belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · dersim katliamı
  4. · yılmaz özdil
  5. · uludağ sözlük
  6. · geniş aile
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · psikopat hareket
  9. · deve

çıplak koşmak  

1. bazı futbol maçlarında sahaya çırılçıplak giren taraftarların yaptığı olay. yakalamak istesen insan ellemeye çekinir lan. tiril tiril.
    (sycrone one, 22.02.2007 10:53)
  2. her iki cinsiyet için de sallanan uzuvlar sebebiyle rahatsız edicidir. en azından erkekler için öyle.

not: fantazi aramayın. ocağın altını söndürdüm...
    (azwepsa, 22.02.2007 11:28)
  3. (bkz: arşimet)
    (zeynepp, 22.02.2007 17:03)
  4. şöyle bir örneği de vardır:

http://www.youtube.com/...
    (chaghdash, 23.02.2007 18:33)
  5. şener şen'in* çıplak vatandaş filminde zor hayat koşullarına dayanamayıp çıldırması sonucunda sokaklarda caddelerde yaptığı eylem.
    (durdurakbilmeyenyorgunadam, 14.11.2009 00:20)
  6. özgürlük.
    (ben tek siz ikiniz, 14.11.2009 00:22)
  7. "hemen giyinmem lazım" babında elbiselere doğru...
    (cüney tarkın, 14.11.2009 00:22)
  8. çok rahatsız edici bence. çevredeki insanlar için değil, koşan kişinin kendisi için. kızların memeleri var kocaman. erkeklerde de taşak var işte. öyle çıplak koşarsan çarpıp durur, hoplar falan. acır bence o. ben bi kere halı saha maçına donumu giymeden şort giyerek gitmişim direkt, 2 kere şeyime top geldi o gün. çok acıdı yani. normalde de gelse acırdı ama böyle daha çok acıdı sanki. inadına vurdu ibneler. birisi gördü heralde benimkini, bu bugün boxer giymemiş bombalayın amına koyim diyerekten siktiler beni.

erkeklerin pipisi ile kadınların göğüsleri uzuvdan sayılıyor mu, bence sayılıyor. kolllarımız bacaklarımız da uzuv. koşarken kol ve bacaklarımızı kullanıyoruz. kollar da hızlanmamızı sağlıyor. iki kolunu kessem hızlı koşamayacağını biliyor muydun? ne çeşit bir manyaksın sen, iki kolunu kesmişim hala hızlı koşma derdinde misin lan? neyse bu diğer uzuvlarımız neden koşmamıza yardım etmiyor merak içindeyim. doğanın dengesi bu. bir uzuv yardım ederken öbürü engellemeye çalışıyor demek.

erkekte pipi'nin mantığı da bu. anladım sonunda. koşmayı yavaşlatmak. 20 senedir bakıyordum, bu neden burda duruyor diye anlam veremiyodum.

geçenlerde göğüsleriyle karpuz kıran kadın gördüm. o kadın göğüslerinin üzerinde zıplayarak daha fazla mesafe gidebilir. ama o hariç göğüsler de koşmayı engelliyor. hayatın temel amacı koşmak ve bunu engellemek. her şey bunun için.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 14.11.2009 00:28 ~ 00:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil