|
|
- bir numaralı badim,gediklisinden sözlükçü kişisi. bir giri nasıl kurallara aykırı olur göstermek maksadıyla şeyettim kendisine. sözlüğe kazandırdığım cevherlerden olup,gerek müzik bilgisiyle,gerek kısaca übermensch dediğim tercümanlık vasıflarıyla on numara bi insan.
itü sözlük yıkama yağlama servisi gururla sundu.
edit: benim dingilliğim evet. übersetzungswissenschaft imiş orijinali. gerçi bunu böyle adlandıranda dingillik ama..
öz hakiki dingil edit: hoşgeldin demeyi unutmuşum. uyuyım..
- takdire şayan müzik zevkiyle aklımda yer etmiş güzide yazar.
- şarap içince her sözü ayrı yaran bir kişi.
alkolik edit: şarap içince ayrı yoran bir kişi.*
- almanca hakkındaki deneyimlerini üşenmeden paylaşan, tavsiyelerde bulunan yardımsever bir yazarımız.
(bkz: hoşgeldiniz)
- iyi ki doğmuş yazardır. reşit olmuştur artık o da. zirvenin en çok tuvalete giden kişisi olarak da kayıtlarımda yerini almıştır.
(bkz: gel gör beni geyik neyledi zirvesi)
- sosyalizm ile ilgili yazısıyla bir çok yönden beni aydınlatmış yazardır. bu yöndeki çalışmalarını heyecanla beklemekteyim.
- (bkz: @2185894)
- son zamanlarda, çok güldüğüm pek çok girinin sahibi olan yazar. sıkı bir mizah anlayışına sahip.
- vefalı, iyi kalpli, melek insan...
teşekkür ederim.(begooo, 12.03.2008 20:02 ~ 20:04)
- lisede telefonumdaki cemiyette pişiyorum parçalarını dinlemek için dersine götüren , dil insanı , lise arkadaşımdır . şirindir , kıvırcıktır , güler yüzlüdür , yanakları sıkılasıdır .
- tadından yenmeyen yazar
|