belki ilginizi çeker
  1. · hatundan mesaj beklerken turkcellden mesaj gelmesi
gündem
  1. · cehennemin girişinde yazan söz
  2. · ugg
  3. · prison brake
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · google wave
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · bir boğa erkeğine yapılmaması gerekenler
  9. · delikanlılık jargonu

çıldırtan kısa mesajlar  

1. sevgilisiyle kavga eden ve ayrılan çocuğun aradan geçen bi haftadan sonra attığı ve aldığı mesaj.

xy: seni çok özlüyorum.
    xx: yakında geçer.
    xy: %%&!!))
    (eva, 19.06.2007 09:17 ~ 09:24)
  2. sık sık ayrılıp barışan bi çift falcıya gider.falcı kadın kızı çağırır ve başlar senin annende boyun ağrısı ve baş ağrısı var mı?kızın bildiği kadarıyla yok, emin olmamakla birlikte yok sanırım der.sen der sevgilini artık umursamıyosun bitse de senin için farketmez zaten o senin için doğru kişi değil sen bunu bırakcan hede hede hede seklinde devam eder.

kız cocuğun yanına döndüğünde de sırf inat olsun diye falcının dediklerini ballandıra ballandıra anlatmaya başlar..çok bozulan ahmetcan ama aysecan geçen gittiğimiz falcı öyle söylememişti işte hede hede bıdı bıdı.... ya bak bu falcı cok iyimiş ama ahmetcan cevabını alıp sinir olur.

aksam olunca aysecan annesini arar :
    anne sende baş ağrısı var mı?
    yok kızım.
    boyun ağrısı var mı?
    yok kızım
    anne emin misin?
    evet kızım.

çocuğa hemen bi mesaj atılır.bak ahmetcan gördün mü bilemedi kadın.o kadar da para verdik iyi mi?
    en az 3 gün cevap gelmez. sonra kız deli olur sinirden dayanamayıp sorar.

ya mesaj attım niye cevap yazmıyosun?
    gelen cevap: demiştim sana!!!
    %%^!!))
    (eva, 19.06.2007 09:17 ~ 09:26)
  3. "arkadaşlarına, sevdiklerine göndermeniz için birazdan mms gönderiyoruz." işte en çıldırtanı budur bence. ya meşgul etmesene kardeşim, yolla direk, açınca kalpli bilmemne resmi olduğunu görüp, gerek duyarsak sevgilimize yollayabileceğimizi akıl edebiliyoruz. reklam, tanıtım, kampanya mesajı istemiyorum diye kaç kere işaretledim menüden ama fayda etmiyor.
    (draco, 19.06.2007 09:23)
  4. bilimum market, teknomarket, turkcell vb.gibi firmalardan gelen mesajlardır."gima'da süt 1 milyon, pirinç 30 kuruş, kabak 50 kuruş" şeklinde özetlenebilecek, gecenin yarısı sinir katsayısını tavana vurduran promosyon amaçlı sms'ler adamı götünden çatlatır. hayır cevap da yazamıyorsun ya, ondan bu kadar sinirleniyor insan.
    (abdurrahmanshowtv, 19.06.2007 09:26)
  5. sevgilinle kavga edip,gurur yapıp, aramayıp ,mesaj atmayıp deli gibi mesaj beklerken avea, telsim, turkcell den gelen mesajlardır.e akraba olunur bu operatörlerle doğal olarak.
    (eva, 19.06.2007 09:30 ~ 09:31)
  6. genelde babadan gelen konuşmayı bitiren msjlardır;

- ok.
    (universalmind, 19.06.2007 10:00)
  7. xx: beni bi daha sakın arama!
    xy:.........................................(gelmeyen cevap)

ya da

xx:beni bi daha sakın arama!
    xy:peki.

ya da

xx:beni bi daha sakın arama!
    xy:sen bilirsin!

hepsi için %%&&^^!!))))))
    (eva, 19.06.2007 10:10)
  8. çok önemli birinden mesaj beklerken, başka yerden gelen mesaj çıldırtır. kimden olduğu farketmez, ama turkcellden gelen mesajlar gibi reklam mesajlarıysa daha bi çıldırtır. mesaj sesinin duyulduğu andan, açana kadar geçen zamandaki adrenalin birden beyinde yön değiştirir, sinir kat sayısını arttırır.
    (capibara, 19.06.2007 10:28)
  9. dershane denemesinin sonuçları
    (babamı bayağı etkiliyo)
    (tbym, 19.06.2007 10:33)
  10. sevgilinle tam güzel güzel mesajlaşırken karşı taraftan gelen ve muhabbeti noktalayan mesajlardır.

xy:aslıcan ne güzeldi di mi geçen gece?
    xx:ahmetcan hadi yatalım mı artık?cok uykum geldi..
    xy: %%&^!! (bkz: ybsg)
    (eva, 20.06.2007 01:08)
  11. bütün hazır bayram ve özel gün mesajları.

aynı mesajı onlarca kişiye gönderince iyi bi' şey mi yapmış olunur anlamam. şöyle sana ait olan bir mesaj at kardeşim. sevmem ayrıca cevapta vermem.
    bunun yerine kendi geliştirdiğim kutlama mesajları atarım. örnek:

daldan dala atlarım, bayramını kutlarım.. gibi.
    (buruk pess, 20.06.2007 01:38)
  12. anneme attığım her mesajdan sonra gelen ilk mesaj.çünkü :

anneme attığım her mesajın daha iletim raporu yeni gelmişken annemden mesaj gelir ".". yani nokta. neymiş,cümlenin sonuna nokta koymamışım,onu belirtiyormuş. daha sonra da yazdığım mesaja cevap gelir.
    (nymphadora, 06.12.2008 06:53)
  13. kib aeo as sa aq vs. tarzındaki ilk olarak msm ve msn olaylarına giren şahısların apışıp kaldığı tarzdaki yazılar.
    (shalom, 22.08.2009 16:36)
  14. " cumartesi bulusam "

şimdi bu nedir ? tanımadığım bir numaradan bu mesaj geliyor? nasıl yorumlıyım. arkadaş " cumartesi buluşalım " de tamam. ama bu ne... ayrıca numarayı tanımıyorum... ne biliyim sen kimsin ? insan altına bir isim yazar değilmi ? . yok işte... sonrada mesaj attım " sen kimsin " diye . eski liseden arkadaşım çıktı ve çocuğun bende 4 tane numarası var.. yine yeni hat almış... gelde çıldırma...
    (scamp, 22.08.2009 16:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil