belki ilginizi çeker
  1. · türk milletinin yüzde altmışı aptaldır
  2. · kurtlar vadisinin etkisinde kalmak
  3. · dizi karakterinin ölmesi
  4. · çakırı vuran halite linç girişimi
  5. · bunu yapan kesin türktür
  6. · dizi karakterleriyle yaşamak
  7. · çakırın ölüm ilanı
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · uludağ sözlük
  3. · öğretmenler günü
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · the twilight saga new moon
  8. · strong enough
  9. · çin seddi yapıldıktan sonra türklerin ilk tepkisi

çakır öldü diye gazeteye ölüm ilanı vermek  

1. kurtlar vadisi adlı diziyi izleyen ve kendini o diziye oldukça kaptırmış olan insanların, dizideki çakır karakteri öldüğü zaman yaptıkları eylem.
    (esdora, 17.04.2004 21:13)
  2. (radiance, 18.04.2004 00:00)
  3. (wise, 18.04.2004 00:02)
  4. şaşırılmaması gereken durum
    (despinaa, 18.04.2004 00:37)
  5. failinin, kurtlar vadisi yapımcısı dahi insan raci şaşmaz olduğunu düşündüğüm eylem (bkz: psikolojik savaş). bu haberden sonra dizinin popüleritesi çok artmıştır.
    (analist tilki, 14.01.2006 01:26 ~ 01:38)
  6. çakırın öldüğü bölümün yayınlanmasından sonra da birileri helva yapıp dağıtmıştı
    (yako, 14.01.2006 01:36)
  7. kılınan gıyabi cenaze namazının yanında fazla şaşırılmaması gereken hadise.

(bkz: ne günlere kaldık)
    (louis cypher, 14.01.2006 01:42 ~ 02:15)
  8. ayni dönemde 3. lig'te oynanan bir futbol karşılaşmasında bu zat-ı muhterem için saygı duruşunda bulunulmuştur.

(bkz: e ebenin amı ali sami)
    (ramses, 14.01.2006 02:29 ~ 02:29)
  9. saygı duruşuna benzer bir vaka adana'da meydana gelmiş, halısaha maçından önceki saygı duruşuna "boşverin abi, başlayalım" diye tepki veren arkadaşa bilimum odun, sopa ve tekme verilmiştir. yaklaşık bir sonuçla olay gerçektir. (belki odun yoktur bilemem)
    (centrocampista, 14.01.2006 03:28)
  10. ben ingilterede "gandalf başbakan olsun" diye slogan atan bir grup genci hatırlıyorum, üstelik daha o zamanlar filmi de çekilmemişti, sadece kitabı piyasadaydı. ayrıca married with children ya da seinfeld gibi diziler bittikten sonra, "bitmesin, seinfeld bitemez, biz ne izleyeceğiz şimdi" diyerek yollara dökülen binlerce insanı da hatırlıyorum. dolayısıyla normal bir durummuş demek ki çakır öldü diye gazeteye ilan vermek.
    (lightblue, 28.05.2006 12:57)
  11. neden kızılıyor ya da garipseniyor anlamıyorum. arkadaşlar, burası çakır'ı vuran cerrahpaşalı rolünü oynayan aktöre büyük bir televizyonun haber programındaki canlı yayın bir söyleşi de "çakır'ı vurduğunuz an neler hissettiniz bize anlatabilir misiniz? çakır'ı vurunca hayatınız nasıl değişti?" gibi soruların sorulduğu bir ülke. adamcağız "ben çakır'ı vurmadım o bir roldü benim oynadığım karakter sevgili oktay kaynarca'nın canlandırdığı tiplemeyi vurdu" diye yırtınmıştı ama nafile.
    (gelirsemkal, 28.05.2006 14:04)
  12. yayıncı kuruluşun bir grup işsize helva göndererek, çakır öldü alın dağıtın bunları demesiyle gerçekleşen eylemlerin diğer bir versiyonu. zannedersem bu ilanı da veren yine o yayıncı kuruluştur.
    (jerksuck, 19.11.2007 13:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil