tacettin abayıktacettin abayık

tacettin abayık gibi değerli bir insan hakkında bugüne kadar nasıl giri girilmez aklım almıyor. ha ben suçluyum yazmadım affınıza sığınıyorum ama diğer yazarlar nerdeydi bugüne kadar; neyse gereksiz yere sinirlendim gene, şimdi tacettin abayıkı tanıyalım...

abayık soyadı, küçük tacinin dedesinin babası olan hemozettin paşanın istiklal harbi öncesinde yaptığı boktan gölge oyunlarının halkı bayması sonucu, hemozettin paşaya bayık hemo, bayık hemo, derken iyice kısaltmışlar ve abayık denmeye başlanmıştır halk arasında. malumunuz savaştan sonrada abayık soyadı kendisine layık görülmüştür.

tarihin sayfalarında fazla gezinmeye gerek yok tacettin abayık; üniversiteyi harran işletmede okuduktan sonra azimle sıçıp sınırları aşmış ve oxford da işletme mastırını yapmıştır.

son derece sağlam referansları sayesinde coca colaya girmiş ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır. şu anda yönetim kurulunda yer alan tacettin abayık 2011 yılında yapılacak olan "traditional who is the suitable ceo for coca cola company competition" daki en güçlü adaydır. gönüllerimiz seninle tacettin
daha fazlasını oku

itü sözlük