belki ilginizi çeker
  1. · çıtır kızlar
  2. · ateşli hatunun göğüs çatalında dondurma yalamak
  3. · maria sharapova
  4. · sevgiliye hitap şekilleri
  5. · cıvır
  6. · kitap okumak için en ideal yerler
  7. · kulaklıkla bangır bangır müzik dinleyen insan
  8. · yer fıstığı
  9. · bütün erkekler sübyancıdır
  10. · 16 yaşında üniversiteye gitmek
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · the twilight saga new moon
  4. · yeşim salkım
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · zongul ducks
  8. · amin maalouf
  9. · pat

çıtır  

1. daha genç kızlığının başlarında bulunan 18 yaş altı hoş bayanlara takılan lakap.
    ayrıca (bkz. çatur çutur)
    (stocky2001, 06.07.2004 15:39)
  2. ısırınca ses çıkaran manasına da gelen kelime.
    (varolmayan şövalye, 26.11.2004 16:27)
  3. beşiktaşın tam ortasında, ortama ve manzaraya hakim (en azından en üst katın en köşesi öyle) mekan. pencerelerinde "lütfen pencereyi açmakkapamak için yardım isteyiniz, bira 4,5 pencere ise 80 milyon" gibi abuk bir yazı yazar.
    (excalibur, 02.08.2005 12:04)
  4. beşiktaş'ta mc donalds'ın biraz yukarısında birası ve servisi enfes efes pilsen mekanı.
    (bkz: efes enfes)
    (anubis, 09.04.2006 10:39)
  5. ders çıkışı uğrayıp 2 bira içmeklik güzel mekan.. yemekleri de oldukça iyidir.
    (mynerva, 09.04.2006 23:13)
  6. (amphitrite, 09.04.2006 23:18)
  7. nerdeyse tüm beşiktaştan jeneratör sesleri geliyodu trrrr trrrr.. meğersem elektrik kesilmiş de mekanlar paniğe kapılmış, soğutucular çalışsın diye basıyolar jeneratörün göbeğine göbeğine. işte böyle bir günde sevgili dostlarım.. (noluyo lan?!) böyle bi atmosferde girdik içeri, merdivenlere mumlar konmuş, hava biraz daha kararsa yakıcaklar belli. girdik, uzun saçlı bi abim var (hastasıyım), bi de misafirimiz var hintli, abim dedi ki;

-- oo where are you from?
    -- hindistan! (bizim lavuk misafir öğrenmiş türkçesini sempatik yapıyo)

orda demesin mi abim: oo hindistan yavaştan kendini sevdirir..

ben orda bittim, saygım 3'e 5'e katlandı. ya da saygımı katlıcak yer arıyomuşum abime denk geldi. sonra dedi ki, "bizim biralar mortingen straisse. elektriğin geleceği yok diye duyduk.. sahile gidin isterseniz belki orda soğuktur biralar."

işte böyle bi abimin bulunduğu mekandır çıtır. severiz sevdiririz babamızın mekanı gibim. hastasıyım. bi müddetliğine iş sebebiyle istanbulda olmayacağım, son cumartesi akşamımdı, ben gidemicem siz gidin olur mu hacıı? hadi be hacııı.
    (centrocampista, 17.08.2008 15:01)
  8. o kadar güzel ve naiflerdir ki, tarifi mümkün değil, kendilerine güvenleri tamdır, kimse sarsamaz, işte o sarsılmaz kendine güven öyle bir eda getirir ki beraberinde, girdikleri ortamda - hani siz gençler ne diyorsunuz ona aura mı ne işte ondan - herkes dönüp onlara bakar, türlü çeşitli iltifata mazhar olmazlarsa tatlı tatlı hırçınlaşabilecek bu 30 yaş üstü çıtırları seviyorum ben. çok eğlenceliler.
    (albertkamuvicdanı, 19.11.2009 11:14 ~ 24.11.2009 13:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil