uzun süre msn iletisi olmuş, her zaman orijinalliğini koruyacak saldıray abi tarafından kurulmuş cümle.
direkman ekiz yatak muhabbetine giren saldıray abimizin akla geldikçe güldüren cümlelerinden biridir.
+çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor.
-senin ayı olduğun hemen anlaşılıyor ama!
+su üstüne çıkar istediklerini diyecektim, dilim şey yaptı.
-zorlama bence..
+sana dünyalar kadar aşığım
-..........!
+en azından öpüşmeliyiz bence
-..........!
heyy benim dostum bu ,hoşgelmiş sefa getirmiş aynı yerde olmak sevindirici sahi kaç sene oldu arkadaşlığımız sayamadım aman dur söyleme yaşlandığımız çıkar ortaya, klavyene sağlık şimdiden ..eklemeden geçemeyeceğim dikkatli olun çok pis yazar..
(bkz: çok pis sevmek)
(bkz: çok pis gaza gelmek)
efenim kendisiyle yazmış olduğu bir giri üzerine tanışık olduk, anadığım kadarıyla iyi mahluk.. panit atak mağdurları olarak dertleştik bayağı, söylediğine göre her şey kafada bitiyormuş du bakalım görcez.. ayrıyetten vizelerdeki başarısını da kendime örnek alıyorum bu yüce şahsiyetin hele o tez sınavı yok mu? heh, bidene de ben istiyorum *
aynı zamanda süper yardımsever bi altıncı nesil arı. valla adamda bi 90lar arşivi var ki off! o şarkılara ulaşmak için msn de titreşimle selam veren insan olmaya razı gelip her akşam msn penceresini tırmalıyorum. sakın beni engelleme. *
saat 00:00 olmuştur kutlamalar başlasın dediğim, takımdaşım, motivasyon kaynağım, birazda muhasebeden çaksaydı da beni sınavdan da kurtarsaydı dediğim yazar kardeşim.
mümkün olsaydı da şampiyonluğumuzu hep beraber kutlayabilseydik yazarıdır. şimdilik msn penceresinden siyah beyaz gönüllerimizin sevinçlerini paylaşıyoruz. biz beşiktaş'ı seviyoruz.