|
|
- bayrağı "bye" tuşundan devralmış itü sözlük'ün kullanıcı çıkış tuşu...*
- bu tuşu kullanmayıp direk browserınızdan kapatırsanız sözlüğü 15 dakika online gözükürsünüz.haberiniz olsun.
- sözlükte pek işe yarar başlık olmadığını farkettikten sonra düşündüğünü eyleme geçirme tuşu.
- (bkz: gün olur alır başımı giderim)
- (bkz: git)
(bkz: gidiyorum)
- an itibariyle duygusallaşmam nedeniyle benim için konduğunu düşündüğüm tuş.. üstüme üstüme geliyor, stres oluyorum
- zannımca, "bi yere kadar, değil mi yani?" manasına gelen tuş
- "sözlük dışında başınıza gelebilecek olaylardan velinizin bizi sorumlu tutmayacağına söz veriyor musunuz?" uyarısını verdiği için teşekkür ettiğim bir itü sözlük tuşu. şahsen çıkıp gitmek istemediğimde yanlışkla tıkladığım oluyor.
- sözlükten her çıkışımda kendimi kullanılmış hissettiğim buton.
- (bkz: her gidişin bir dönüşü vardır elbet)
- artık uykusuzluktan gözleri kapanan sözlük yazarının bu günlük benden bu kadar kelimesini butona dökülmüş hali.
- bir hışımla söylenirse aşağıdaki manaya gelir;
(bkz: defol)
- basıldığında sözlükte 15 dakika boyunca diğer kullanıcıları kandırmamak için sözlükten o an itibariyle çevrimdışı duruma geçilmesini sağlayan düğmenin etiketidir.
- serdar ortaç'ın yeni albümünde bulunacak olan parçanın adı.düzenlemesi sadun ersönmez'e aittir.
- velim herhangi bir teminatta bulunmadığından tıklamadığım buton...
- "lan bi çık git, göt müsün nesin" şeklinde de çağrışım yapabiliyor..
- serdar ortaç'ın son albümünden alelade ama bi o kadar da herzamanki gibi dile dolanan şarkılarından biri.
farkındayım sevmez gönül rüyada
sen uyurken eşsiz meleklerdendin...
sana kandığım günden beri
aslında nefes aldığım
gerçek hayatım sendin.
sonunu görmeden karşılıksız çok zor
adını istersen koy,
ya da yüreksiz git saf ve masum kalmayı
kaybetmektense,
ve bu kadar gönlümde,
büyümeden çek git...
çık git bugün kalbimden