belki ilginizi çeker
  1. · çarşı imama karşı
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · ugg
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · okan bayülgen
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · herkese iki anahtar
  9. · boğaza düğüm atan şarkılar

çarşı grubunun chp ye oy vermesi  

1. geçen gün sanırım hürriyet gazetesinde gördüğüm genelleme.tribün lideri alen markaryan:"bizden akp'ye oy veren çıkmaz herkes chp'ye verir" demiştir. büyük bir kısmı bence de akp'ye oy vermez ama içlerinde birkaç kişi pekala akp'ye oy atabilir.

edit:haber yalandır çarşı grubu siyasete karışmaz diyenlere haberin linki:
    http://www.hurriyet.com.tr/...
    (rafraf8, 10.07.2007 15:16 ~ 15:57)
  2. son derece beklenen bir davranıştır. zira inanın çocuklar şarkısını tezahürat yapan gruptan başka bir şey beklemek en basit tabiri ile bilen bilir safdilliliktir.

edit: burada çarşı grubunun bu yaptığı mallıktır der gibi anlaşılmasın. desteklediğim bir durumdur çarşı grubunun chp ye oy vermesi.
    (ben de öyle biliyordum, 10.07.2007 15:23 ~ 20:22)
  3. alen markaryan'ın dediğine inanmadığım cümledir. çünkü çarşı grubunun siyasi bir grup değildir tek aşkları beşiktaş olan, beşiktaş'tan başka dertleri olmayan bir gruptur. kendisi hatta ismini hatırlayamadığım açık oturumda bir mitingte "penche çarşı" pankartının kendisine gösterilmesi üzerine "beşiktaş çarşısının bir siyası görüşü yoktur sağcısı, solcusu omuz omuzadır, bu pankart bizden izin alınmadan açılmış olup, böyle pankartlar çarşı grubununun içinde gruplaşmaya yol açar" diyerek olayı özetlemişti.

akp'ye oy veren olmaz demesine belki bir nebze anlayışla karşılayabilirim çünkü akp hükümetinin yaptıkları ortadır ve bu da atatürk'ün ilkelerini benimsemiş olan çarşı grubuna ters düşmüş olabilir lakin chp'ye oy verirler demesi gariptir -ki eğer söylediyse-. seçimler öncesi böyle bir partiyi hedef göstermek yanlıştır çarşı için. çünkü içinde sağcısı solcusu olan bir gruptur. ayrıca çarşı dediğimiz grup sadece kapalının ortasında bulunan topluluk olarak algılamak yanlıştır, çarşı bir ruhtur ve bu ruhu içinde barındıran herkes çarşıdır..

düzeltme: rafraf8 haberin internet adresini atarak doğrulamıştır. haberin kaynağına güvenerek alen'in bu sözlerle ne demek istediğini anlamamış bulunup, biraz dinlenip tatile çıkması gerektiğini düşünmekteyim..
    haberin internet adresi ise;
    http://www.hurriyet.com.tr/...
    (korialstrasz, 10.07.2007 15:42 ~ 15:59)
  4. siyasette taraf olmasını yadırgadığım ama zaten sol tandanslı bir grup oldukları için çok da şaşırmadığım durum. sanırım olaydan bir takım sonuçlar çıkartabiliriz.
    (bkz: çarşı akp'ye karşı)
    (ctd, 10.07.2007 15:43)
  5. herşeye maydonoz olan çarşı seçimede maydonoz olmuş, halbuki ben onlardan "bu alemde çarşı seçimede karşı" duruşu beklerdim..
    (tschumi, 10.07.2007 15:53)
  6. çarşı grubunun chp oy vermesinden sonra hollywooda uçup mary carey'le birlikte objektiflere/subjektfilere,çiftlere teklere,heterolara lezlere oooo yeeee vermesini de bekleyenler çıkabilir.

insanlar bir araya gelince çok ateşli oluyorlar demişti,toplulukları seksi bulan bir arkadaşım.sanırım o da mastur yaparken ağlayarak izler tüm olanları.

scorpions virgin killers albümünden bir parçayıda fona verelim.

(bkz: give me one time)

alternatif çıkar senaryoları için aşağıdan verelim:

(bkz: toplum mu bireyden çıkar birey mi toplumdan)
    (normal dead wittgenstein, 10.07.2007 16:25 ~ 16:28)
  7. tümden bir grubu şu bu diye bir başlık altına almak yanlış olur. alen öyle demişse de kendi çevresindekilerden bahsetmiştir. yakınlarından yani. zaten alen'in bu kadar büyütülmesine de bir tarafım kıl oluyor zaten(stadın içine girince iş değişiyor tabi. süper bir adam). alen dedi doğrudur haklıdır. yok öyle birşey. beşiktaş için ne yapacaksa yapsın da böyle herşeye de burnunu sokması taraftarı değilim. benim için çok iyi ve büyük(belki?) beşiktaşlıdır. ötesi değil. çarşıysam(ki değilim) bile gidip de onu dinleyecek değilim. aşırı akp taraftarı çarşı grubundan arkadaşlarım da var. boşa konuşmuş alen.
    (meln, 10.07.2007 20:11)
  8. başında olduğu kurumun, kuruluşun, derneğin ve bilumum birliklerin oylarını toptan kullanacağını sanan aşiret reisleri gibi hareket eden onca örgütten birisinin son açıklamasıdır. dikkate değer değildir. kimse oyunu birinin işaretine göre vermez.
    (endip, 10.07.2007 20:15)
  9. (ceyyar kermit, 17.07.2007 16:05)
  10. mantıklıdır. mottosu sevinmek için sevmedik olan bir gruba en yakın parti chp'dir.
    (suskungeveze, 01.01.2009 14:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil