belki ilginizi çeker
  1. · ajda
  2. · 2pac
  3. · etkileyici tek dizeler
  4. · çalınan kalpleri çalıntı da bulalım zirvesi
  5. · fish card
  6. · katharsis
  7. · ben ölürsem
  8. · ıssız adam
  9. · sevmek zamanı
  10. · intihal
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · zongul ducks
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · dünyanın en boktan dizileri
  9. · ford explorer

çalıntı  

1. 1999 yılındaki büyük değişimine kadar, özellikle taksim rock tayfasının ve itü taşkışla tayfasının uğrak mekanı olan, çaldığı müzikten bira fiyatlarına kadar, üst kattaki ışığı dimerli minik odasından cumba balkonuna kadar her şeyiyle unutulmaz bar. yılın hemen her ayında akşamları oturacak masanın bulunamadığı, tuvaletinin önünde uzun kuyrukların oluştuğu, iki katlı sevimli mekan. bira fiyatını 130bin liradan alıp 1,5milyon lira olana kadar devam etmişimdir.

popülaritesini yitirmeye başladığı dönemlerde sepultura'dan spice girls'e kadar * türlü müzikler çalmış ancak hatırlı müşterilerinin haricinde * kimsenin artık uğramadığı bir mekan olmuştu.

şimdilerde ise kemal derviş'in oğlu erol derviş'in de set çaldığı bir club olarak eski tabelasını * değiştirmeden devam ediyor..

edit: 2006 yılında ise eski 45'likler çalmaya başlamış.. iyi mi etmiş? süper olmuş süper....
    (vikartindur, 02.05.2004 02:57 ~ 30.06.2006 23:05)
  2. hırsızlık sonucu elde edilmiş olan nesneye verilen isim.
    (axel fox, 09.08.2004 02:44)
  3. gündüz gündüz içesi olan insanın biraz şirinlik yapmak vasıtası ile istediğini çaldırırken konuşup, dertleştiği sakin sessiz mekan..
    güzel çaldı mı, karşındaki gözünün içine baktı mı aşık olası gelio insanın.. bazen de oluyor.. mekanın büyüsünden midir araştırma yapmak gerek..
    (luccy in the sky with the diamonds, 12.09.2004 00:38)
  4. istiklalden tünele doğru yürürken benettonun karşısındaki sokağın bir önceki sokağından daldığınızda soldaki bardır. çok güzel türk müzikleri çalar. arkadaşlarla birlikte dağıtmak için birebirdir. fiyatları da pek pahalı değildir.
    (petre, 04.03.2006 02:41)
  5. mekanda takılırken bize getirdikleri ankette "dinlemek istediğiniz şarkılar" sorusunu koyarak peçete ile şarkı isteme olayına yeni bir bakış açısı getirmişlerdir. tanju okan'dan "koy koy koy" istemiştim, tam çıkarken çaldılar, müzikle ilgilenen arkadaşa sitem dolu baktığımda; "napim abi anca sıra geldi" bakışı yaptı bana. tavsiye ettiğim, ara sıra barda kedi gezdiğinden kedi fobisi olan arkadaşlarımın tepkisini aldığım, lakin gayet nezih, fiyatları uygun bir mekandır kendileri. severek gidiyoruz.
    (centrocampista, 13.03.2006 20:56)
  6. muhteşem müzik dergisi. brit pop yazarlar, sezen aksu yazarlar, che guevara yazarlar. halen çıkıyor mu bilmiyorum.
    (comatose, 01.07.2006 19:07)
  7. taksimde mc donalds sokağından girip 2 sokak geçtikten sonra sola döndüğünüzde bulabileceğiniz nostaljik müzikler çalan sevimli,sıcak mekan.zaman zaman alkolün etkisiyle kendinden geçen insanların dans edip göbek attığı veya şarkılara alkışlarla eşlik edildiği de görülebilir.
    (pis mındar, 17.06.2007 21:09)
  8. istiklal caddesinde bulunan genel olarak yetmişler türk pop şarkıları çalan bar.

sezen aksu, ajda pekkan, erkin koray, erol evgin sıkça çaldıkları isimler. ancak müzik çok yüksek sesli. kırk santim ilerinizdekinin ne dediğini duymanız imkansız. sipariş verirken garsonla sarmaş dolaş oluyorsunuz.

bu kadar sade müzikleri bu kadar yüksek sesli çalmak nedendir anlamak zor doğrusu.
    (labrie, 03.07.2007 23:25)
  9. herhangi bir guzel taksim akşamında hafif demlendikten sonra gidilebilecek genellikle eski 45 likler calan guzide mekan...
    merdivenlerin darlığı eğer biraz sarhoşsanız size biraz sorun çıkartabilir.ayrıca wc lerin en üst katta olması buyuk bir dezavantaj sayılabilir.yine de şiddetle denenmesi önerilir.

unutmadan ekliyeyim , mekandaki dj bayan cok sert, kesinlikle istek parca kabul etmiyor. çok gaza gelirseniz saat 12den sonrayı beklemenizi öneririm..
    hatırlıyorum da bir keresinde duman caldırabilmek için yanına 5 kez gitmemiz gerekmişti..(5/10)
    (mavidekaybolmak, 04.05.2008 04:16 ~ 22.05.2008 01:55)
  10. ipek sokak da mutasyonun karşısında kendine has dar binası ve kulağın pasını alan 45likleri ile gidilesi yerlerden bir tanesi. ses yüksek, muhabbet zor ama insan kendinden geçiyor bir süre sonra sanki insanın sesi müziği bastırabiliyor ama müzik de yanıbaşınızdaymış gibi çalıyor. fiyatlar yüksek değil ama öğrenci bütçesine de gelmez. gidip de fazla içmemek, keyif alıp çıkmak lazım.
    (wildboy, 06.12.2008 17:39)
  11. ucuz ve kaliteli mal olur kimi zaman bu çalıntılar o zamandır ki doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir.
    (idiot, 06.12.2008 17:42)
  12. 90' larda çıkan, muhalif müzik kültür dergisi.
    (megantraum, 03.02.2009 17:53)
  13. hafiften demlenilmeli, kıvama geldiği zaman da salınılmalıdır şarkılarda.
    hep kahır, hep kahır sonra bana yalan söylediler.

bana tarkan'ın hangi şarkısı hatırlayamadım, orada insanların eğlendiği mekanı hatılatmıştır içerisi.
    sevdim kısacası. bir locayı kapatıp zirve mi yapsak ne?
    (eni, 04.05.2009 11:13)
  14. 70'li yılların en güzel müziklerinin çalındığı, çok güzel, nostaljik bir mekan. bir de biraz daha aydınlık olsa, tadından yenmeyecek mekan.
    (communist, 12.10.2009 03:04)
  15. 6 yıldır gittiğim ve dün son kere gittiğim mekan. hesaba 3 bira fazladan koyan ve sen çok içtin hatırlamıyosun birader diyen garsonları olan mekan. eski tadı kalmayan mekan.

edit:ödemedim tabi fazlaları
    (faithfull, 08.11.2009 13:28 ~ 13:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil