orochimaruorochimaruorochimaru

ekşisözlük'te deli attığımız zamanlar. bu adam the foreshadowing diye bir başlık açmış. tanımıyorum daha kendisini.
açtım. 'doom metal grubu, iyidir, güzeldir' falan filan diye de biraz reklamlarını yapmış; sanki reklam parası alıyor, hiç!

neyse efenim,
insanoğlu tabi merak ettim nedir bu grup ne değildir diye. arıyorum, arıyorum yok! 'yaşasın limewire kardeşliği' diyorum. ı ıh ondan da hayır yok.
son çare mesaj attım. 'oo hacı naber, the foreshadowing diyorsun da bulamadık, yalan olmasın?' diye.....değil tabi ki!*
adam -yine- üşenmedi, albümü upload etti, 'al tepe tepe kullan' dedi.

ahan da böyle girdi hayatıma.

sonra araya engeller girdi. haber alamadım. ekşisözlük sayfası da kapanınca hepten koptuk.
ama hep aklımdaydı.. (iki nokta nooluyo lan? ne bu duygusallık?)

birgün msni açtım, biri eklemiş. 'ekşi'den ben bay x' diye de not düşmüş.
işte o gündür bugündür devam ediyor bizim muhabbet. (oo baba naber yhaa? müthiş manyak olmuşsun bugün. a acayipsin yaneee!)

yine birgün
'haydin itüsözlük'e' demez mi? der. ben de 'gelmiyom lan. git işine. hıh' der miyim? demem.*
herşey iyi, güzel de nick konusu muamma. bende de bir kararsızlık ki sorma gitsin.
birkaç başarısız 'şu olabilir mi? bu olabilir mi?' denemesinden sonra -bu başarısız denemeler bana ait- 'ninn worx olsun' dedi.
ve ninn worx oldu nick.
bu bağlamda bir nevi isim babam diyebilir miyim? evet, diyebilirim. (baba da dedik iyi mi?)

böyle işte.
perşembe konuştuk en son. pazar gününe kadar olmayabilirmiş buralarda.
sorunlar moronlar.
'döverim' dedim. anlatmadı zaten birşey.

lan aramızda gizli saklı mı olurmuş? bir pazar gelsin, alıcam ifadeni.

p.s.:
o sorunların hepsi kurban olsun sana.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük