|
|
- yine de bir umut, en azından kurtulmayı umarak kendini avutmak. hani gönül isterdi ki ayının karşısına erkek gibi dikilip hesap sorabilsem ama olmuyor işte. ne yazık ki bu ayı kolay kolay peşine düştüğü kişiyi bırakmıyormuş, en azından ben bunu gördüm. kimi zaman düşünmüşümdür ki herhalde bu gnarus'taki (kendisi ünlü ayımızın akrabası olur) şans yavuz sultan selim'de olsaydı ya osmanlı o vakitte çökerdi ya da şu an bile kırılması güç bir rekorla birlikte sina çölünü aşarlardı.
adama en çok koyan da ne olur biliyor musunuz? ayı falan değil cevabı, onun geldiğini görüp, az sonra başına neler geleceğini bilmene rağmen kaçamamaktır.
ama yine de denemeye değer gibi geliyor, çünkü alternatif bir yolunu göremedim henüz.(gnarus, 23.01.2008 04:42 ~ 04:49)
- biraz şanstan, biraz da hayattan kaçmaya çalışmak olsa gerek. ayıyla yüzleşmek daha doğru olur kanımca.
(bkz: el mahkum göt gardiyan)
- -acısa da ısrar ediyorum bu bir serap!
-tak tak tak tak!!!
-ama bu ses??
- boşunadır.
- manasızdır.
ha eğer bahtsız bir bedeviyseniz ve o atasözü doğruysa, benim ajan gördüğümde yaptığımı yapın, kaçın!
- ayıdan kaçmak yersizdir çünkü insandan çok daha hızlı koştukları malumunuz. dötü kurtarma adına ölü taklidi yapmak belki çözüm olabilir.
- -kaçma lan, öpüjem sadece..
- (bkz: bahtsız bedevi kutup ayısı ilişkisi)
- (bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk al)
- yani aslında kendisiyle yerleşkesi olan kutupta karşılaşıldığı vakit , bir kafa ile 2.80 uzatılması herkesçe becerilebilecek! olan bu hayvana , çölde rastlandığında sıcağın da etkisiyle genleşen marifetlisinden! mütevellit mi bilinmez , bir haller olur dominant rol ayıya geçer, eh acık da sapıklaşır , insanoğlu için çöl ; sapık fantezileri olan kutup ayılarının kirli emellerine alet oldukları bir tuzaktır. o yüzden ben tatillerde genelde kuzeyi tercih ediyorum .
|