belki ilginizi çeker
  1. · gerçek sevgi
  2. · ölmeden önce dinlenebilecek şarkılar
  3. · hilvan
  4. · mehmet aydın
  5. · romantizm katili odun kız modeli
  6. · öğretmenlere takılan lakaplar
  7. · vuışt
  8. · işine bak general
  9. · gecenin sessizliğini bozan tuhaf sesler
  10. · anne kız diyalogları
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · 2012
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · onur öymen
  8. · ayrılmaz üçlü
  9. · alfa

çat  

1. 1) bir ses efekti. kırılma sesi olabilir. örnek: "adamın kemiğni çat diye kırdım."
    2) aniden, ansızın. örnek:" kedi çöp tenekesinden çat diye çıktı."
    (eksiksizuyum, 24.01.2006 02:24)
  2. bilgisayar aniden kapandığında duyulan ses.

(bkz: bilgisayarın kendiliğinden çat diye kapanması)
    (siyah, 24.01.2006 22:26 ~ 22:26)
  3. erzurum ilinin 6.124 nüfuslu ve 1.386 km2 yüzölçümlü ilçesidir.

mehmet aydın ilçenin kaymakamıdır. ağaköy, aşağıçatköy, babaderesi, bağlıca, bardakçı, başköy, bozyazı, budaklar, çayırtepe, çirişli, çukurçayır, değirmenli, elmapınar, göbekören, gökçeşeyh, gölköy, ışkınlı, kaplıca, karabey, karaca, karaşeyh, köseler, kumaşlı, kurbanlı, mollaömer, muratçayırı, parmaksız, saltaş, sarıkaşık, sarıkaya, soğukpınar, söbeçayır, şeyhhasan, taşağıl, tuzlataşı, tüysüz, yarmak, yaylasuyu, yukarıçat, bayındır, hatunan isimlerinde toplam 41 köyü bulunur.
    (rio, 29.05.2007 18:41)
  4. bazı lokantalarda sinekleri mor ışığı ile zevke getirip kendine çeken,sonra da öldüren iğrenç alet.
    (ouzbal, 02.09.2008 17:03)
  5. çağatay isminin kısaltılmışı olarak kullanılabilecek kelime.
    (neversaynever, 02.09.2008 21:25)
  6. kapının çarpma sesi.

terkedilmişlik, yüz üstü bırakılmış olmak, acziyet, kızgınlık, öfke, hiddet ve hüzün duygularının karışımına sebep olur bünyede. savurganlığın ve ilişkileri harcamış olmanın son damlasıdır her çat sesi..
    (tariktuna, 20.11.2008 16:41)
  7. nesildaşı tarafından karşılanan, hoşgelmiş altıncı nesil yazar.
    (dy, 23.01.2009 18:41)
  8. sözlüğü tıp terimleriyle donatmaya başlamış, altıncı nesil yazar.
    (tarzan, 17.02.2009 17:33 ~ 18:58)
  9. altıncı nesil yazar arkadaşım..benim alakasız sorularıma bıkmadan usanmadan paranoyaklık derecesinde cevaplar veren nesildaşım.
    (kahrıbela, 02.03.2009 01:08)
  10. umut sarıkaya'nın bu günlerde üzerinde fazlasıyla durduğu ülke. gerçe o çad'dı ama
    (syd barrett, 02.03.2009 12:41 ~ 12:42)
  11. kendisi yazdığından daha çok beni yazmaya teşvik eden, sürekli bunu da yazsana şunu da yazsana diye telkinde bulunan şirin yaratık. insanımsı yaratık.

çat bu giriyi gördükten sonraki edit: kendisi benim sevdiceğim olmakla beraber çok asabi ve nankördür aynı zamanda.
    az önce kendisi bu giriyi görmüş ve bir gülücükle insanımsı lafına takılmıştır. daha sonrasında kendisinin benim giri altıma yazdıkları ile benim bu girimi karşılaştırmıştır. ve sanki burda yazılan şey onun şahsina yazılmış bir mektupmuşcasına "gerçekten çok özlemişsin yazdığın şeye bak" diye üstüme gelmiştir. sanki ben yazmak zorundaymışım gibi. işte çat'ı gerçek haliyle anlatmanın yolu budur. hee bi aklıma gelmişken kendisi sürekli beni mutlu etmek için ne yaptın sen gibi hesap sorar bana. ben de böyle içimden gelen adımları rezil ettiği sürece benim büyük adımlar atamayacığımı belirtirim ona. ama karşılığında gelen cevap yine kırıcıdır. "yazdığın nick altı giriyle çok da mutlu oldum, patlıcam şimdi endorfin salgılamaktan"

(bkz: kırıcı)
    (bkz: nankör)
    (bkz: asabi)
    (miripiri, 17.06.2009 23:23 ~ 18.06.2009 00:26)
  12. balıkesirin burhaniye ilçesi gibi sakin bi yerde bile sinir harbi içinde araba kullanan yakışıklı kişiliktir.

ayrıca;
    sinyal vermeden sağa çekip kıçı dışarıda olacak şekilde park eden bir araca küfürü basmak için arabanın yanına çekip camı açması üzerine ağzından tam "abi..." lafı çıktığı sırada şoförün kadın olduğunu farkederek cümlesinin geri kalanını gülümseyerek sarf etmiştir.

"abi (işte buradan sonra) sinyalin yok mu senin?"

kadından gelen cevapsa ikimizin de kopmasına* sebebiyet vermiştir!

"heeev"

evet cidden kadın havladı. enteresan tabi.

edit üstüne edit: obsesif kompulsif olmasından ötürü şu giriyi bile bana 3 kez editleten şahıstır. takıntılı da diyebiliriz.
    (miripiri, 31.07.2009 13:36 ~ 13:40)
  13. (bkz: çat kapı)
    (özlemce, 02.08.2009 14:14)
  14. (bkz: çad)
    (sikko, 02.08.2009 14:15)
  15. sabrından dolayı teşekkürü bir borç bildiğim yazar. yarın akşam ayrıca iki tane de kedi kendisine minnettar olacak.
    (lillith, 15.10.2009 22:29)
  16. neredeyse 1 haftadır elindeki köpek mamasını satmaya çalışan yazar. yani sabrına hayran kaldım. ama bu kadar zamanda ilgilenen çıkmadıysa kendisini hayvan forumlarına yönlendirebilirim. en azından orada daha çabuk istediğini bulur.
    (guenhwyvar, 17.10.2009 11:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil