görseller
çeliktepe cengizhan lisesiçeliktepe cengizhan lisesi

belki ilginizi çeker
  1. · semih cumhuriyeti
  2. · yaratıcı çeliktepe cengizhan lisesi taraftarı
  3. · 22 mart 2009 çeliktepe cengizhan sen benuğa maçı
  4. · 1 mart 2009 sen benuğa çeliktepe cengizhan maçı
  5. · oks 2008
  6. · emre belözoğlu
  7. · inşaat mühendisi ile mimar arasındaki fark
  8. · otellerde evlilik cüzdanı soran resepsiyonist
  9. · 15 mart 2009 lise dö sen benuğa bayan münih maçı
  10. · alper dunga
gündem
  1. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · dersim katliamı
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · onur öymen
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · kemal kılıçdaroğlu
  8. · kenan doğulu
  9. · her on kızdan sekizinin sarışın olmak istemesi

çeliktepe cengizhan lisesi  

1. semih cumhuriyeti'nin en değerli,ülke geleceğini yetiştiren lisesidir..

(bkz: @928587)
    (colony of birchmen, 12.05.2007 22:57)
  2. lise dö sen benuğa yı, futbol maçında yerle bir etmiş yiğitler barındıran okul.
    taraftarları, "ımmpfh ımmpfh am kokuyor, ımmpfh ımmpfh göt kokuyor, buz gibi amlar sikimde patlar" gibi süper bestelere imza atmıştır.

(bkz: yaratıcı çeliktepe cengizhan lisesi taraftarı)
    (maktul, 26.01.2009 20:57 ~ 21:01)
  3. clausura 2008'de mücadele edecek olan takımlardan... apertura'da aldığı şerefli altıncılıkla gönüllerde taht kuran ota boca juniors takımının feshinin ardından kurulmuştur. şimdi oyunculara bir göz atalım:

mvpdirk: hiçbir vasfı olmayan, apertura'da olduğu gibi clausura'da da bana yamanan, bir de sanki ben ona transfer teklifi yapmışım gibi sol açıkta oynamayı şart koşan dördüncü nesil maradona. maradona dediysem maradona'nın bugünkü hâli yani, böyle göbekli filan... her ne kadar aramıza nifak tohumları ekmeye çalışsalar da (bkz: @3081614) clausura'da küllerinden doğacağına inanıyorum. gaz vereyim dedim, ama ben bile inanmadım lan. küllerinden doğacakmış, bildiğin cep herkülü lan bu. haha... football manager'daki özellikleri:

top sürme: 2, bitiricilik: 6, uzaktan şut: 4, yaratıcılık: 1, uzun taç: 20

mvpdirk +1: mvpdirk gibi vasıfsız bir adamın böylesine bir oyuncu getirebilmesine hâlâ şaşıyorum. ilk bakışta wes brown'a benzeyen bu arkadaşımız defansın ve orta sahanın her bölgesinde faydalı olabilmektedir. yani bir bakıma wes brown + john o'shea + park ji-sung demek doğru olacaktır. takım savunmasının şüphesiz ki en önemli dişlisidir. football manager'daki özellikleri:

kararlılık: 8, pozisyon alma: 6, güç: 6, orta yapma: 4, mvpdirk'le aynı takımda oynamak gibi bir cezayı hak ettirecek günahı işleme: 20

mican: önceki turnuvada +1 olarak yer alıp geniş kadroda kendine yer bulmakta güçlük çeken bu arkadaşımız, altıncı nesil olarak aramıza katıldıktan sonra takımda da as oyuncu olarak görev alacak. takımın gol yollardındaki en önemli silahı, bildiğin explosive striker... football manager'daki özellikleri:

teknik: 3, pozisyon alma: 6, bitiricilik: 8, çeviklik:1, kaval kemiğiyle gol atma: 20

milwaukee: şu anda vatanî görevini ifa etmekte olan oyuncumuz. bu sebeple ilk maçlarda forma giyemeyebilir. içinde bir yıldır birikmekte olan futbol ateşiyle takıma şampiyonluk coşkusunu kazandıracağına inanmak istiyorum. ayrıca kondisyonu %100 vaziyette gelecek olması da takımın sahadaki direncini elbette artıracaktır. football manager'daki özellikleri:

hırs: 1, top kapma: 3, güç: 7, kafa vuruşu: 4, tevazu: 20

ian of trafford: manchester united'dan yeni transferimiz. dün gece özel uçakla geldiği sabiha gökçen havaalanı'nda ayağının tozuyla şu açıklamayı yaptı: "no comment" sarf ettiği bu ümit verici sözler, gerek takım arkadaşlarının gerekse taraftarların şampiyonluk inancını perçinledi. football manager'daki özellikleri:

konsantrasyon: 4, orta yapma: 7, top kapma: 13, pas: 8, etkileyicilik: 20

sheed: yerli transferlerimizden. dün sabah trenle geldiği haydarpaşa garı'nda kendisini hiçbir basın mensubunun karşılamamasına sinirlenip istanbul atatürk havaalanına'na giderek birtakım insanları bekleyen birtakım basın mensuplarına durup dururken açıklamalarda bulundu. futbola iki buçuk yaşında sokak aralarında başladığını belirten oyuncu, "mahallenin bütün kızları bana hastaydı." diyerek takım arkadaşı mvpdirk'e de gözdağı verdi. football manager'daki özellikleri:

frikik: 7, markaj: 2, hızlanma: 6, uzaktan şut: 9, kontra ataklarda çapraz koşu yerine düz koşu yaparak rakibi şaşırtma:20

tombalaci pascal: çağdaş futbolun gereklerini, pascal nouma tarzı hırçın futbolla yerine getirebilen ender futbolculardan... ama ne yazık ki asi ruhunun etkisiyle takımını her an sahada yedi kişi bırakma gibi bir risk taşıyor. ayrıca saha dışındaki disiplinsiz hareketleri de takım içinde huzursuzluğa yol açabilir. adı bir dönem lise dö sen benuğaile de anılan oyuncu, onlarla herhangi bir görüşme yapmadığını imza töreninde belirttikten sonra "çocukluğumda çeliktepe cengizhan formasıyla çekilmiş resimlerim bile var. doğuştan cengizhanlıyım ben." dedi. bir muhabirin "ama cengizhan, 2008'de kuruldu." sözü üzerine öfkelenen pascal, muhabire yanıt vermeden binayı scooterla terk etti. football manager'daki özellikleri:

uzun taç: 4, zıplama: 7, takım oyunu: 2, top kontrolü: 9, birinci çinko: 20

dirk: başarısız geçen apertura macerasının ardından yeni ümitlerle clausura'ya hazırlanıyordu ki takıma mvpdirk katıldı. tek tesellisi takımın iyi savunmacılardan oluşuyor olması. football manager'daki özellikleri:

hız: 3, kafa vuruşu: 2, top sürme: 6, çeviklik: 1, göbek: 20

düzeltme: imlâ
    (dirk, 08.02.2009 21:24 ~ 17.11.2009 00:01)
  4. sevinmek için sevmeyen yaratıcı çeliktepe cengizhan lisesi taraftarıyla birlikte babadan oğula aktarılacak bir ruhun ilk kıvılcımıdır.
    (tombalaci pascal, 09.02.2009 23:05)
  5. oynayacağı her iki kupada da başarı hedefleyen, en asil duygunun takımı.. ayrıca lig maçlarının tümü iç sahada.. müthiş ambiyansını ve yaratıcı taraftarını hesaba katarsak, diğer takımlar için zorlu bir deplasman olacağı kesin..*

(bkz: @3095766)
    (sheed, 10.02.2009 21:10)
  6. iki ilk okul arkadaşını yıllar sonra tesadüfen aynı çatı altında birleştiren, sosyal sorumluluk bilincli takım. dirk in penceresi mi demeli.

(bkz: mican)
    (bkz: sheed)
    (mican, 17.02.2009 01:03)
  7. italya süper kupası sahibi ac nelan ı çekişmeli ve son saniyesine kadar heyecan içinde geçen maçta 10-3 gibi kılpayı skorla mağlup eden takım.
    bekle bizi libertadores
    (tombalaci pascal, 22.02.2009 23:51)
  8. 4 senemi içinde geçirdiğim değişik insanların içinde barındığı lisem
    (kızlaragösterilenpulkoleksiyonu, 23.02.2009 02:42)
  9. itü sözlük clausura 2008'de bekleneni veremeyen takım.
    (muhafazakarlaşacakreformist, 15.03.2009 23:18)
  10. itüsözlük kupasında bekleneni verecek takım... küllerimizden doğuyoruz !
    (tombalaci pascal, 15.03.2009 23:20)
  11. tam olarak yeri şöyledir:
    (bkz: http://maps.google.com/...)
    (strangelove, 15.03.2009 23:48)
  12. melis'i ağlatan, koklama efektiyle meşhur okulum.
    (yanlış ayın delisi, 16.03.2009 15:16)
  13. (bkz: @3230726)
    (tombalaci pascal, 18.03.2009 19:52)
  14. konya'daki iz düşümü eski gazi lisesi yeni adıyla meram konya lisesi olan okul.
    (lord hypnos, 06.04.2009 16:14)
  15. ligin son iki maçında toplam iki gol atarak halı saha tarihine adını altın harflerle kazıyan takımdır. "başarısızlık bir yana, gol neden atamıyoruz?" diye düşünmeye başlamıştım ki ikinci saniyede cevabı buldum: forvet hattımız. bakalım forvetteki iki oyuncumuz kimlermiş:

