belki ilginizi çeker
  1. · duvar kenarına çömelip çekirdek çitleyen tipler
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · bereket döner
  9. · ingolstadt

çöpçülerin en çok küfür ettiği insanlar  

1. saatler boyunca aynı yerde oturup çekirdek kabuklarını yere atanlar ilk sırayı teşkil etmekte sanırım. zira süpürülmesi de zordur, özellikle ufak taş desenli kaldırım veya yollarda.
    (kunduz, 15.03.2007 23:46)
  2. birkaç kat aşağı inmeye üşenip boklu püsürüklü çöp poşetlerini bilmem kaçıncı kattaki evinin camından aşağıya atan ve poşetin patlayıp çöplerin sokağa saçılmasına neden olan medeniyetsiz insanların da rahatça yer bulabilecekleri gruptur.
    (gudu bet, 15.03.2007 23:50)
  3. çöp arabasının girdiği yola karşı yönden gelen araç sahipleri
    (thoughtless, 16.03.2007 00:26)
  4. özellikle istanbul sanayi mahallesi gibi yerlerde çöp arabası bir kaç adım ileridedir ki hanım teyzemiz yeni çöpleri alınmış sokağa 4. kattan bir basketçi edesıyla çöpü bırakır. yok çöpü sokağa atıyorsun tamam da bari çöpçü gelmeden öyle at. hadi en azından çöpçü gidince at adamın suratına atsan o kadar koymaz herhalde. işte bu insanlara çöpçüler gıcık olurlar. çöpçü olmadığım halde bende gıcık oluyorum.
    (options, 19.03.2007 12:43 ~ 12:43)
  5. kendilerini medeni sanıp köpeklerini, kedilerini yol ortasına sıçtırtan insanlar.
    (dünyayı kurtaran adam, 19.03.2007 13:00)
  6. hophopçulardır.

hophopçu: katı atık düzenli depolama alanına gelen çöp arabalarını yönlendiren, düzenli depolanmayı sağlayan güzide insanlar. adı üzerinde hop - hopçu; gel gel hooop hooop.*

niye çöpçüler küfür ederler bu insanlara? şu yüzden: çöp arabaları altı çöp dolu arazi üzerinde, yani tam olarak stabil olmayan arazi üzerinde hophopçulara güvenerek sürerler araçlarını, ancak kimi zaman araçları batar bu yüzey üzerinde. işte bu insanlar çöpçülerin en çok küfrettiği insanlardır. hatta ben bu insanların kavga ettiğini bile gördüm.

(bkz: böyle başlığa böyle giri)
    (milwaukee, 19.03.2007 13:29 ~ 13:34)
  7. çocuk bezlerini ve pedleri ulu orta sokakta bırakan insanlara iyi birer küfür sallıyorlardır zannımca.
    (seashell, 17.04.2008 17:49)
  8. "biz bu çöpleri yola atmazsak, çöpçüler nasıl para kazanacak" söylemiyle yıllardır hümanist ve empatik çöp atıcılığı yapanlar.
    (camel, 17.04.2008 17:52)
  9. güzel kıyafetlerle, iyi imkanı olan sağlıklı mekanlarda çalışıp herhangi bir sivil ortamda çöpçü kardeşimizin yanında kıytırık sebeplerle işlerinden yakınan kişiler olsa gerek..

mis kokulu abi: nefret eder oldum ya. yerim değişti yine. holdingin denize bakan 15. katında cam kenarındaydım. bizim servisi 9. kata taşıdılar. bir de kapıdan giriyorsun içeri pattt benim masa. olacak iş değil..

mis kokulu arkadaşı: aynen abi aynen. 1 ay oldu benim masa da değişti. sol çaprazda müdür, sağ yanımda servis şefi var şimdi. ne ayak ayak üstüne atabiliyorum. ne solitare...

çöp emekçisi: sizin var ya... sizin ikinizi üst üste koyup....
    (günebakan, 17.04.2008 18:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil