çılgın bediş 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. yonca evcimik'in oynadığı iğrenç dizi...
    (where is my mind, 08.05.2004 02:00)

2. bu diziyi gördüğüm anda kumandanın kanal değiştirme tuşuna o kadar hızlı basarımki ben bile kendime hayret ederim.iğrenç ötesi oluşumdur bu dizi.
    (headfucker, 24.06.2004 19:29)
  3. onca dizi dururken yıllar yılıdır yayınlanır durur bu dizi. demek ki hala ilkokul çocuklarının sevgilisidir yonca evcimik, hala ilkokul çocuklarının gözü açılmamıştır
    (dibap, 24.06.2004 19:45)
  4. eski bir türk çizgi romanı ve bundan uyarlama dizi
    (greeen, 24.06.2004 20:03)
  5. amerikan teenage dizilerine benzetilmeye çalışılmış dizi..ve şüphesiz hedefine ulaşıp amerikan dizilerinden daha boktan bir dizi olmuştur..

(bkz. türkiye sizinle gurur duyuyor)
    (close2death, 24.06.2004 21:48)
  6. bedia isimli arkadaşımın lakabı.
    (ceycey, 24.06.2004 23:01 ~ 23:03)
  7. iğrenç görüntülerin ve ses tonlarının (yonca evcimik) kol gezindiği tv dizisidir. herşey çok salakça, herşey çok abartıdır. baktıkça iğrenilir. anında kanal değiştirilmelidir.
    (marla singer, 05.03.2005 22:36)
  8. bediş rolündeki yonca evcimik'in sürekli hayallere daldığı, o hayallerde komik kıyafetlerle masal kahramanlarına atıfda bulunduğu gereksiz dizidir. fenalık geçirtir, uzak durulması önerilir..
    (zibidi, 05.03.2005 23:02)
  9. türk televizyonlarının gelmiş geçmiş zaman içinde görmüş görebileceği en berbat dizi.
    (culdesac, 14.05.2005 17:03)
  10. iğrenç sarımsı turuncumsu saçlı bediş'in sürekli heyooo heyoo diye aptal aptal zıpladığı dizi.
    (bliss, 14.05.2005 17:17)
  11. "çılgın bedişim yok başka eşim,dünya dursa durmaz ki dilim,yalan dünya yine de severim"
    (no decision, 18.10.2005 22:50)
  12. bu diziden bahsedilirken oktay karakteri unutulmamalı. kendisi dizide amerikan dizilerinin popüler, sporcu gençlerini karşılar. dizinin beyaz atlı prensi olmakla beraber oktay-bediş ilişkisi en az dawson-joey ilişkisi kadar arap saçına dönmüş ve artık ütopik bi hale gelmiş bir ilişkidir.
    (nighttimebird, 23.12.2005 00:58)
  13. dizideki oktay karakteri nurdan torun'un oğludur. (bkz: cenk torun)
    (wondrous, 23.12.2005 00:59)
  14. yıllar boyu dizideki "banu"yu oynayan insanın gerçek hayatta nası biri olduğunu merak etmişimdir
    (mazaka, 23.12.2005 01:36)
  15. ilköğretim ve ortaöğretim çocuklarının izleyip kendilerini bedişe benzetmelerini ve bedişimsi gibi davranmalarına sebebiyet veren dizi.hikaye klasik bediş sınıfın esas kızı ayrıca lisedeler ama ne hikmetse bedişin yaşı şappadaka tahmin edilebilecek düzeyde neyse konuya döneyim bediş sınıfın esas kızı çılgın gene yaşına göre hareket etmeyen çılgın bir dedeye sahip soyadıda çılgın bu ailenin.oktay(cenk torun)a aşık oktay da buna pas vermiyo yok çocuğun kafasından kola dökmeler.bir de savaş var o da bedişi seviyo.çocuk da öyle zeki ki sanırsın küçük einstein mesela bi bölümde bunlar kampa gidiyo cep telefonlarının şarjı bitiyo hemencecik savaş-artık nereden bulduysa ormanın ortasında-bisiklet tekeri sayesinde telefonu şarj ediyo.düşünün böyle bir düzeneği kurabilmiş bir şahsiyet hanginiz yapabiliyosunuz sorarım yani.mükü var bitane erkek delisi bedişin kankası.zeynep var delikanlı motorcu kız hesaplarında.mesela mihrace diye bir karakter gösterilir o sadece ilk bir iki bölümde oynadı.bir de banu var.solucan gibi salağın önde gideni o da savaşa aşık.bu yerli dallası şöyle toparlamak gerekirse banu savaşa savaş bedişe bediş oktaya aşık.bu dizi ilk çıktığı zamanlar çok tuttu ortaokul çağındakilerde felan.her kız sınıfın as oğlanına aşık olup kendini bediş sanmaya as çocuğun kafasına kola dökmeye felan heves etti.sonra baktılar ki işler öyle değil vazgeçtiler.1 sezon artı 5 bölüm felan yayınlandı.o sonraki 5 bölümde de oktayla bediş artık mutlu sona ulaşmış gibiydiler.sevgili ortamına felan girmişlerdi.

evet bende izliyodum...cahildik o zamanlar ehuehue
    (miraystrawberry, 23.12.2005 01:42)
  16. bedişi'in hayal sahnelerinde loreena mckennitt ezgileri * çalardı ben de mest olurdum o zamanlar. öyle de bir diziydi yani.
    (fırtık, 23.12.2005 14:52 ~ 14:52)
  17. tiky camianın ilk peyda olmasına vesile olan salak saçma, sinir katsayısı artırma, cinnetlere vesile olma gibi pekçok negatif özelliği bünyesinde barındırabilemesiyle nam salan, çocukluğumuzun yoncimik'inin aslında yaşını başını almış bir hatun olduğunu öğrenmemizle daha da bir tiksinti uyandıran şey, dizi.
    ne bediş ne de o uyuz arkadaşları hele birtane uzun saçlı bir sünepe vardı aman tanrım akıllara ziyan bir tipti, tiky gibi giyinmezlerdi ama şimdiki "oha felan" olanlar o dönem "heyoo" oluyorlardı.
    (betty blue, 23.12.2005 19:18)
  18. ben de izliyordum efendim bir zamanlar ilkokulmuyduk ortaokulmuyduk neydik..bakardık öyle avel avel..cnbc-e yok muydu o zamanlar ben mi bilmiyordum..işte çılgın bediş gibi dizilere talim olmuştuk onun için.sonra bu dizinin milyon kez tekrarını verdiler,daha ilk tekrarda uyandım zaten..sordum kendime ne izliyorum ben?kimim ben?bu insanlar da kim? diye..
    (subuo, 24.12.2005 00:23)
  19. - fıstık gibiyim her şeyi bilirim çilek tadında
    - çilek tadında
    şeklindeki düet-i kâmili içeren dizi müziğine sahip eski dizicik.
    (selam kelamı, 24.12.2005 00:57)
  20. lupin'in 7 kiloluk hem fiziksel hem de karakter olarak ağır ve mağrur kedisi. çok tatlıdır kendisi.
    (excalibur, 26.12.2005 21:24)
  21. "her an patır patır makyajım dökülebilir" heyecanını veren genç bir dede vardı bunda, sırf o yüzden strese girer izleyemezdim.

öyle bir yapım düşün ki karakterleri 17-77 yaş arasında değişsin ama oyuncular 27-47 yaş arasında kalsın. işte formül bu.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 10.08.2006 03:56 ~ 27.09.2007 18:34)
  22. "çılgın bedişim yok başka işim" diyerek çocukluk günlerimizde bizi büyünce yapacak işlerimizin olmayacağına inandırmış, "siz de benim gibi heyoo heyoo diyerek yaşayacaksınız" mesajının alınmasına sebebiyet vermiş dizi. bitmesinin yeni nesiller için oldukça hayırlı olduğuna inandığım saçmalık.
    (tangerine, 10.08.2006 04:26)
  23. gırgır'da, özden öğrük'ün çizgilerle hayat verdiği karakterdir. uzun yıllar dergide yer almıştır. dizisi de çekildi sonra ama dizideki bediş'le, karikatür bediş'in pek alakası yoktu. evet ben de izliyordum ama küçüktük o zamanlar.
    (chicaloca, 15.10.2006 19:57)
  24. hala moto gp izlerken aklıma gelen dizi.

bir gün çıkıcak, atlıycak rossi'nin arkasına, elleri havada "he yo he yo" diye bağıracak sanıyorum.sonra ödül töreninde rossi şampanya patlatırken elinden şişeyi kapıp oktay'ın kafasından aşağı dökecek,şişeyi kafasında kıracak falan...

(bkz: selahattin taşdöğen)
    (bkz: sinan bengier)

edit: bu arada tam 10 sene geçmiş dizi çekilmeye başladığı zamandan...yaşlandık...
    (sycrone one, 13.11.2006 23:38 ~ 23:42)
  25. anam-babam yaşında oyuncuların yer aldığı çılgın lise dizilerinin ilk örneklerini sunmuştur.
    (bkz: hayat bilgisi)
    (bkz: lise defteri)
    (venom, 31.12.2006 10:51)
 sayfa  / 2