mican: "ben forvette oynayayım. pres de yaparım hem." hassiktir lan! pres yaparmış. önce golünü at sen, pres yap diye mi seni tüm maçlarda forvet oynattık? senin kaçırdığın gol sayısı, yediğimiz toplam golden daha fazla be. halı sahada altı maç boyunca forvet oynayıp üç gol atan adamla bu kadar oluyor tabii.

mvpdirk: "ben sol açık oynayayım. en çok orada verimliyim. oradan çok iyi şut çekiyorum." koca bir hassiktir de sana! iyi şut çekermiş. ligde toplam üç şutun var lan zaten. en verimli olduğun maç, ac nelan maçıydı; çünkü o maçta oynamadın!

bir haftadır içime atıyorum lan. seyirciyle muhattap olan benim tabii. ayağınızı denk alın, rencide ederim.

ekleme: söylemeyi unuttum, bu iki oyuncunun arasında inanılmaz bir de uyum var. örneğin bir maçımızdan önce itü'de top oynuyorduk ısınma amacıyla. mican vursun diye topu kaldırmak isteyen mvpdirk, bir buçuk metrelik mesafeden topu mican'ın suratına nişanlamıştı da o ânda anlamıştım her şeyi.
    (dirk, 23.05.2009 00:50 ~ 00:55)
  16. ankara muadili de sanırım iskitler meslek lisesi yahut keçiören fatih lisesidir.
    (mihman, 25.08.2009 02:38)
  17. her dakika pres yapmayan, zaman zaman topu dolaştıran, dinlenen aktif dinlenen, sahanın her koşusundan faydalanan tam bir profesyonel takım. hazırlık maçında 2 tane atıp 6 tane itelenmiş olsa da , çok gelecek vaat ediyor, uyum sağladığı takdirde, los galacticos diye manşetlerle taşınması içten bile değil. ranger münih farketmez cengizhan affetmez.
    (abla şurdan bi döner ekmek alsana ya, 05.10.2009 23:47)
  18. galibiyeti içinde yaşayan, sahada rakibini sevindirerek ne kadar sportmen ne kadar fairplay kurallarını benimsemiş olduğunu gösteren, geride basan önde kasan 2008 yılından beri mücadesinden vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olan futbol takımı.
    (lapatos piços, 13.10.2009 00:39)
  19. (geçen ligi de sayarsak) yedi maçlık bir mağlubiyet serisi yakalamış olan takımımız. yenilmek sorun değil de, takım hiç ümit vermiyor yahu. yemiyorum, yediriyorum; içmiyorum, içiriyorum; yine olmuyor. geçen maçtan önce de getirdim koca bir smirnoff; içmedim, bunlara içirdim. o bile olmadı. daha ne yapayım, bilemiyorum.

iki haftalık arada gidişatımızı derinlemesine düşünme fırsatı buldum; ve bugüne kadar uyguladığımız takım felsefesini değiştirmeye karar verdim. "yenilelim, ama ezilmeyelim beyler!" yok artık. bundan kelli: "ezilelim, ama yenilmeyelim beyler!" yeter mk bir puan alalım lan bari.
    (dirk, 16.11.2009 23:07 ~ 23:07)
  20. kaptanının düşüncelerinin aksine, gelecek vaat eden bir takımdır. takımın durumunu 3-4 maçı baz alarak değerlendirmek çok yanlış. şahsen, ben bu takımın 2-3 yıl sonra orta sıralara oynayacak kadar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. ve bu düşüncemi dikkate almanızı öneririm, çünkü zamanında fm'de çaykur rize'yi alt sıralardan alıp 12. sıraya kadar getirmiş bir adamım ben, öyle boş beleş konuşmam yani.

işte bizim sorunumuz bu, türkiye'de spor basını ve taraftarlar çok sabırsız. 1 ayda takımın mükemmel hale gelmesini ummak çok yanlış ve baltalayıcı bir tutum. hele bu tutumu kaptan* sergiliyorsa vay halimize vay sayın seyirciler...
    (yağmursonrasıtoprakkokusu, 16.11.2009 23:22 ~ 23:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil