çekirdek çitleyen erkeğin dayanılmaz seksiliği 

adana çık aradan

1. maalesef acı ama gerçek olan durum. çekirdek çitleyen erkek gördüğü zaman tahrik olmayan kız var mı bilmiyorum lan. düşünün o seksiliği, o tahrik ediciliği, o iki parmağı ile tuttuğu çekirdeği seksice ağzına götürüşünü. oh bebek, süper seksi. inanır mısınız yolda çekirdek çitleyen bir erkek gördüğüm zaman kısa devre yapıyorum. bir anda erkeklikten ibneliğe doğru giden o ince yolda yürüdüğümü farkedip tepkimi kendime saklıyorum. ama, ama. oh bebek. harika seksi.

öyle değil mi lan? değil mi? yoksa neden tüm erkekler iş birliği etmişçesine çekirdek çıtlatırlar? bilmezler mi ki çekirdek çıtlatan erkek diğer kızlara ve erkeklere itici gelmektedir? lan bir daha sokakta çekirdek çitleten herif görürsem yemin ederim gidip elindeki çekirdekleri tek tek kıçını sokucam. çok sinirliyim bu konuda, taviz veremem. kusura bakmayın.

lan ipne, git sakız çiğne, çekirdek çitlet. sonra karınla seviş. ben bir erkek olarak çekirdek yesem akşam eve gidince karımın suratına bakamam. yüzüm olmaz. ama sizde o yüz zaten yok. olsa çekirdek yemezsiniz.

sonra neden bağrıyorsun! anlamıyorsunuz ki mına koyim. kalıbınızın adamı olun lan biraz. ayıp.
    (christian troy, 29.12.2007 18:08 ~ 22.08.2008 11:56)

2. (bkz: çekirdek çitlemek)
    (bkz: çekirdek çıtlamak)
    (badangel, 29.12.2007 18:59)