annesi itü mimarlık fakültesinde öğretim görevlisi olan*, dersteki çeşitli şehirlerde çekilmiş fotoğraflarda görünen, annesi tarafından küçükken piyano çalcak, italyanca konuşcak, surf yapacak, amerikada master yapacak vs. diye psikopata bağlandığına emin olduğum manken
ölümlü olduğu konusunda ciddi şüphelerimin bulunduğu, güzelliğini geçtim* diğer özellikleri de bir insanda aynı anda bulunması imkansıza yakın, limiti sonsuza giden bir hatun kişi.
yakinen tanımıyorum ama bunca özelliğinin yanında ***** üstüne üstlük bir de iyi bir insansa melek olduğu konusundaki tüm şüphelerim ortadan kalkıcak, ibadetlerime gönül rahatlığı ile devam edebileceğim.
itü makine'ye girebilmek için 5 farklı hocadan özel ders alarak 3 yıl boyunca aralıksız çalıştığını ve öss'den önce teknik resim dersleri almaya başladığını açıklayan manken
önceki gün bir tv programında "ben balık yemem çünkü balıkların denizde durmasını tercih ederim" diyerek beni kopartan ve hatta "o zaman hiçbir şey yeme, tavuklar da kümeste, sebzeler de tarlada dursun" dedirten güzel hatun.
ses tonu fiziksel güzelliğine yakışmayan bayan. bir fuarda birkamyon üreticisinin standında mankenlik yaparken magazin basınının sorduğu "tanıttığınız aracın teknik özellikleri neler biliyor musunuz ki" sorusuna "iyi ki sordunuz; malumunuz ben makina mühendisiyim" deyip bir solukta aracın özelliklerini saymış, gazetecileri dumur etmiş, bizi de ekran başında kendine hayran bırakmıştır.
katıldığı ilk güzellik yarışmasında dereceye giremediği için, şehircilik hocamız olan annesinin üzüntüden ders yapamadığı güzel ve akıllı makina mühendisi kızımız. annesi ayşe sema kubat'ın hayalini kızında gerçekleştirdiğini de söylemeden geçemeyeceğim.