rahatlıkla ilan edebilirim ki gelmiş geçmiş en sikindirik işletim sistemidir. hayır bi' kere işlevsiz. bence. oto boka hata verdiği gibi bi' işi de kendi başına halledebildiğini göremedim daha. iki saniyelik iş veriyorsun hemen onay istiyor haysiyetsiz. az bi' güven kendine, bu ne eziklik? ama yooook sen anca zora gelince touchpad in programını sonlandır. bi' onu becerebiliyorsun zaten. bi' işten de alnının akıyla çıktığını göreyim lan. anlamıyorum ki visual studioyu ne yüzle çalıştırmaya çalışıyosun? senin boyun ne posun ne? ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın hatta onu bile beceremez önce gelir bana sorarsın." hacı bi yakayım diyorum da kendimi, yapsam mı ha ne dersin? ya da yapmıyım mı lan, yazık olmasın bak. olum bişey söyle bak hayatım ellerinde"
çok pis kılım lan sana. orda burda çıkarmadığım dedikodun kalmadı, canım pahasına kanımın son damlasına kadar milletin beynini yıkayıp nefret etmelerini sağlıycam senden. ta ki sen tedavülden kalkana kadar. ta ki pardus dünya o da olmadı türkiye çapında adamakıllı kullanılana kadar. ölesiye tiksiniyorum senden.
seni kınadım ve laflar hazırladım ama son bi' sözüm var sana. bak bakiyim aşağı, çekinme bak lan.
(bkz: o yol bayır aşağı girsin götüne dinazor taşağı)
(bkz: bi siktir git)
ohhhh rahatladım.
daha fazlasını oku