17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 344 tane
günün başlıkları: 344 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (6)
- ·
- ·
- ·
- ·someone like you (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·chevrolet impala (4)
- ·
- ·
- ·puma (2)
- ·
- ·
- ·migros jet (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülmek (2)
- ·devics (2)
- ·
- ·
- ·
- ·kelebek etkisi (2)
- ·
belki ilginizi çeker
çeliknaz
- arçelik'deki çeliğin yavuklusu. pek bir yakışmışlar. konuyla ilgili;
http://www.youtube.com/... - son arçelik reklamında eşiyle pek güzel tango yapan hatun. çok şık figürleri var, bayıldım!
not: reklam daha uzun tutulabilirdi, tadımlık olmuş. - çelik'in vücut yapısı söz konusu olduğunda melez olduğunu düşündüren yaratık;
dans edebilen, öpebilen yapısıyla makina-insan kırması olduğu gözden kaçmıyor. - ateşli hatun, elektrik alamadım diyeni çarpar, allah sevdiğine bağışlasın.
- çeliksu ve çelikcan'ın gelecekteki annesi.
- (bkz: beslenir ki bu)
- markadan * gitgide uzaklaşan reklamın baş karekteri dişi robot;arçelik-çelik-çeliknaz.
- arçelikin bünyesindeki çalışanlara "evlenmeyi" empoze etmek için yarattığı maskot olduğunu düşünüyorum. adamlar resmen rte'nin yolundan giderek bilinçlerimize yerleştiriyor yahu. bugün bacak kadar çeliki evlendirdiler 2 ay sonrada 3 adet çocuklarını pötürdetirler. sonra da ama o bizim yeni maskotumuz ayağına yatarlar. yürü git! evlilikmiş, maskotmuş. bana bunlarla gelmeyin.
- kendisi büyük bir ihtimalle beko ama bilemedim şimdi.
- çelik'in kaburga kemiğinden üretilmiştir.
- çelik'e göre fazla ihtişamlı olmuş bence, transformerslardan birine kaçarsa şaşırmamak gerek.
- (bkz: arçelik in doğurduğuna inanmak)
(bkz: öldüğüne inanmamak)
(bkz: nasrettin hoca) - (bkz: yenge)
- ethem kaya nın sahibi olduğu 4 yaşında ki arap yarış atı, şu anda koşar vaziyettedir ve sahibi ethem kaya ya 144 bin tl ikramiye kazandırmıştır.
- arçeliğin yeni zevcesi.. arçeliğin gözleri daha bir masum, ben onu seviyorum. *
- arçelik reklamlarında gördüğümüz robot gelin. çelik'le ten uyuşmazlığı yaşayacakları 100 metreden bile anlaşılacak derecede farklı bir yapısı var. çeliknaz kesinlikle çelik'in türünden değil, bambaşka bir tür olmuş. çelik'teki sevimliliğin zerresi bile bulunmuyor kendisinde. çelik'in genel yapısı korunarak iki kirpik bir dudak ekleyerek gayet de sevimli bir çeliknaz yapılabilirmiş. sevmedim kendisini. çelik kardeşimizin başını yakar bu.
- (bkz: çaki nin gelini)
- her an gözlerinden lazer çıkacakmış, elleri elektrikli testere dönüşecekmiş gibi duran ve arçelikin reklamlarını süsleyen robotiye.
- arçelik çalışanlarına nikah şekeri dağıtılmasına neden olan dişi çelik.
- ''daha fazla beyaz eşya satmak için olmayan robotu dünya evine sokan sisteme 'kapitalizm' diyoruz! ''
- her şeyiyle tipik türk kızı tiplemesi, aynı zamanda çok güzel sosyal tespittir. bak dikkat et adı bile naz, çeliknaz.
- çelik'ten çok daha genç olan eşi.
- kaşı burnu falan var lan bunun... bu nasıl robot?
- çelik'in üst üst modeli dişi robotumsu.
tanrıda kadını daha sonra yaratmıştı hatırlatırım. - robot haliyle benden daha şekilli duran dişi çelik.