belki ilginizi çeker
  1. · eski çıktığım
  2. · çıktığım
  3. · sevgilisini biz çıkıyoruz diye takdim eden erkek
  4. · hoşlanılan kızın erkek arkadaşının olması
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · aşk ı memnu
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · sözlükle ilgili abartılı istekler
  9. · kurtlar vadisi ırak

çıktığım var  

1. ya bu iş şimdilik olmaz.benim sevgilim var ama ne olur ne olmaz yanar döner dünya sevgilimle aramda bir şey olur o zaman seni düşünürüm onun için sana şimdiden umut veriyorum diyen küçük beyinli kişilerin bu kadar kelimeyi biraraya getirmemesinden ya da açık yürekli olmamasından dolayı en kısa halde dile getirdikleri cümle.
    (the apostle in triumph, 05.05.2007 16:37)
  2. olmasa zaten çıkamazdın diye cevap verilebilecek bir cümle.
    (lockman, 05.05.2007 16:50)
  3. çoğu zaman karşınızdaki kişiyi kırmamak için söylenen yalan da olabiliyor. seninle çıkmak istemiyorum yerine çıktığım var diyerek kişiyi başından atmaktır bu. çıktığım var yerine söylenen; sevgilimden yeni ayrıldım,sevdiğim birisi var, kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum yada biraz düşünmem gerek gibi alternatifleri vardır.
    (ink, 05.05.2007 17:25)
  4. ben o kızın ya da elemanın bunca ne zamandır nereye çıktığını hâlâ çözememiş bir insan olarak, gayri ihtiyari, "ebenin amı" demiştim de yanlış anlaşılmıştım. çıktığım var diye cinsiyet de belli edemedim iyi mi.. değil!
    (ada blake, 05.05.2007 17:35)
  5. (ichgeheindaskino, 06.05.2007 01:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil