çay sigara 

adana çık aradan

1. süper ikili. özellikle kahvaltı atraksiyonundan sonra daha bir harika oluyor. gerçi zaman-mekan olayı bu oluşum için birşey değiştirmiyor her halükarda güzel. fakat zaman ilerledikçe değişime uğramış bolca ; kola - sigara , kahve-sigara , bira-sigara..vs. en azından saydıklarım içinde kahve - sigara biraz sivrilmiş , kendini kurtarmış , çay - sigara kadar olmasada kendini kabul ettirmiş. ama olmuyor , olmuyor , olmuyor.. hiçbiri çay-sigara kadar keyif vermiyor insana. dedelere , dedenin dedelerine dayanıyor çünkü çay-sigara. tamam ben bira içtiğim zaman sigara içmezsem yaşayamam keza kahve içerkende ama büyük fark var ; çay içerken sigara içtiğim vakit bambaşka bi insan olurum.

bu ikiliye ben geleneksel birşeymiş gibi bakıyorum artık. "türk müsün bilader? o zaman sen çay ve sigara ikilisine tapıyondur".. evet tapıyorum mnkym. süper bişey çünkü. söylemesi bile güzel.
    (chinaski, 12.08.2007 03:07)

2. boğaz da yapılan kahvaltı olayından sonra yapılabilecek ideal şeylerden biri... keyfine hiç doyum olmaz, bu yüzden abartıya kaçıldığında çayın midede yarattığı ağrılar gözlemnebilir...
    (karpuzsever, 12.08.2007 03:22)
  3. sözlüğe renk getiren ve beni tamamlayan dördüncü nesil yazar.

aaaaaa
    nicklere bak...

edit: lagara ve sigara sigara nickide alınırsa voltranı oluşturup sözlüğün tozunu attıracağız(dır).
    (lagara lugara, 23.10.2007 17:53 ~ 17:55)
  4. mutluluğun resmi
    (bilginsel, 23.10.2007 23:07)
  5. sigara parliament olunca daha bi doyumsuz olan ikli.özellikle yemekten sonra denizin üstünden batan güneşe karşı içilen çay ve sigara yaşamdan alınan zevki doruğa çıkartır.
    (dynamite, 12.04.2008 21:47 ~ 15.04.2008 00:39)
  6. http://karikaturlog.files.wordpress.com/...
    (menemene benzeyen picasso tablosu, 27.05.2008 02:16)
  7. vize, final , bütünleme gibi durumların öncesinde alınan tek ve yegane vitamin kaynağı
    (kevser söyler, 27.05.2008 04:35)
  8. nescafe - captain black, bira - cips, bal - kaymak ...vs ne ise bu da odur.
    kısaca süper bir ikilidir.
    (archangel tyrael, 27.05.2008 17:44)
  9. (bkz: coffee and cigarettes)*
    (enfazlaellikarakterolabilir, 27.05.2008 18:05)
  10. bu ikiliyi asla ayıramazsınız. ikisi adeta birbirinin tamamlayıcısıdır. sigara tiryakileri için vazgeçilmez ikilidir. sigara kullanmayan arkadaşlara tavsiyem bir kere de olsa bu ikiliyi tadın,sonra da içmezsenin içmeyin zaten sizi öldürür bizi öldürmez..
    (kolanın formülünü bilen adam, 14.07.2008 15:44)
  11. son zamanlarda feribotlarda gerçekleşmeyen eylem ya da bize denk geldi, bahtsız bedevi misali..

gece suları 23:00 ila 24:00 gelibolu - lapseki güzergahında karşına çıkan ve iç burkulurcasına alfabenin ilk harfini isyan edercesine haykırtan mevzu. birinci katında içiliyor ancak kül tablası şeklinde çöp kutusu olmadığından ve birinci katta oturmak için bank olmadığından keyfin içine edilmektedir. usül icabı olarak ikinci kat daha caziptir ve bankların yanında kül tablasının bulunması tam keyiftir. ayrıca tepede oturarak gece manzarasına hakim olmak , esen meltemin saçlarınızı okşaması uzun ve sıkıcı yolculuğu biraz olsun hafifletecek olanağın elinizden alındığını görmek üzücü tabi. çayı aldığımda sigarayı yakar yakmaz yanımda bir görevli biteverdi.

- ağabey burada sigara içmek yasah..
    + peki nirde ijcez biz bu mereti?
    - aha mazot varillerini görüyor musun orada iç ağabey.
    + hmm peki ya içtikten sonra izmariti ne yapjaz?
    - denize at ağabey , izmariti feribotun içine atma ceza var!
    + hmm.. peki çay ne olcak?
    - bırak abi, birinci kata çayı indirmek yasak , çaycı sonra çay bardaklarını toplayamıyor.

konunun daha fazla sapmaması için giriye son verilmemektedir. işte çay - sigara keyfi böyle bir hal almış uzun bir aradan sonra.
    (jack daniels, 14.07.2008 16:25)
  12. (bkz: lagara lugara)
    (jenesaispas, 14.07.2008 21:31)
  13. sigara ve çay içen kişilerin vakitlerini eş zamanlı hale getirmek için uğraştıkları muhteşem eylem. şimdiye kadar sigara içiyorum ama çay-sigara sevmem diyen bir insanla karşılaşmadım.
    (onurene, 23.07.2008 02:41)
  14. özellikle kahvaltıdan sonra,masadan kalkmadan önce berbaer olarak tüketilmesi gereken ikili
    (pareto, 23.07.2008 08:30)
  15. şöyle bir estikten sonra son zamanlarda sözlükten uzak duran, nedenini, niçinini merak ettiğim olsun da yoğunluktan olsun dediğim özel mi özel sözlük yazarı.
    (lagara lugara, 11.08.2008 18:20 ~ 18:21)
  16. zararlı olduğunu öğrendiğim halde vazgeçemediğim sigara kullananlarında vazgeçeceğini düşünmediğim olay
    çayla birlikte nikotin heryerimizi dolaşıyomuş

(bkz: atın ölümü arpadan olsun)
    (ucandosba, 24.08.2008 12:17)