belki ilginizi çeker
  1. · avatar the last airbender
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · the twilight saga new moon
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · boylumlama
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · torrent
  9. · çelik ten özür diliyoruz

çabuk çıktım değil mi hadi ver artık o sandviçi  

1. öncelikle (bkz: tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan çocuk/@625514) by palanthaser

hafızamın derinliklerinden ansızın gelerek beni hazırlıksız yakalamış, vurucu, sarsıcı ve en azından benim için inanılmaz korku öğeleriyle bezeli bir repliktir.
    ses tonlamasının üzerinde oynanmış olduğunu şimdi anlıyorum ama yine de nasıl etkilemişse, halâ etkisindeyim...
    (mavio, 29.12.2005 15:54)
  2. mide bulandırıcı ve gerçekten çarpıcı bir reklamın replikleridir.benim üzerimde çok işe yaramıştır fakat memleketimin güzel insanlarına pek etki etmemiştir maalesef
    (ramize, 29.12.2005 16:10)
  3. böle reklamın sonunda kara kara eller ekranı kaplıyordu.
    (assyrian, 29.12.2005 16:22)
  4. reklamda bu cümleyi söyleyen o küçük kız muhtemelen şu aralar adet günlerini tek ped ile idare edebiliyordur ve ince bıyıklara sahiptir.
    (jugis nomen, 29.12.2005 17:54 ~ 18:54)
  5. "ben yoruldum, sandviçlerimizi yiyip öyle gidelim" diye cevap verir sandviçi tutup kapıda ağaç olmuş arkadaş.
    ve hemen arkasından dış sesin "olmadı, ellerinizi yıkamadan çıktınız. oysa bağırsak kurtları ve mikroplar tuvalletten sonra yıkanmayan ellerden bulaşır. yediklerinizi sizinle paylaşır, sizi güçsüz bırakır. suya sabuna dokun, temizlik elimizde" sözleriyle biten trt'nin eğitici reklamlarından birisinde geçen repliktir. akabinde tam iki dakika şarkısıyla yeni bir reklama geçilir ve susam sokağı yayına hazırlanırdı.*
    (dedi ki normal, 29.12.2005 18:42)
  6. son girimi zart diye bitirince ansızın aklıma gelen replik.heryerden her an çıkabiliyo...nefret ediyorum nefret ediyorum....
    (eva, 28.11.2008 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil