anlayamadığım şekilde nefret edenlerinin çok olduğu gruptur.
eğer onları sevmeyenler grubundan olsaydım bile yaptıkları şarkıların farklılıklarından dolayı saygı duyardım.zira hangi sanatçı "aşığım sana gel bu gece bana!" şarkılarını bırakıp "dünya yalan söylüyor"veya"evreni gördüm.sıkı olaydı.binlerce insan ölürken -netekim- birşey yapmazdı,sadece bakardı.bu kadar kaos bize fazlaydı ki bir darbe geldi başıma!" diyebildi?
neden hala ülkemizde iyi müzik yapan,farklı birşeyler yapmaya çalışan insanlara pislik atmaya çalışıyoruz,"ben yabancı müzik dinliyorum,bizimkiler fısss azizim" numaraları çekiyoruz?
neden hala adam orada (bkz: cambaz) gibi süper bir beste yaparken,sözleri başka bir yerinden çevirip adama ateist muamelesi yapıyoruz?veya kibar davrandığı için gey sıfatını yapıştırıyoruz?
neden zengin bir aileden gelmelerine takılıp kendi paralarını kendilerinin kazandığını görmüyoruz?
eurovision gibi artık bayağılaşmış bir yarışmaya bu kadar değer veren bir ülkede,ülkesi için,belki de dünya görüşlerini birkez de orada anlatmak için,dünya yalan söylüyor diyebilmek için çıkan bir gruba neden destek değil köstek oluyoruz.
dinleycileri bile onlara "abi niye kabul ettiniz ya sizin gibi adamlara yakışır mı yahu!gideceksiniz orada seviyesiz adamlarla yarışacaksınız.hatta olayı sapıtmışlar oylama düzeni değişmiş,iyice yamulup geri döneceksiniz.değer mi?" diyorlar.
evet ben de onlardan biriydim.
ama dediğim gibi onlar kararlarını vermişler.bize de saygı duymak ve ülkemizi temsil edecek olan bu adamlara destek olmak düşer.
(bkz: çok dertliyim sözlük)
daha fazlasını oku