gir, buraya kadar üşüdüğün yetmezmiş gibi bir de donunu indir, soğuk ellerin tenine değsin, taharet musluğundan akan buz gibi su götünü başını iyice dondursun, zırt pırt işemekte olduğun için siline siline tahriş ol...neyse bitti deyip odaya dödükten 25-30 dakika sonra yine kalk ve sil baştan! hele bir de uykuda gelen çis vardır ki ona hiç girmek istemiyorum. eziyet. altına işeyesi gelir insanın.
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 28.03.2008 00:55 ~ 00:55)
  16. üç yaşına kadar öğrendin öğrendin. ondan sonra s*ksen tutamazsın!.
    (are u there, 03.04.2008 01:35)
  17. kötü etkileri vardır efenim bu sıvının.
    gecenin bir yarısı bir anormallik sezip uyanmaya doğru yollanırsınız.uyanmakla uyanmamak arasındaki , çamaşır teli inceliğindeki çizgide yürürken istemsiz olarak uyanırsınız çünkü buz gibidir.evet yine,yeni,yeniden altınıza işemişsinizdir.gecenin bir yarısı tamamen uyanmak büyük bir derttir , hele çarşafı değiştirmesi için anneyi uyandırmak işleri daha da karmaşıklaştırır.bu yüzden "böyle de uyurum ne var ki" psikolojisiyle uyumaya çalışılır fakat hayır.inceden inceden burun direğiyle önsevişen kesif sidik kokusu önsevişmeyi bitirip uykunun ırzına geçmeye başlamıştır.radikal bir kararkla yataktan kalkılır,pijama ve don çıkarılıp atılır.anne uyandırılır.çarşaf değişir.tam yorganın altına girince gülümseme oluşacakken adeta güvensizlik sembolü olan muşambanın altınıza serildiğini duyarsanız hışır hışır seslerden.
    kötü etkileri vardır efenim bu sıvının.

ps: işbu entry altına işeyen kardeşin ruh hali gözlemlenerek yapılmıştır.aklınıza başka bişe... lan? yo. bak lütfen.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 03.04.2008 01:52)
  18. bira içen arkadaşınız mutfağa gittiğinde eşşek şakası yapmak istiyorsanız yegane şaka aracı. muhteva ettiği köpük ve renk dolayısı ile tabi.
    1 hafta önce denenmiş ve karşılığında "aga benim bira eskimiş galiba yenisini versene" nidaları duyulmuş ve dumur etmiştir. (bkz: eşşek şakası)
    (ayazdakalmışbekçiyarrağı, 03.04.2008 03:50)
  19. normalde renksiz ve kokusuz olması gereken fakat dehidrasyon (vücutta su eksiği) belirtisi olarak sapsarı, bol kokulu hale gelebilen vücut atığı.
    (peterpan, 03.04.2008 10:35 ~ 22.01.2009 09:49)
  20. ultrafiltrat.
    (marrow, 08.01.2009 10:55)
  21. en umulmadık zamanda çıkıp gelendir. bünyeden bünyeye farklılık gösterir ama su iç beş dakkaya ben geldim der. yatarken susuzluktan ölsen de su içirmez, yapmadan da uyutmaz.

(bkz: neler çekiyorum bir bilsen)
    (idiot, 25.06.2009 23:53)
  22. olup olmadık anda çat diye gelen bişe. ya da şır diye. veya şorr diye. aman her neyse geliyo hep.
    heycanlanınca daha pis katlana katlana geliyo ama. gidiyon işiyon sonra, bitiyo. sonra bi da geliyo.
    (bkz: tutamıyoruz efenim)
    (fayton, 20.10.2009 01:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil