çarşı dönüyor   

adana çık aradan

1. beşiktaş.net sitesinde gördüğüm ve beni çok mutlu eden haber.

http://www.besiktashaber.net/...
    (rafinevinterize, 01.08.2008 20:28)
  2. (bkz: dön baba dönelim)
    (bkz: @2441912)
    (eskiunited, 01.08.2008 20:41)
  3. tekrar eskisi gibi olabilicem dediğim sevinçili şirin şeker haber
    (jadore, 01.08.2008 20:44)
  4. (bkz: erke de dönüyor)

(bkz: döndürmemek lazım)
    (eve su getiren sucu, 01.08.2008 20:44)
  5. (bkz: tribünlerin efendisi 3)
    (bkz: çarşı'nın dönüşü)
    (exclurel, 01.08.2008 21:06)
  6. (bkz: çarşı dönmeye karşı)
    (voiceofloneliness, 01.08.2008 21:42 ~ 21:42)
  7. eğer dönerse, dönmeye çabalarsa ya da dönmeye çabalarken bir pürüz çıkarsa çarşı'nın karizmasından hiç bir eser kalmayacağı gibi, ezik bir görüntü oluşturacaktır. gibi geliyor bana.
    (god, 01.08.2008 21:47)
  8. beşiktaşhaber sitesindeki haberden sonra şimdide kendi internet sitelerinde, antalyada ki orman yangınlarıyla alakalı bir yardım kampanyası ile gündeme düşen ve beni mutlu eden haber.

http://www.forzabesiktas.com/...
    (rafinevinterize, 07.08.2008 22:14)
  9. çarşıyı dönmeye karşı değilmiymiş yani dedirten eylem..
    (aslan kraldır, 07.08.2008 22:25)
  10. insana acaba dedirten bunlar bjk başka stadda oynucağından mı feshetmişlerdi kendilerinide şimdi inönüye geri dönünce çarşıda geri döndü diye düşündüren dönüş.
    (aslan kraldır, 07.08.2008 22:30)
  11. birçok insanın çarşı grubuna olan müspet bakış açısını menfi bakış açısına döndürecek olan hareket. zaten çarşı grubu aslında asi ruh filminin galasında yapmış olduğu çıkışla bir nevi nabız ölçtü. yani böyle bir şey yaparsam nasıl tepkiler alırım, insanlar ne der diye düşündü ve uygulamaya geçirdi. ahan güner'in de dediği gibi çarşı artık 3-5 kişinin güdümünde olan bir olgu değil bir ruhtur. zaten ilk başta gelen eleştirlen bu yöndeydi. çarşı kimseye bağlı değildir, kimse feshedemez mukabilindeydi.

akabinde erdem fora önderliğinde toplanan grup tribünde hakimiyetini ilan edince çarşı grubu bir anda çark etti ve tekrardan tribünlere döneceğini ima etti. bilen bilir bu işte büyük rantlar dönmektedir. geçen sezon öldürülen ferdi arslan ne kız davası yüzünden ne küfür yüzünden ne de başka bir şey yüzünden öldürüldü. tamamen rant kavgasından gitti gümbürtüye. pastadan alacağı payı fazla görenler tarafından bir yerde infaz edildi.

velhasıl-ı kelam, çarşı grubu zaten hiç gitmedi dediğim gibi tamamen nabız ölçtü, kamuoyu yaptı ve bunda da başarıya ulaştı. biraz kompo teorisi gibi gelecek ama asi ruh'un çıktığı gün böyle bir şey yapmaları kafaları karıştırmıyor değil hani.
    (kurdılı hıcazkar saz semaısı, 07.08.2008 23:53)