''dilime döksem tavukdaki etkiyi yaratır mı?'' diye düşündüğüm, türlü baharatları içinde barındıran toz halindeki harç. yumurta akına banılan tavukların bir sonraki işlem görecekleri yerdir.
kendi görüşünde olmayan çoğu kişiyi ya bu vatanı bölmeye çalışan, ya da gericileştirmeye çalışan ve bunların hepsini yaparken de sürekli vatana zarar veren kişiler olarak tasvir eden yazarımız.
''tacize uğradığı için övünen kızlar'' başlığında türbanlı kızların bu gruba girdiğini söyleyip türbanlı olmadığım halde bile beni çileden çıkaran,bu yorumuyla çok kızdıran insandır. çok ayıp ve haksız bir genelleme yapmıştır. kemalistliğini savunsada ne olduğu belli olmayan insandır, benim vardığım kanı kültürü ve altyapısı olmadan ona buna sataşarak fikirlerini savunduğunu sanmasıdır.
görünüşe göre, aydınları tekeline almış olan chp'nin verdiği tam yetki ile, ak parti'ye oy veren aydınların aydınlık lisanslarını ellerinden alabilen sözlük yazarıdır. lisansları iptal edilen aydınlar da herhangi bir sol partinin götünü yalamadıkça tekrar aydın olamıyorlar.
cehalet sarhoşluğuyla yazdığı @3132493 no'lu girisi okunmaya değerdir.
artık sözlükte sırtım yere gelmez benim ablamı buldum. 2 kişi olarak bile bir voltran oluşturmaya yetecek özellikte insanlar olduğumuzu kavradım.bundan sonra benden kurtulamazsın ufak bir kardeşin olarak..sadece 1 yaş ufak olarak ama olsun...
doğumgünümü kutlama nezaketini göstermiş yazardır..teşekkürü borç bilirimdir*..seçim sonuçları beklediğim gibi olsaydı bayram olacaktı bugün ama neyse..konuşmayayım şimdi..bozmayayım güzelim nickaltını..
çok alıngan bir yazar. sakın yazdığı girinin altına giri yazmayın. öfkeleniyor hemen. üstüne de yazmayın,ne olur ne olmaz.
alıngan oluşu nickinden belli zaten. baksana çıtırlı mıtırlı. ayrıca nickini her gördüğümde aklıma şinitzel (doğru yazdım dimi?) ya da böyle baget falan geliyor,iştahım açılıyor. yazılarını takip de ediyorum... başarılarının devamını dilerim.
iki kuruşluk çalışma hevesimide bitiren hayaller kurdurtan , hemde hiç olmayacak hayaller. kızım hayallerden vazgeç dedim dinlemedi öliyim o zaman diyor. hiç ölmemesini istediğim,makara yapmaktan büyük zevk aldığım yazar.
bu aralar benim gibi hastalıktan kurtulamayan insan. aslında hastalık sebebi ankara mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, zira sıcak denizlere inme konusunda hayli istekli görünüyor. hesap yeneteği içerisindeki içki bütçesini artırma isteğini son derece başarılı buldum. az eşya, az temizlik, bol film, bol içki. hayatttt beni neden yoruyosunnnn...
profesyonel pkk yandaşı sövücüsü. ülkücü olduğuna dair fikirlerim oluşmadı değil.
ayrıca, edepsiz kızlara da pek bi güzel ayar vermektedir, agzı da iyi laf yapar, küfrü esirgemez.
yukarıdaki girisine bakıp "nerde hani senin insan sevgin hani kuşlar ağaçlar bin bir renkli çiçekler??" diyecektim ama sonra diğer girilerine bakınca "nasıl da yakalamış saçlarından baharı" sözleri dökülüverdi dudaklarımdan.
yazılarından anlaşıldığı üzere yazdığı her giri yaptığı her yorum kütüphane kütüphane devirdiği kitapların, sarraf inceliği ile seçtiği akademik makalelerden imbik imbik süzülmüş, 6 yaşındaki bir kız çocuğundan, 75 yaşındaki modern amcama kadar herkesin anlayabileceği pırlanta yazılardır.
ey yazılarındaki ironileri anlamayan yobaz ve gerici ve dahi bağnaz sürü! şunu aklınıza iyice sokun yobazlar sürü ile gezer çıtırpaneharcı ise semalarda tek başına süzülür ve size tepeden acıyarak bakar!
bu ilgiden dolayı çok yakında yeni kaseti müzik marketlerde olacak olan yazar.
albüm adı: keserim bilirsin, çaldır sen yeter.
yokluğun, açlığın sesiçıtırpaneharcıbir giriyle yakaladığı şöhret yolunda neler yaşadı? onun da dizisini yaptık mı, aman diyorum, bir değil üç tane para sayma makinası gerekecek bize galiba.