şu da beni kesiyor, bu da kesiyor diyip herkese yüz verip iyi davranan, herkese ondan hoşlanıyormuş havası veren, güvenilmesi olanaksız insan cinsi..
bir de bu özelliği taşıyan erkekler vardır. en iyisi bu kızlarla erkekleri bir araya getirmektir. * (bkz: çıkılmaması gereken erkekler)
sevildiğini kabul etmekte ve daha da öte anlamakta zorlanan ilgi gösterdiğinde bıkan ve sıkıcılıkla itham eden; çaba ve zamanının akıp gitmesine çeşmeden akan suyu seyreder duyarsızlıkla yaklaşan andaval kızlar olsa da bunlar yine de derim ki;
sürekli konuşan, konuştukça açılan, açıldıkça size de laf sokmaya başlayan, laf sokup da sizden feedback alamayınca sinirlenen, sinirlenince ağlamaya başlayan, bir başladı mı susturamadığınız kızlar. sonu bazen sevişmeye bağlansa da 3-5 saniyelik zevk için bu prosedürü izlemeye gelmez kanımca!
beyni boş ama kendini çok zeki zanneden kızlar.olur olmaz şeye gülen ve insanı kızdıranlar.kısacası konuşmaya bile değmeyecek gıcık olunası insanlar.ama erkeklerin genelde çıkılmaması gereken olduğunu-nedense-farketmedikleri kişiler.kısacası erkeklerin çıkılması gerektiğini düşündükleri kızların büyük çoğunluğu.
-2. buluşmadan sonra seni seviyorum diyen kızlar
-her turlü tiki hatun
-kokoş hatunlar
-gothic hatunlar(bunlar kendi içlerinde bir kaç gruba ayrılırlar..bunlardan özellikle hayatı kapkara görenlerden ve ikide birde ben intihar edicem diyenlerden uzak durulmalı)
-küfür eden kızlar
-çok terleyen kızlar(özellikle parfümlerin bile bastıramadığı kız kısmından kesinlikle uzak durulmalıdır)
-kendi söylediği boş şeylere kahkahayla gülen kızlar
-en ufak şeyi kendi sahip olduklarıyla karşılaştıran kızlar
-türkçeyi ingilizce/almanca arası konusarak zenginleştirdiğini zanneden kızlar
-tanımadığı insanların dış görünüşü ile dalga gecip,iç görünüşüne önem vermeyen kızlar
-birlikte olduğu erkeğe ayaklı cüzdan muamelesi yapan kızlar
-9-10 günde bir özel günümdeyim diyen kızlar
-sevgilisiyle beraberken 3-5 metre ötesindeki erkeği kesen kızlar