belki ilginizi çeker
  1. · ekşi sözlük ten entry çalmak
  2. · internet cafeler için netle biten olası isimler
  3. · çekmece gölü kenarı
  4. · moderatöre yemişim konseptini baba rahat ol demek
  5. · girim artsın götüm kalksın
  6. · otomasyondaki kadınların taş olması
  7. · eksi oy verenleri dövelim zirvesi
  8. · sözlük konseptine aykırı ibnemsilikler
  9. · kopi peyst
  10. · sözlükle ilgili istekler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · okan bayülgen
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · author gibi erkekler
  8. · sakrament
  9. · dreamscape

çekmece gölü kenarı meşe odununa doyamadım zirvesi  

1. sabahın 5inde saatlerini sözlük üzerine brain storming * yaparak geçiren 3 azimli arının muhteşem projesi. diskonnektus erektus'un fikir babalığını yaptığı bu zirvede inadına sözlükte çamur yapanlar * bir güzel akıllandırılacak, sözlükte asayişi sağlamada esaslı bir adım atılmış olacaktır. (bkz. lafla uslanmayanın hakkı kötektir)
    (azureel, 09.04.2004 05:08)
  2. bir an önce gerçekleşmesini beklediğim zirve. bu zirveye sadece konsept sınırlarını zorlayarak sözlüğü piç edenler, bandwidth ve oksijen tüketiminden başka bir olayı olmayanlar gibi değişik kategorilere ayırdığımız insanlar çağrılacak ve meşe odunu yardımıyla bedelsiz bir eğitim alacaklar.
    (diskonnektus erektus, 09.04.2004 05:10)
  3. asayişi bozan yazarların gece kırmızı don giydirilerek ormanın içine salınacağı zirvedir bu zirve.
    (man on the moon, 09.04.2004 05:14 ~ 05:15)
  4. en kısa zamanda etkinlikler listesine alınmasını beklediğim, moderatörlerce el altından destekelenen, sponsor arayışları devam etmekte olan zirve beklentisi.
    (azureel, 09.04.2004 18:02)
  5. zirve katılımcıları sopacılar bulls ve sopa yiyenler lakers olarak ikiye ayrılacak, yapılacak piknikten sonra takımlar yerlerine geçip zirvenin nihai amacı gerçekleştirilecektir.
    (wondrous, 13.04.2004 16:42)
  6. göl kenarında yapılması, 'sanırım bu odunu ıslatıp uygulamaya geçecekler, en iyisi ben başka bir yere gideyim yada biraz daha dil bilgisi çalışayım' hissini uyandıran zirve.
    (nobody, 05.05.2004 15:36)
  7. (bkz: asayiş berkemal)
    (selenge, 26.01.2007 10:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil