dördüncü nesil yazarımız.
*
yazıldığı gibi okunur.
(ceyus, 22.09.2007 23:39)
okan bayülgen'e olan ilgisi ve sevgisi sebebiyle bizleri zamanında sanatsal aktivitelere ve
makina ya götürmüş, birçok ünlüyü götünün dibinden görme fırsatını bizlere sağlamış sevgili sözlük yazarı. o seni hak etmiyor diyoruz inanmıyor bi türlü.
bu geceki girilerinden okan bayülgen'e olan ilgisi sevgisi anlaşılan ve sanırsam
haydi gel bizimle ol programında onu izleyen sözlük yazarı.
(bkz:
@2778732)
(bkz:
@2498111)
(bkz:
özlemce)
deviantart'taki fotoğraflarına baktıktan sonra, 2005 yılının kendisi için tam bir stüdyo yılı olduğunu söyleyebiliriz. bilmiyorum belki hala öyledir.
bu kız iyidir, severim kendisini sözlük. bu kullanıcı adını adının ve soyadının ilk harflerinden alır.
sol frame e bakınca noluyo lan millet deşifre oluyor dediğim talihsiz yazar geçmiş olsun diyoruz.
*
dünyanın en iyi kalpli ve anlayışlı organizatöriçesi. harika bir dost olabiliceğine inandığım, okan bayülgen manyağı deli insan. onun gibi şahane insanları sözlüğümüzde daha çok görmek isteriz. ceyus iyiki varsın.
not: sinirlendirmeye pek gelmez.
kendisiyle cumartesi günü tanıştık, beraber disko kralı na gittik. çokta güzel eğlendik. kendisi tam bir emektar. çok yakında okan ın ekibinde yer alacağına adım kadar eminim. selamlar olsun bu dünyalar güzeli insana.
hop cici cey cey cici cey cey.
do notasından başlarsanız oldukça anlaşılır durumlar meydana gelir.
kendileriyle yakında çok güzel bir kitaba başlıcaz inşallah.
eşimin eski benim yeni arkadaşım olan yazardır. beni diskoya götürdü, eğlendirdi, getirdi, üstüne bir de çorba içirdi sağolsun. valla ben çok sevdim kendisini...
disko kralı zirvesini sorunsuz gerçekleştiren yazar. çok güler yüzlü çok sempatik.
disko kraliçesi.
13 haziran 2009 disko kralı zirvesisonrasında, katılımı gerçekleştiren yazar arkadaşlarından aldığı olumlu dönüşler ve onların zirveden memnun ayrılmış olmasından dolayı kendisi de çok mutlu olmuş yazar arkadaşınızdır.
* (ceyus, 14.06.2009 23:15)
öss sebebiyle zirveye katılıpta kendisine her hususta yardımcı olamadığım için üzgün olduğum ve bundan sonra disko kralı kaçırmıyacağıma söz verdiğim yazar kendisi.ayrıca diskonun gerçek kraliçesi.
(bkz:
ceyus bizi diskoya götür)
hep götürsün.
o kadar tatlı ki, herkesle ilgilendi sürekli. benim için yapıp getirdiği tacın bende yarattığı mutluluğu başka hiç bi' nesne yaratamazdı o akşam. organizasyonun başından sonuna kadar onu ilgilendiren her şey mükemmeldi. tekrarını isterim!
(nilay, 15.06.2009 13:00)
benden daha organizatör bir yazar
* çok güzeldi her şey için teşekürler sana.
organizasyonların en kralına imza atmış disko kraliçesi. seneye gene yapsa da gitsek, tabi nuran sultan da olsun, evet evet kesin olsun
*.
düzenlediği organizasyonları kaçırmak istemediğim yazar. disko kralı zirvesinde her şey mükemmeldi, teşekkürü bir borç bilirim
*
organizatörlük yaptığı zirve de ilk başta heyecanlanan, biraz da şaşıran fakat ne olursa olsun iyi işler çıkarıp zirveyi mükemmel hale getiren sevimli ve sempatik yazar.
nice zirvelere ve nice çorba içmelere
* diyip kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
eşimin: "yahu kız benim arkadaşım onunla sen gidiyorsun okanı izlemeye, nasıl iş bu ya" dediği yazardır. çok tatlı kız maşaallah.. elinden her iş gelecek gibi duruyor. yakında, bence çok yakında, okan bayülgenin ekibinden olacak kişi... bu hafta cumaya gidip dua edicem sana söz...
disko kralı şerefine, rüyamda neskafe hazırladığım kraliçe.
2. disko kralı zirvesini çok başarılı bir şekilde organize edip, bizlerin eğlenceli zaman geçirmemize büyük yardımı olan saygıdeğer yazar arkadaşımız. kendisini çabaları ve işbitiriciliği için ayakta alkışlıyor aynı zamanda yeni kaliteli zirveler düzenlemesi için çağrıda bulunuyorum..