belki ilginizi çeker
  1. · günahını başkasının hesabına yazdırmak
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · zongul ducks
  7. · öğretmenler günü
  8. · anadolu liseliyiz
  9. · sia

çıktığın kızın hesabını da ödemek  

1. her hesap ödenceği zaman

bayana
    " bir dahakine de sen ödersin " şeklinde söylem atılır,
    herkesin kazandığı nadir durum dur
    hem kızın gönlü olur hemde senin
    mutlu mesut yaşarsınız,

eğer bir gün gelipde derse ki ben ödemek istiyorum vs 3-5 kere izin verisninz olur biter
    (hanator, 19.03.2009 02:14 ~ 21.03.2009 01:28)
  2. aşırıya kaçarsa götünüze kaçabilecek eylemdir. zira hesap bu,bitmez. bi bakmışsın kredi kartı hesabını da ödüyorsun. alıştırmayın olm.
    (kutsal palamut, 19.03.2009 02:23)
  3. (konchuy, 19.03.2009 02:33)
  4. belli aşamaları aşmış düzgün bir ilişki de hiçbir önemi olmayan durumdur, pizza yersiniz çıkışta sen ödersin, sinemaya gidersin biletleri o alır. bugün paran yoktur o öder yarın parası yoktur sen ödersin, sevgiden bahsediyoruz lan 3kuruş paranın lafını yapmayın; ne kız tarafı çıkıp 'hesabı erkek öder' desin, ne de erkekler 'erkek adam kıza hesap ödetmez' saçmalığını savunsun. aşk varsa gerisi teferruattır.
    (brain damage, 19.03.2009 02:49 ~ 02:50)
  5. (onder, 19.03.2009 02:58)
  6. (cingoz1137, 19.03.2009 03:00)
  7. çıktığın kızın hesabını da ödemek:

'çıktığım yetmiyormuş gibi bir de hesabını ödüyorum, bu kadar da olmaz ki arkadaş!' vari bir yaklaşım ürünü sorun; kız çirkindir, aptaldır vs. lütfetmiştir er kişi kızla çıkarak, ama hesabını da ödemesi şurasına (boynunun oralarda bir yeri gösteriyorum klavye başında) getirmiştir durumu.

dip not: bir şeyin yerini sorduğumda işaret etmeden 'şurada' deyip üzerine bir de bulamamama sinirlenen anneme selam ederim. *
    (morumtrak, 19.04.2009 16:38)
  8. (bkz: çıkmak)

bu hayatta anlamadığım bir kavram varsa o da şu çıkmak'tır.
    çıkmak ne arkadaşım? birbirinizin üstüne çıktığınızı mı anlatayorsunuz, napıyorsunuz?

ayrıca; sevgi paylaşmaktır. sen şimdi ödersin, o sende para olmadığı zaman öder. ha sen de hep para varsa, öde o zaman alla alla. skeyim senin sevgini, hayata bakışını. cimri herif.
    (belki de bunlar yanılsama lan, 19.04.2009 17:03)
  9. kızların 'nasıl olsa hesabı ödüyo. ben yiyeyim içeyim. şu da otobüs param ayırayım kenara. birkaç gün sonra birikir para. gider alışveriş yaparım.' mantığıyla hareket ettiği, sevdiceğine haksızlık yaptığı davranıştır. bir erkek niye ödesin ki senin yediğini kızım? sana para yetiştirmek zorunda değil ki! titre ve kendine gel!
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 19.04.2009 17:05)
  10. ilişkinin ilk safhalarında yapılan hadisedir..ilişki artık ilerler taraflar birbirine alıştıktan sonra,bu hep ödeme olayı biraz dengelenir..alman usulü bile yapılır,ama bir fark vardır..hesabı yine erkek öder..bu bilinçte "ben sana şimdi para veriyim hesap geldiğinde sen ver,hesabı erkek öder" diyen kız alnından öpülesi kızdır
    (profesore, 19.04.2009 17:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil