görseller
çağdaş atan 

belki ilginizi çeker
  1. · sinan kaloğlu
  2. · dünyanın en uyuz sporcuları
  3. · ahmet bulut
  4. · bundesliga
  5. · energie cottbus
  6. · 21 nisan 2007 trabzonspor sakaryaspor maçı
  7. · baki mercimek
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · boylumlama
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · daichi
  9. · facebook ta vatanseverlik yapmak

çağdaş atan  

1. beşiktaş'ın sol defans oyuncusu. oyun yapısı ve fiziksel özellikleri ile alpay özalan'a benzemektedir.
    (hansvoralberg, 08.03.2005 10:34)
  2. beşiktaş taraftarının ayıp ettiği futbolcudur, ancak bu kadar tahriklere karşı verdiği ayıp cevapla beşiktaş forması için yeterli olmadığını göstermiştir.
    (comatose, 08.04.2006 21:32)
  3. avrupa'dan bir takımla anlaştığını iddia eden futbolcu.

canı sıkılan ''avrupa'ya gidiyorum'' ; ''bu ülkede bir daha oynamam'' türünden laflar ediyor. hayır sanki avrupa takımları sizler için kuyrukta. ''gidecem de gidecem'' git nereye gidiyorsan git ya.görüyoruz gidipte dönenleri. bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum ki.

sorun , bu adamda değil aslında. kapasitesi bu ne yapsın.. kafaca hazır değil büyük takımlarda oynamaya. hazır da olamaz zaten.
    sorun , bu adamı futbolcu diye beşiktaş'a getirenlerde. çağdaş daha önce de buna benzer açıklamalar yapmıştı. o gün ilişiğinin kesilmesi lazımdı kulüple.
    (pudding, 08.04.2006 22:14)
  4. kendisi alpay özalan tarzı uzun boylu ve yapılı bir stoper olmasına rağmen, rıza ve tigana tarafından ısrarla solbek oynatılmıştır. alpay'ın sağbek oynaması ne kadar yanlış geliyosa kulağa bu adamın da solbek oynaması o derece yanlıştır. bir solbekte olması gereken hız, dripling, ileri çıkışlar ve orta yapma gibi yetenekleri olmadığı için bu bölgede kötü maçlar çıkarmıştır. aslında stoper olarak da vasat bi futbolcu olmasına rağmen fikrimce teknik direktör hataları sonucu taraftarın kurbanı olmuştur.
    (hanspeterberigel, 09.04.2006 20:03)
  5. 08 nisan 2006 beşiktaş- malatyaspor maçının ardından

"ben bundan sonra beşiktaş forması giymek istemiyorum. beşiktaş benim için bitmiştir. beşiktaş bu mantalite ve bu taraftarlarla gittiği sürece 10 sene daha şampiyon olamaz. avrupa'da bir takım ile anlaştım, gidiyorum"

şeklinde yaptığı açıklama ile beşiktaş camiasına yakışmadığını da gözler önüne seren izmirli nadidepardon sıradan bir stoper.
    (deulu, 10.04.2006 00:50)
  6. oynadığı hiçbir takımın şampiyon olamayacağı garanti olan futbolcucuk
    (hplovecraft, 02.04.2007 23:47)
  7. çocuğunun ismini çılgın koymasını istediğim futbolcu.*
    (yata yata paslandık, 27.12.2007 02:24)
  8. sezon başında trabzonspor'a transfer olmuş defans oyuncusu. trabzonspor forması ile ilk on birde başlıyor şu aralar. daha önce oynadığı kulüpler: altay, marmarisspor, denizlispor, beşiktaş.
    (chixculub, 04.03.2008 14:25)
  9. her ne kadar beğenilmese de,almanya da kendini gösterip ordan da fc basel kulübüne transfer olmuştur.
    (gyroscope, 23.06.2009 07:56 ~ 07:57)
  10. trabzonspor un futbolu çok iyi bilen taraftar ve yöneticileri tarafından sevilmeyip gönderilen ve önce almanya da kendini ispat edip,her halükarda trabzonspor dan daha iyi olan isviçre nin basel takımına transfer olan futbolcu.
    (diabloe25, 23.06.2009 08:38)
  11. trabzonspor'dan gittikten sonra taraftarın çok sevindiği, sonrasında ise kariyerini dah başarılı devam ettiren futbolcudur. kendisi fc basel'de ilk onbir'de düzenli olarak başarılı bir biçimde oynamaktadır, fatih terim'e de basın yoluyla beni milli takıma al diye mesaj gödermiştir.

gerisi hüseyin çimşir'in başına...
    (iştahsız tospa, 25.09.2009 10:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil