belki ilginizi çeker
  1. · anal ve oral seks yapıp bakire olan kız
  2. · sevgilisi varken başkasıyla yakınlaşan insan
  3. · özlem conker
  4. · para karşılığı seks yapıp zampara olduğunu sanmak
  5. · kırkından sonra azanı paklayan teneşir
  6. · cinselliği doya doya yaşayan kız
  7. · kanka ayağına önüne gelene elleten kız
  8. · okan yalabık
  9. · koalamsı
  10. · fige
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · yaran duvar yazıları
  9. · the mass

çapkın  

1. şıpsevdi; kolay seven ama çabuk sıkılan insan.
    (azureel, 17.03.2004 17:37)
  2. kalbini kimseye vermeyen fakat başkaların kalbini çalan kişi
    (homo erectus, 17.03.2004 17:41 ~ 17:48)
  3. hormonların kendisini duygu olarak gizlediği bünyelerin sahibi insanlar
    (knightcoder, 17.03.2004 17:48)
  4. hırsız
    (briseis, 05.04.2004 01:29)
  5. 1948'te ahmet baki çallıoğlu'nun yazıp bestelediği, 50'lilerin sonunda yunanistan'da rumca versiyonunun çıktığı * ve bu versiyonla dönemin avrupasında en iyi on parça arasına girdiği şarkı. en son candan erçetin tarafından çapkın adlı albümde 90'ların sonunda tekrar yorumlanmıştır.
    (stocky2001, 22.07.2004 10:04)
  6. bir candan erçetin şarkısı
    (ephendy, 22.07.2004 10:06)
  7. şarkının sözleri:

düşerek sen yine
    bir yerde mi kaldın
    çapkın, çapkın, çapkın
    bakayım koynunu aç
    bakayım koynunu aç
    kalbimi çaldın, aşkımı çaldın
    sen beni çaldın
    aşkımı çaldın
    çapkın, çapkın, çapkın, çapkın
    beni benden geçirip
    beni benden geçirip
    sen ele aldın, sen ele aldın
    çapkın
    o nasıl tatlı bakışlar
    o ne baygın gözler
    büyüler sevgimi
    söyletmez o çapkın gözler
    o çapkın gözler
    sende kalmış yine
    kalbim seni özler
    gözler özler, gözler özler
    (stocky2001, 22.07.2004 10:08)
  8. ayrıca candan erçetin'in ikinci albümün adı

bu albümdeki parçalar;

çapkın

kaybettik biz

inanma

hayranım sana

aşkı ne sandın

her aşk bitermiş

geri dönemem

beyaz atlım

onlar yanlış biliyor

yalan

ha bire durmadan

teselli
    (stocky2001, 22.07.2004 10:14)
  9. show tv'de başlayan yeni dizi. başrollerinde serseri'deki çocuk okan yalabık ve özlem conker var.
    (famenoth, 07.10.2005 23:28)
  10. (bkz: kazanova)
    (uçanpenguen, 08.10.2005 01:37)
  11. eğlenceli bir dizi, diğer abuk sabuk dizilere bakınca samimi de ,ayrıca biz size aşık olduk dizisiyle benzerlikleri var.
    (toshiba, 08.01.2006 22:18 ~ 22:18)
  12. (bkz: çapkın değilim gönlüm geniş)
    (kaleydoskop, 21.03.2007 11:57)
  13. 17 ağustos depreminden sonra bunalıma girip iki gün içinde ölen muhabbet kuşumun ismi.
    (dünyayı kurtaran adam, 21.03.2007 13:10)
  14. en eğlenceli candan erçetin şarkılarından biri.
    klibi siyah-beyazdır ve candan erçetin'in sadece yüzü özellikle de gözleri gözükür.
    (venom, 27.03.2007 22:45)
  15. kendini hemen belli eden erkek tipi. biriyle konuşurken dahi gözleri etraftadır. reddedileceğini bildiği halde uğraşmak ister. boş insandır kendisi hayattan beklentisi belden aşağıdır.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 08.05.2007 16:54 ~ 16:56)
  16. denizci olduğunuzu söylediğinizde pat diye üstünüze yapışan sıfat.
    (nuage, 08.05.2007 17:23)
  17. "çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu"

(bkz: zamparanın ölümü)
    (stairway to heaven, 15.06.2007 12:16 ~ 12:20)
  18. herkesin farklı baktığıdır. herkesin farklı isim taktığıdır.
    kız: şerefsiz
    kızın arkadaşı: orospu çocuu
    çapkının arkadaşı: helal be
    çapkının annesi:bırak oğlum bu işleri..
    kızın abileri: adresi var mı?
    (çalgan, 16.12.2007 22:13)
  19. tuhaf... hayatın kendisi! abi ben de yapıorum ne var bunda denilesi olay! abartmamak lazım! yapılır, sevilir.! evet!.

adamın biri: (kızın dekoltesinden fırlayacak gibi duran ciciklerine bakarak) "güzeller dimi?"

karının teki: "efendim.. hııı?!"

a.b: (tekrar göstererek) "güzeller diyorum ehuehe dimi?!"

k.t: "ahh. hayır çok çirkinler!" (karı kapattırmaya çalışıor. belli rahatsız olmuş durumdan. tamam yani, var ki açtım da ne bu hödük gibin hallam yareppim diyor, sinirleniyo, kızıyor; çaktırmıyor ama hoşuna gidiyor. yahu kim sevmez, senin memen taş gibi iltifatını duymayı. açık olalım! sarkık, sarıkızın memesi gibi mi desin yani? cıkk cıkk cıkk..!)

a.b: "hadi yaa.. bi gün göstermek istersin dimi? çok merak ediyorum... gerçi güzel olduğunu görüyoruz ama... kuyunun da başında derin olduğu görülür ama gene de aşağı inmek istenir ya! ya da ya da rencırdan korkarsın ama gene de binmek istersin ya! hah işte ööle bi duygu?!" (zorluor sınırları, çapkın milletinin bööle bi özelliği var kız erkek farketmez, çok acayip bi dilsel potansiyelleri vardır! hani amunakoyim nerden geldi aklına rencırsmış da neymiş! hadi o geldi kuyu ne alaka löyn!.)

k.t: "oha! yok artık!" (çocuğum bas git madem duymak istemiosun! kızlarda da var suç. kızım mızım ama sevmem böyle cinsiyet ayrımcılığını, feminen dayanışmasını falan!. bitti nokta!)

a.b: " korkma yemem yahu?!" (doğru diyo doğru, yiycek mi, ucundan accık bakıcak herif.!)

k.t: " ahahahha ! yersennnnn.. nerden bilicem amaa...!" (bak işte, niye gülüosun hemşeriii! yahu istion mu nedir?!)

a.b: " izin vermezsen yemem, saygılıyımdır ehueheh!" (bak işte dürzüye, dilsel potansiyel budur. yürü aslanım!)

k.t: "... ayy çok tatlısın yaa! lanet olsun kancam heralde! çapkın seni..!" (kancam'ı yok evladım, kandın işte. gelme düşme tuzaklara, oyun bu oyun. başta dedim dimi bas git diye!.)

a.b: "ben dakikalar öncesinden kandım sana, farkındaysan!"

k.t: "kih..kih..kih.." (her kız için geçerli değil tabi, alınmasın genç kızlarımız!)

....böyle kandırılan tipler yok değil, gördüm, bilirim. ama herif doğru da söylemiş olabilir. kavgam budur. olmuyo mu filmlerde, tavlayım diye gidiyo kör kütük sarhoş oluo!. önyargılı davranmayalım gençler.! ama dikkat de edelim yani!.
    .......................................................................................

bi de kız abazanlar var mesela?! yani çapkın diyecektim öhöö.. öhöö..!

k.t: "pşştt, yakışıklı.. naabe.."

a.b: "zükem mi, zükem mi?!" (ahaa!)
    .......................................................................................

yerinde ve zamanında yapalım bu mereti. öyle her ortamda her dakka yapınca çıkıo boku. ama genelde de yapalım yani. nolcak. amaan herkes napmak istiyosa yapsın. bananeyse.! ben gidip bişiler yesem iyi olcak.!
    (18kere18, 26.07.2009 01:30 ~ 01:31)
  20. şimdiye kadar bir kız için kullanıldığını görüp işitmediğim sıfattır. çapkın olarak nitelendirilen erkeklerle aynı işi yapan kızlarımız için halkımızın kullandığı en kibar sıfat sanıyorum kaşardır.

ondan sonra bunları yazdığım sayfanın yan tarafında anal ve oral seks yapıp bakire olan kız gibi bir yazı görülür. standartlarınızla birlikte uçkurunuz kurusun emi.
    (nick uçar sözlük kalır, 08.08.2009 09:49)
  21. karşı cinse güven duyuşunu kaybettiren olgu. benim açımdan baktığınızda, kadınlar ne kadar sadaakatsiz, yalancı ve ihanet ettiğinin farkına varıyorsunuz. eğer bir kadın 3 yıl veya daha uzun bir süredir evliyse, o kadınla bekar bir kadından daha kolay bir şekilde yatağa girebileceğinizi öğreniyorsunuz. eğer bir kızın erkek arkadaşı varsa, o kızla tanıştığınız geçe sonunda bir şeyler yaşama oranınızın bir sonraki gün o kızla telefonda konuşmaktan daha fazla olduğunu idrak ediyorsunuz. yanı özetle, kadınlarda erkekler gibi daima heyecan arıyorlar ve bundan son derece memnunlar. erkeklere nazaran tek farkları, yaptıklarını örtbas ederek saklamaları ve erkeklerden daha iyi yalan söyleyebilmeleri.
    (jay, 07.10.2009 08:12 ~ 08:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil